12-годишната Кристина е новият талант на България

Големият фаворит на публиката Метин остана в тройката
Обновена: 30 май 2012 15:14 | 30 май 2012 12:04,
243
12-годишната Кристина е новият талант на България
Кристина Арабаджиева е новия талант на България. Снимка: bTV

Дали за продуцентите на шоуто, дали за зрителите, у нас талантът се измерва най-вече като гласови възможности.

И второто издание на "България търси талант" качи на трона певица. Това е 12-годишната Кристина Арабаджиева от Асеновград, която освен популярност спечели и наградата от 60 000 лв.

Тримата, които тръпнеха до последно да чуят името си, бяха Кристина, Метин Енимехмедов и 10-годишната Виктория Цанкова. В крайна сметка ликуваха в Асеновград за сметка на двата най-големи морски града Бургас и Варна.

Във финалната вечер победителката се представи с песента "Камино", а поредно силно представяне имаше и Метин. Фактът, че той бе печелил друго риалити шоу, по същата телевизия, сякаш предопредели загубата му.

"Не очаквах да съм победителка, много съм развълнувана. Ще се явявам на участия, ще продължавам да пея, ще отида в музикално училище", заяви минути след шоуто 12-годишното момиче.

Тя призна, че обича всички стилове, важното било само да пее.  Сред любимите й изпълнители са Франк Синатра и Ета Джеймс.

"На репетицията се притесних, тъй като всички участници са много талантливи. На финала беше най-трудно. На сцената гледах Хилда, защото винаги е усмихната и позитивна", заяви тази сутрин по bTV талант номер едно за тази година.

Каквото е казал Бог, това ще стане - така Кристина коментира своето бъдеще.

На нас ни остава да й пожелаем успех и да не последва съдбата на първата победителка Богдана Петрова, която не успя да се наложи на родната сцена и изчезна от полезрението на публиката. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
10
 
37
 
! Отговори
29 преди 11 години
Метин е номер едно.А ти детенце марш при мама.
54
18
 
6
 
! Отговори
Кристина-Хрисимата преди 11 години
Браво на момичето ! Евала и на победителката !
53
8
 
23
 
! Отговори
щерката на Ветко преди 11 години
Другарят Борисов назначи щерката на Ветко Арабаджиев за победителка на конкурса!
52
6
 
42
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
Малката Виктория пя удивително фалшиво през цялото време. Хората, които се "грижат" за нея бяха подбрали песен, която не е за 9 годишно дете. Все едно някой възрастен да беше изпял зайченцето бяло. Факт е, че детето има талант. Но има още много дълъг път пред себе си, за да достигне до нивото, в което да си позволи да пее подобна песен. Същото важи и за Кристина.Вотът е манипулиран!
51
9
 
24
 
! Отговори
анонумен преди 11 години
Кристина не е дъщеря на Ветко Арабаджиев. Престанете да оплювате детето!!! Безспорно има талант, но имаше по-добри от нея и това е факт. И аз не съм съгласна с резултата и бях много разочарована, но това не значи, че детето няма талант и трябва да я направим каква ли не. Други трябва да са обект на злобните ви коментари. Кога ще престанем да бъдем толкова жалки?!
50
11
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МЕТИН .....УНИКАЛЕН И ЗАШЕМЕТЯВАЩО ТАЛАНТЛИВ ....ТОЙ Е ТАЛАНТА!!!
49
7
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз не се интересувам кой българин кой турчин. Като видях за първи път този Метин как танцува и си казах: "УАУ, тоя пич е много добър!"
48
14
 
18
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Ама искам и да ви питам, сериозно ли мислите, че само победителката е нечий човек? Не сте ли разбрали, че в комерсиланите шоу програми случайни не се допускат? Или си мислите, че Метин е никому незнайно селско чедо? Едно научете, в тоя свят на *** и Пульо пари и ферарита не се дават! Да, бива го, ама ако мислите, че дори само в България няма десетократно по-добри от него в това, което прави, много се лъжете. Просто него има кой да го пробутва. С останалите е същото!
47
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кво се вълнувате толкова за поредния бълвоч, пуснат по телевизията... По-добре излезте и отидете на истински концерт, вместо да гледате това, или ако нямате възможност - дори радиото е по-добре от която и да е "медия" и нейните "формати"...
46
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мисля си, че родители, които мъкнат децата си по подобни форуми, трябва да бъдат санкционирани. За стреса, който причиняват. Аз не намирам нищо привлекателно в това, едно дете на 10 да плаче, докато очаква резултат. Не е логично да няма възрастова граница. Със сигурност има много талантливи деца, но всяко нещо трябва да идва с времето си. Няма да коментирам очевидната несправедливост в резултата. И двете деца пяха фалшиво, който има слух знае, че е така. Безспорните таланти отново са отхвърлени
45
2
 
24
 
! Отговори
Банкер преди 11 години
И сега ще чака 6 години, до навършване на пълнолетие, за да си вземе парите. Браво на организаторите. Дотогава 60000 лв ще се равняват на 6000.
44
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кристина Арабаджиева е дъщеря на бизнесмена Ветко Арабаджиев, собственик на верига хотели, чието състояние се изчислява на 64 000 000.Ха сега се сещайте купена ли е победата на Крисито или не? Справка-milionerite/index.php?option_content&task=view&id=73
43
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не трябва ли да е забранено в такиза шоу-програми с парични награди да участват деца?
42
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо против победителката, ама тя на 12, другото момиче в тройката на 10... това "България търси талант" ли е или детски конкурс?
41
29
 
22
 
! Отговори
Кибик преди 11 години
Добре, че спечели това момиче - излъчва добрина и е лъчезарно..
40
6
 
17
 
! Отговори
Пароди май френд преди 11 години
Това предаване е пълна пародия, като всички впрочем по турската телевизия Босфор ТВ.Гледах само първите 2-3 епизода, заради психарите, които се пробват в него и да се посмея.Като видях , кого избраха за победител миналия сезон, всичко беше ясно.И конкурсите на Длави *** са същата пародия.Супер прецизно жури, критика А-У и някрая чалгарите с смс решават кой е победител.Откъде - накъде?
39
25
 
5
 
! Отговори
БГ жена преди 11 години
Ние бъгарските женички обичаме да си лягаме именно с такива пумаци...важното е да не е с българи...не искаме да продължим нашият род, а да поругаем всичко свято....такива сме си ние Бг овците от женски пол
38
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Писна ми тия предавания да бълват някакви певици! И като седнеш да слушаш всяка показва "невероятни гласови данни" като се надвиква с другите. Не знам освен крякането няма ли друг начин да покажеш, че можеш да пееш.
37
19
 
5
 
! Отговори
lady преди 11 години
....и още нещо....ако имах възможност бих си легнала с Метин....бих му народила поне 5 деца ...бих му слугувала цял живот !
36
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
metin e pobeditelq