Безработният Георги – победителят в Survivor: Филипините

Спечелих, защото си държах на думата, каза той
22 дек 2009 16:26,
159
Безработният Георги – победителят в Survivor: Филипините
Георги Кехайов. Снимка: survivor

Георги Кехайов победи в Survivor: Филипините.

Роденият в Разлог младеж победи Ива Пранджева и Людмила Димитрова във финалния вот, получавайки 5 от възможни 8 гласа и взе голямата награда от 250 хил. лв.

Въпреки силното си представяне, лекоатлетката беше критикувана от останалите играчи заради стратегията си за оцеляване в шоуто.

Стюардесата пък не получи нито един глас, тъй като всички я определиха като сателит на Пранджева.

"Спечелих, защото си държах на думата. Аз съм скромно момче, ще почерпя, но преди да помисля добре, няма да си купувам нищо. Със сигурност се отказвам от идеята да отварям баничарница", бяха първите думи на победителя.

В типично свой стил Георги пожела успех в живота на всички.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
0
 
! Отговори
няма лошо преди 14 години
знам и мен ме кефи заради медалите които е спечелила за България !!! Ноооо играта и в сървайвър хич не беше спортсменска....абе беше си голям ***.
129
0
 
0
 
! Отговори
Боян преди 14 години
Браво на Жорката за победата!Искам да му честитя победата показа,че в България,ако не друго то са останали малко честни хора.Незнам дали има или няма качества за да бъде победител,но щом е стигнал до финала значи ги е имал.
128
0
 
0
 
! Отговори
ййдфсдх преди 14 години
Жоро заслужено си спечели мангизите!! много се радвам за него и семейството му и още повече, че Ива не спечели....... БРАВО ЖОРО !! УСПЕХ В ЖИВОТА имаш нужда от тези пари.... Напук на всички които са го плюли заради неговото социално положение.... сега им го натресе
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Az ne sum gledal Survaivar, prosto Iva me kefi
126
0
 
0
 
! Отговори
не не преди 14 години
Ива може да е велик спортист, но си показа мръсните номера!.....
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ива Пранджева
124
0
 
0
 
! Отговори
Културата преди 14 години
Към всички,които смятат Георги за ***,***,загубеняк...Всъщност вие забелязвахте преди всичко останалите играчи-надменни,конфликтни,нагло самоуверени,без скромност,нали?А защо подценихте тихите води?Как решихте, че е ниско интелигентен и слаб играч?!Човек,стигнал да чете Изкустовото на войната на Сун Дзъ,не ми изглежда ***.Господа,толкова е повърхностно да съдите по външния вид!Георги успя да се адаптира-спечели уважение и приятели във войната,а това беше победа и крачка към втора.
123
0
 
0
 
! Отговори
HASAN ARKADAN BASAN преди 14 години
TOZI SKAKALEC PAK KAK E OSTANAL PARVI???? ..MAY NE SA GO NAHRANILI KAKTO TRYABVA
122
0
 
0
 
! Отговори
РАСИСТА преди 14 години
БРАВО НА ЖОРЕТО,НАДЯВАХ СЕ ТАКА ДА СТАНЕ,ЖЕНИТЕ ОСОБЕННО ИВЕТО,ПОСЯХА ВЯТЪР И ПОЖЪНАХА БУРЯ КАКТО СЕ ОЧАКВАШЕ.РЕШИХА И ИЗГОНИХА МЪЖЕТЕ ОТ ИГРАТА КАТО СИ ПОСЛУЖИХА С ЖЕНСКИТЕ СИ НОМЕРЦА ,НО НАКРАЯ СИ ПОЛУЧИХА ЗАСЛУЖЕНОТО ,СЛОЖИХА ГИ НА МЯСТО
121
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
mnogo zavislivi xora pi6at tuk mi se stryva bil muxlio bil tova i onova bilne bil sppe4eli 4oveka i ima 250 000 leva vie kato ste tolkova otvoreni kakvo imate >???
120
0
 
0
 
! Отговори
1912 преди 14 години
Браво Жоре , ти си човека !!!!! Феновете на травестита да запазят мълчание !!!
119
0
 
0
 
! Отговори
go6ko преди 14 години
Ива Пранджева e sexi, dali si ima gaje ?
118
0
 
0
 
! Отговори
От еди кой си....... преди 14 години
Уникално е, че Жоро наистина използва на практика учението на Лао Дзъ за победа без конфронтация. Чел съм за това, слушал съм университетски преподаватели по философия и специалисти по бойни изкуства и за пръв път виждам приложението на подобна стратегия. Георги е гений, нищо че не е завършил право или икономика, оказва се, че е усвоил много по-трудни за научаване неща. Аз лично съм трети курс право (то кой ли вече не е) и мога само да бия чело в земята пред него, какво остава за разните селяни и манекенки, които завършват разни измислени специалности колкото да се каже, че имат "вишо". Даже повече го уважавам, че няма и той да тръгне към "вишото". Освен това никога няма да разбера какво значи достоен/недостоен победител. Щом е победител значи е достоен и победата го доказва. Вярно и късмет имаше, но кой победител не го е имал, а и истината е че в късмета няма нищо случайно. Аз смятам, че всеки сам прави от нещата които му се случват късмет.
117
0
 
0
 
! Отговори
boza преди 14 години
Да прави сте ,този индивид е някаква грешка!
116
0
 
0
 
! Отговори
позор преди 14 години
позорно е такъв *** и безгръбначно-безмозъчен човек да печели сървайвър. но това да ни е за урок, защото ей такива като тази мижитурка ги търпим около нас и те се издигат на ръководни постове. този сървайвър е отражение на каритнката в българия, където посредствеността чрез нахалство и непукизъм взима връх.
115
0
 
0
 
! Отговори
teko преди 14 години
*** зависници веднага плюете ми вървете вие участваи те да ви вида какви грешки ще бъдете *** прости.Браво Жоре
114
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 14 години
Тоя е някаква грешка на природата!
113
0
 
0
 
! Отговори
бачо Иван преди 14 години
Представете си само тоя *** за зет!!!! Ужас !
112
0
 
0
 
! Отговори
DRVARA преди 14 години
Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОЕ ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Е ИМА ГОСПОД!Браво Жоро ти си истинският шампион!Защото не си злобен и имаш добро сърце.Това е истинският българин обикновено,скромно момче,но умен и пресметлив.Харчи парите разумно!Дори и за миг нямах съмнение,че си ДОСТОЕН да спечелиш!!!!!Браво Жоре и УСПЕХ В ЖИВОТА!!!!!!!!!
111
0
 
0
 
! Отговори
Ваня преди 14 години
Измислен формат за несретници!