Безработният Георги – победителят в Survivor: Филипините

Спечелих, защото си държах на думата, каза той
22 дек 2009 16:26,
159
Безработният Георги – победителят в Survivor: Филипините
Георги Кехайов. Снимка: survivor

Георги Кехайов победи в Survivor: Филипините.

Роденият в Разлог младеж победи Ива Пранджева и Людмила Димитрова във финалния вот, получавайки 5 от възможни 8 гласа и взе голямата награда от 250 хил. лв.

Въпреки силното си представяне, лекоатлетката беше критикувана от останалите играчи заради стратегията си за оцеляване в шоуто.

Стюардесата пък не получи нито един глас, тъй като всички я определиха като сателит на Пранджева.

"Спечелих, защото си държах на думата. Аз съм скромно момче, ще почерпя, но преди да помисля добре, няма да си купувам нищо. Със сигурност се отказвам от идеята да отварям баничарница", бяха първите думи на победителя.

В типично свой стил Георги пожела успех в живота на всички.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
Този Жоро е пълен ***, а Крика ,Кирил и Любен са мъжки *** до един ,не ставт не само за сървайвар а дори и за бащи на какво ще научат децата си незнам
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
.....uspeh v jivota.....
88
0
 
0
 
! Отговори
Номер 1 е Жорето преди 14 години
Какво само го плюете момчето не мога да разбера?Той е на 20 години и е живял в Добринище-Вие имате ли представа какво е там?Убеден съм,че на 99% от Вас не Ви стиска да отидете и само да преживеете Сървайвър!Но да го плюете Ви бива.Когато Жорето каза,че ще спечели Сървайвър се смеехе и подигравахте-Айде сега смейте се де!
87
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 14 години
Аз съм на 20 години.Малко нямам увереност в движенията си и още изпитвам срам от общуването с хората.Някои ме наричат ПСИХОПАТ.А истината е че аз живея в ДОБРИНИщЕ и мен модата която е завладяла БГ ливемерие интелигентни думи без покритие мен още не са ме достигнали.И ние недодяланите хора по такива селски райони сме все още истинска БГ които си ДЪРЖАТ НА ДУМАТА.
86
0
 
0
 
! Отговори
:> преди 14 години
Браво Жорее .. От самото начало бях за тебе :) евала .. снощи като видях че ти спечели и се напих от радостт ;дд .. ива и оная другата ми бяха мн противнии ;& .. Евала :Р .. :*:*:*
85
0
 
0
 
! Отговори
brigante преди 14 години
в българия е така! НЕЗАСЛУЖЕНА "ПОБЕДКА"
84
0
 
0
 
! Отговори
sadman321 преди 14 години
ей този жоро си е един средностатистически ***.Как едно изречение неможа да завърже това момче.....
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
явно още доста няма да работи....абе тоя най ме кефеше от финалистите ......супер е но ми се щеше киро да спечели
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
да довърша - Сървайвър пресъздава условията на корабокрушенци, на хора без посдлон, храна и т.н. Нима в тази игра ако трябва наистина всяка седмица да се освобождават от 1 човек ще гонят най-добрите? напротив, логиката е да си тръгнат най-слабите, най-ненужните. Все пак в подобни екстремални условия никой не би изгонил да кажем най-добрия ловец, най-силния мъж и т.н. Така че - моралното предтъпление / на Ива/ намери своето възмездие.
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И в този, и в предишните издания на Сървайвър, винаги много ме е дразнило обединението на посредствени хора, които гонят стойностните хора. Миналата година Ники Мартинов едва оцеля срещу изгонилите всички останали Спас и 4 женски, които гласуваха единни като ДПС. И тази година не беше по-различно, макар че Кирчо например сам проигра шанса си да спечели, тъй като се обърна настрани и се провали във важен момент. Но не това е важното. Тази игра все пак трябва да пресъздава условията, в които живе
80
0
 
0
 
! Отговори
|петроф преди 14 години
Ива трябваше да загуби, не може да вървиш с нацистки принцип напред в живота. Жалко за спортистката, падна и ореола,загуби се като човек.
79
0
 
0
 
! Отговори
gamer преди 14 години
Iva trqbva da chete game theory.
78
0
 
0
 
! Отговори
КоЦе преди 14 години
Докато атовете се ритат,магаретата се налудуват.Всички комбинатори и самообявили се "лидери" докато си плетяха комбинацийките и се плюеха един друг забравиха да броят и им хартиса един играч ;)) Късметът и глупостта на другите го направиха победител в игра,в която иначе нямаше никакъв шанс,но е достоен победител,заради честността си.Да почерпи!
77
0
 
0
 
! Отговори
hyparix преди 14 години
брава Жорка добро момче си ти.
76
0
 
0
 
! Отговори
Fen преди 14 години
Bravo Jorka ot sredata na Survaivara sam s teb :) tolkova se radvam che ti specheli ,nikoia druga pobeda ne me e radvala tolkova ...ti zaslujavashe i imashe nai-mnogo nujda ot nagradata...BRAVO:)))
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво пич показаим на тези наивници.....които си правят сметката без кръчмаря :))
74
0
 
0
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 14 години
Не е "просто момчето"...Нашите ценности може би са прости...Скромен, непретенциозен, вярващ в себе си...Лишен от дар слово, физика, комбинативен ум - и пак номер 1. Явно вярата е напъно достатъчна в този живот.
73
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
има една българска поговорка "Каквото посееш това ще пожънеш"
72
0
 
0
 
! Отговори
yes преди 14 години
evala jorka
71
0
 
0
 
! Отговори
Ъ преди 14 години
Валяк, не си прав в случая! Има Господ! А Той има наместници на земята. В случая с Ива - това е Антидопинговата комесия на МОК! И наказанието е жестоко. Не знам дали има друг българин с такова наказание!