Нина и Зуека разделени, новината била с изтекъл срок на актуалност

Въпреки личните драми театър "Кредо" ще съществува
Обновена: 31 авг 2012 15:00 | 31 авг 2012 13:56,
155
Нина и Зуека разделени, новината била с изтекъл срок на актуалност
Зуека и Нина остават само творчески тандем. Снимка: Булфото

Актрисата Нина Димитрова потвърди, че вече не са заедно с Васил Василев - Зуека.

"Научавам за вдигнатия медиен шум около факт в моя живот, който отдавна е с изтекъл срок на актуалност и за който Гогол би казал: "Никаква полза за отечеството", заяви актрисата пред БТА.

Тя отказа да навлиза в подробности за раздялата със Зуека, с когото са заедно 20 години.

"Коментар за човек, с когото съм преживяла изключителни звездни, лични и творчески мигове в продължение на 20 години и който е баща на прекрасната ми дъщеря, е неморално да правя. Мога да си позволя единствено коментар на онова от публикуваното в пресата, което се отнася до мен самата.

Тиражира се версия за знание от моя страна за паралелен личен живот на Зуека. Уверявам ви, че винаги съм вярвала на човека до мен. Благодарна съм му, че беше до мен през всичките тези години.

Нина и Зуека се разделят в личен план, но театър "Кредо" продължава. За мен новина е не раздялата ми с него, а фактът, че създаденият от нас преди 20 години театър "Кредо" и неговият "Шинел" по Гогол на 6 ноември тази година ще отбележат своя 20-годишен юбилей", допълва Нина Димитрова.

Вече само като творчески тандем те ще отбележат юбилея първо у нас, а след това и в Москва, в рамките на Дните на българската духовност в Русия.

"Спектакли с толкова дълъг живот са рядкост и това е новината, която аз лично мога да коментирам с всеки, който смята, че за това си струва да се пише", посочва актрисата.

Тя отбелязва, че първите представления от юбилейния 20-и сезон на театър "Кредо" са на 6 октомври на
"Шинел" и на 14 октомври на "Каквото направи дядо" по Андерсен на сцената на Театър 199.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
126Такива като теб смятат, че жената е само тяло и това, че е майка на децата му е нищо. *** като теб не разбират, че за влюбеният мъж, жената винаги изглежда така, както е била физически преди 20-30-40 години, та дори и по-красива.Аман от пубертетчета като теб ! Най вероятно, като одъртееш малко и ще си останеш вечен клиент на публичните домове. В крайна сметка, самотен и нещастен.
112
2
 
69
 
! Отговори
Една българка преди 11 години
Интелигентни хора-цивилозована раздяла.Няма значение кой е хубав,кой грозен.Важното е хората да запазят уважението си един към друг.Дай боже всички да се разделят по подобен начин!
111
3
 
14
 
! Отговори
силвия преди 11 години
Зуека като е един хубавец.. 20 години що руча жабетата? Хайде холан...Те си знаят.
110
26
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такива като Иванка си въобразяват, че като родят едно дете на мъжа си и като станат 120 кила той трябва да продължи да се възбужда от тюленското им тяло, само защото са майки на детето му и са мноого Ентелигентни при това. Еми то хубаво, ама малкия не се интересува от ай кю и роднински връзки,, той има едно око, но с него вижда прекрасно и когато гледката не му харесва, предпочита да спи.
109
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз скоро трябва да съобщя на жена си неприятната новина, че ще я сменям.Но при мене няма да мине така цивилизовано, за съжаление.
108
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не спирам да се учудвам на жените!99% си мислят, че оная работа на мъжа става по желание и по задължение във всеки един момент.Не, тя става по Божия воля, затова трябва да подхождате с нужното уважение и старание.
107
9
 
6
 
! Отговори
Цветанка преди 11 години
Виж какво Иванче, ти може да иронизираш колкото си искаш, ама гледкай все пак и да приличаш на нещо, щото ако главата ти е все в хладилника, не само ще хванеш синузит, ами и ще си кукуваш саминка. Ама ти си такава наперена и самодостатъчна, няма та мисля.
106
45
 
13
 
! Отговори
Иванка преди 11 години
Много лошо е така да се занемариш и да спреш да възбуждаш мъжа си. Естествено, че Зуека ще потърси по-хубави и по-млади. Напълно го разбирам човека. Аз никога не бих се занемарила толкова много и да рискувам да изтърва мъжа си. Срамота е. Жени, грижете се за външният си вид, за да доставяме удоволствие на мъжете си, и да им даваме всичко, от което имат нужда.
105
0
 
4
 
! Отговори
ДО 117 преди 11 години
"АКЪЛ" Е ВСЯКА "РАЗУМНА" ПРИЧИНА РАЗЛИЧНА ОТ ЛЮБОВ И ПО СМЕТКА. " АКЪЛ МОРЕ, А ПЪК ПАТКИ ПАСЕ"..... В СЛУЧАЯ ПО ЛОШО И ОТ ПАТКИ.....
104
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха!Маги Желязкова! Не знаех лоя е, но проверих в Гугле - не маймунее ами направо си е църна *** ***, да ме прощава ако е добра по душа ...
103
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На мен тези двамата хич не ми се връзваха като двойка, и все съм си мислила верно как си ляга Зуека с тази жена, дори и да е много интелигентна, то от интелект само не се вдига. Още повече е заобиколен с адреналинки и хахъсани начинаещи актриси. Не бива една жена да се запуска така. Знам, че сега ще ми нашлякат минуси ама жени, поддържайте се.
102
2
 
20
 
! Отговори
Димитрова преди 11 години
Да са живи и здрави и всеки да намери щастието си!Гледайте техния "Шинел" - забележителна пиеса и изпълнение! За съжаление твърде голяма част от публиката я приема като комедия...
101
1
 
12
 
! Отговори
е преди 11 години
КОГАТО ЧОВЕК СЕ ОЖЕНИ ПО "АКЪЛ". ПОСЛЕ НЕУДОВОЛЕТВОРЕНИЕТО Е ВЗАИМНОКакво искаш да кажеш с това, че се е оженил за нея по сметка ли, тя май му е била преподавателка. И по любов да се ожениш гаранция франция, по някое време чувствата изветряват, особено ако хората се занимаряват и нямат общи интереси.
100
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами какво да ти кажа. Ако 20 години трябва да си лягаш с такава жена сигурно трудно ще получаваш ерекция. Добре си направил Зуек, даже много си закъснял, но поне си се отървал от Квазимодо.
99
0
 
2
 
! Отговори
ЛЕНЧЕ МА ДУШО... преди 11 години
ХИЧ НЕ МЪ Очудваш, ТО КАТО ПОНАСЯШ СЕБЕ СИ, ТИ СТИГА, ТОЙ ГОСПОД Е МИЛОСТИВ....
98
3
 
15
 
! Отговори
Лил преди 11 години
Около 40 години мъжете малко полудяват и започват да вършат странни неща ,страхът "Аз скоро остарявам" започва да ги тласка към неразумни действия (изпразване на банкови сметки ,разводи ,прехлас по чалгата...).Относно Зуека ,от самолет си личи ,че жената до него прилича на леля му,но така е в живота!
97
3
 
5
 
! Отговори
до 111 преди 11 години
Ахаха ти си влязал в сайта на днес бг за да си пишеш с жените ли, кой знае какви дърти фролове стоят зад половината женски никове и колко жени зад мъжките. ей, големи веселяци
96
4
 
17
 
! Отговори
Елена преди 11 години
До Анонимен 111:Как определяш(по принцип)красива ли е жената?Красотата е субективно понятие(разбираш ли всички думи?)Аз например не харесвам руси хора със сини очи.Маги Желязкова(която все ни я представят за красавица)на мен ми маймуней,но друг може и да харесва.Защитавам правото на избор и няма смисъл да си пиша с ***.
95
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом защитавате грозните жени, значи и вие сте грозни. А с грозни жени даже няма смисъл да си пиша.
94
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E как какво й е на жената. Не виждаш ли колко е грозна ? Главата й е като на ландроувър скоростната кутия.