Нина и Зуека разделени, новината била с изтекъл срок на актуалност

Въпреки личните драми театър "Кредо" ще съществува
Обновена: 31 авг 2012 15:00 | 31 авг 2012 13:56,
155
Нина и Зуека разделени, новината била с изтекъл срок на актуалност
Зуека и Нина остават само творчески тандем. Снимка: Булфото

Актрисата Нина Димитрова потвърди, че вече не са заедно с Васил Василев - Зуека.

"Научавам за вдигнатия медиен шум около факт в моя живот, който отдавна е с изтекъл срок на актуалност и за който Гогол би казал: "Никаква полза за отечеството", заяви актрисата пред БТА.

Тя отказа да навлиза в подробности за раздялата със Зуека, с когото са заедно 20 години.

"Коментар за човек, с когото съм преживяла изключителни звездни, лични и творчески мигове в продължение на 20 години и който е баща на прекрасната ми дъщеря, е неморално да правя. Мога да си позволя единствено коментар на онова от публикуваното в пресата, което се отнася до мен самата.

Тиражира се версия за знание от моя страна за паралелен личен живот на Зуека. Уверявам ви, че винаги съм вярвала на човека до мен. Благодарна съм му, че беше до мен през всичките тези години.

Нина и Зуека се разделят в личен план, но театър "Кредо" продължава. За мен новина е не раздялата ми с него, а фактът, че създаденият от нас преди 20 години театър "Кредо" и неговият "Шинел" по Гогол на 6 ноември тази година ще отбележат своя 20-годишен юбилей", допълва Нина Димитрова.

Вече само като творчески тандем те ще отбележат юбилея първо у нас, а след това и в Москва, в рамките на Дните на българската духовност в Русия.

"Спектакли с толкова дълъг живот са рядкост и това е новината, която аз лично мога да коментирам с всеки, който смята, че за това си струва да се пише", посочва актрисата.

Тя отбелязва, че първите представления от юбилейния 20-и сезон на театър "Кредо" са на 6 октомври на
"Шинел" и на 14 октомври на "Каквото направи дядо" по Андерсен на сцената на Театър 199.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
лай-лай кучка до 148 преди 11 години
Много вярно написано. "Няма среда в любовта.."
132
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
затва вълка ходи на лов далече от леговището, а хората казват - там, където си вадиш хляба, не си вади онази работа20 години съжителство и емоции, общо дете, театърът и много други успехи са плод на взаимния им живот. сега ще го дават делово - малко невъзможно.цивилизованата раздяла е само за хора, които не са се обичали истински. за другите раздяла няма, те преодоляват проблемите заедно и с годините трупат опит и повече любов един към друг. защо ли? защото израстват заедно като личности и дух
131
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тази жена дори когато се усмихва изглежда тъжна. сигурно има защо.а 20 години брак в днешно време, особено за по-младото поколение, са си цял подвиг! браво на тях!
130
0
 
7
 
! Отговори
да бе преди 11 години
Били се разделили цивилизовано, много знаете пък вие. Явно Нина не иска да се унижава допълнително публично. Ако е вярно, че Зуека й е слагал рога отдавна, да им завидиш на интелигентната раздяла и отношения. Свестният човек като не иска повече да е с някого му казва и се разделят, а не води двойнствен живот и не лицемерничи ежедневно.
129
1
 
15
 
! Отговори
и аз да се изкажа преди 11 години
Прочетох доста коментари, за запуснатите жени. Ама и аз да кажа, може и да звуча като феминистка, но колко занемарени мъже има, доста повече от жените, повярвайте. И от къде на къде, трябва да живеем под сянката на мъжете, както прозира от изказването на вече популярната Иванка. Не знам, но историята на Зуека, ми от всякъде съжителство по сметка.Вкара го в театралните среди, получи популярност и после , оф, умръзна ми. Пък и Зуека един хубавец, ама друг път. Нина е силна и умна жена.
128
0
 
14
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 11 години
Чета за външния вид на Н.Димитрова и си мисля, че чертите на лицето не се компенсират с хигиена, мода и т.н. Макиажа е козметична декорация, а основното е природна даденост. Често в ежедневието, ни става симпатичен човек,не впечатляващ с нищо първоначално ,тъй като има и харизма , симпатичност, не само красота.И обратно - красота, но при опознаване - отблъсква. Много е относително. Зависи какво търси човек и за колко време .
127
1
 
3
 
! Отговори
Шушу-мушу преди 11 години
Това не е новина, виж ако Зуека си е монтирал силиконови цици е друго.
126
0
 
5
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 11 години
ДО : Иванка>>> Оставете я Иванка ,тя явно е президент на фирмата "КОМПЛЕКСИ БЕЗ ГРАНИЦИ" :о)Жалкото е,че половината родни девойки разсьждават точно като Теб,Иванке... много тьпо!
125
0
 
13
 
! Отговори
До Иванка преди 11 години
Иванке мила моя, ако целта на живота ти е да доставиш удоволствие на мъжа си, то положението ти наиситна е достойно за съжаление. По-добре се замисли какво даваш на себе си и какво правиш за да израстнеш като личност, външността е до време и колкото и да се стараеш не може да спреш времето. Елементарните хора като теб наиситна будят съжаление. Хубавата част за теб е, че има и много мъже които искат да имат поддържано украшение, по възможност да бъде и слугиня, но да няма мисъл, че става сложно..
124
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лицето е огледало на душата
123
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Иванка -ти си невероятно *** жена..
122
1
 
29
 
! Отговори
муца преди 11 години
дам, българският мъж, като се види малко с парички или със "седем часа разлика" слава и или къщата му отеснява, или жена му погрознява!
121
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аман от такива коментари... понякога си мисля че българите са най невъзпитания народ на земята какво ви засяга дали е красива или не тя е била жена на зуека а не на вас то бива бива просотия но така до никъде няма да се стигне КРАСАВИЦИ И КРАСАВЦИ с празни глави
120
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нина е достойна за уважение жена! И защо толкова го оплаквате Зуека? Колко мъже изневеряват макар че съпругата му е слаба.....Пък и Зуека е един красавец..... макар да не е важно.
119
20
 
4
 
! Отговори
Mitaka преди 11 години
Голям 6анс - тази изглежда като Годзила наистина. Голям 6анс за Зуека.
118
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И двамата са еднакво красиви!Само дето единият е изтрещял, и то след 20 години съвместен живот!
117
1
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Невероятна! Умната и интелигентна жена си личи от две изречения! Много от пишещите тук трябва да се учат от нея. Късмет и на двамата защото са много добри!
116
5
 
17
 
! Отговори
До Иванка преди 11 години
Иванке, това ли е смисъла на жалкия ти живот, ***? Я какви хубави вибратори по 80-100 лв има! Ново поколение! Тоя мъж, който дундуркаш, ако ще да се скъса - не може да ти достави такова удоволствие! Вибратора не мрънка, не хърка и не му смърдят краката! Ако ти се прииска мъж: за 60-80 лв на час получаваш поддържани мъже до 35 години! Фино и възпитано! А ти му се радвай на тоя кър до тебе и гладувай! И умирай от стрес и ужас, че комшийката е по-кльощава от тебе!
115
34
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТАЯ "АКТРИСА" НЕ ИГРА ЛИ ГЛАВНАТА ГЕРОИНЯ НА ФИЛМА "ГОДЗИЛА"????
114
3
 
2
 
! Отговори
ujas преди 11 години
ei jenata takava onakava ami negovata zahapka kakva ubava tarkulnalo se g1rneto pa namerilo nineto