Кали: Спрете да мислите, че съм чалга певица

Тя разби всички рекорди преди години с 4-4-2
16 май 2008 13:50,
47
Кали: Спрете да мислите, че съм чалга певица
Снимка: Булфото

Тя разби всички рекорди преди 11 години с 4-4-2. Той разби всички ни, като каза, че е на 50 години, а изглежда на не повече от 35.

Двамата не си подхождат много като двойка, но в пеенето нямат проблеми. Кали и Любен от „Пей с мен“ в момента са втори във временното класиране и спасиха половинката на напусналата Софи от отпадане от играта.

Да хванеш накуп дует от „Пей с мен“ си е жив късмет. Е, аз не съм от късметлиите. Докато Кали пробваше костюма си за вечерта, говорих с Любо.

После с нея седнахме под пролетното слънце докато той репетираше няколко часа преди концерта в понеделник.

За това и на вас ще ви ги покажем в две части. Първо разбира се е Кали.

Стана традиция подобни риалити предавания да показват поп-фолк изпълнителките в съвсем различна светлина и да карат хората да се чудят няма ли ти и Десислава да се преориентирате към друг стил пеене?

Аз вече съм се преориентирала, трябва да чуеш последния ми албум и да ми кажеш дали е чалга. Но все още ме обявяват като „емблемата на поп-фолка“. Като го чуя, се чудя дали става въпрос за мен даже.

В какви отношения сте с другите участници? Говори се, че почти не можете да се понасяте взаимно.

Да, знам какво се говори. Казват за мен също и че съм била интригантка, злобарка, лицемер и какво ли още не. Аз просто съм откровена. Ако някой ми харесва, си го казвам. Ако не ми харесва, не контактувам с него и толкова.

Най-добре се разбираме с Десислава, със Софи Маринова и с Тони Димитрова.

Все още не сте били на първо място в класирането. Имаш ли стратегия как ще победиш?

Единствената ми стратегия е добро представяне. Ако всичко е честно, би трябвало да се изкачим нагоре. Лошото е, че нямам много време за репетиции.

Синът ми е в първи клас и сега най-важното ми е да го науча да учи, за да оставя добър човек на тая държава, отколкото добри песни.

Не че подценявам кариерата си, но човек си има приоритети.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.