12-годишната Кристина е новият талант на България

Големият фаворит на публиката Метин остана в тройката
Обновена: 30 май 2012 15:14 | 30 май 2012 12:04,
243
12-годишната Кристина е новият талант на България
Кристина Арабаджиева е новия талант на България. Снимка: bTV

Дали за продуцентите на шоуто, дали за зрителите, у нас талантът се измерва най-вече като гласови възможности.

И второто издание на "България търси талант" качи на трона певица. Това е 12-годишната Кристина Арабаджиева от Асеновград, която освен популярност спечели и наградата от 60 000 лв.

Тримата, които тръпнеха до последно да чуят името си, бяха Кристина, Метин Енимехмедов и 10-годишната Виктория Цанкова. В крайна сметка ликуваха в Асеновград за сметка на двата най-големи морски града Бургас и Варна.

Във финалната вечер победителката се представи с песента "Камино", а поредно силно представяне имаше и Метин. Фактът, че той бе печелил друго риалити шоу, по същата телевизия, сякаш предопредели загубата му.

"Не очаквах да съм победителка, много съм развълнувана. Ще се явявам на участия, ще продължавам да пея, ще отида в музикално училище", заяви минути след шоуто 12-годишното момиче.

Тя призна, че обича всички стилове, важното било само да пее.  Сред любимите й изпълнители са Франк Синатра и Ета Джеймс.

"На репетицията се притесних, тъй като всички участници са много талантливи. На финала беше най-трудно. На сцената гледах Хилда, защото винаги е усмихната и позитивна", заяви тази сутрин по bTV талант номер едно за тази година.

Каквото е казал Бог, това ще стане - така Кристина коментира своето бъдеще.

На нас ни остава да й пожелаем успех и да не последва съдбата на първата победителка Богдана Петрова, която не успя да се наложи на родната сцена и изчезна от полезрението на публиката. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
21
 
! Отговори
разочарована преди 11 години
А аз даже и не получих отговор за смс-а, който изпратих, а преди това винаги съм получавала, което доказва, че всичко е манипулация и мошеничество. Страшно съм обидена и разочарована. Ето затова младите и кадърни хора ще бягат от тази страна, защото ако не си нечий човек, нямаш никакво бъдеще. Много жалко, сами се затриваме като нация.
74
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДОБРЕ че спечели детето а не маймун
73
4
 
4
 
! Отговори
ГИНА до 87 преди 11 години
Само кажи, че можеш и знаеш как да ми помогнеш...така ме сърби, че не се издържа, а сама не мога да чеша вулгарно е !
72
2
 
23
 
! Отговори
конкурси за възрастн преди 11 години
Натрапва се гадното чувство, че участието на деца в конкурси за възрастни, само обслужва нечии педофилски интереси!
71
3
 
17
 
! Отговори
за мен преди 11 години
за мен победителите бяха бащата и сина ,които свиреха на хармоника,мисля че бяха Лечеви!Уникални до мозъка на костите си,талантливи и себеотдайни!Нищо не казвам за др.участници,просто настръхвах всеки път ,когато чуех тези хармоники!!!Браво на тях ,пожелавам им успех!!!
70
3
 
2
 
! Отговори
az преди 11 години
dai da se zapoznaem kote
69
6
 
28
 
! Отговори
Бела България сещай преди 11 години
Търси и го намери,като цяла голяма компания накара против волята си всичките си служители да гласуват за малката лицемерка.Знам го със сигурност,защото с очите си видях раздадените телефони и инструктажа как да се пускат.С ГЛОБУЛСКИ СМС-И.Всеки после се отчете по колко е пуснал.Иначе аут от компанията ''Бела България''.В България е така,всичко става с купуване.Да,тя е талантлива,но и тя и цялото и долно семейство знаеха,че не е чак толкова сияйна и че няма да победи Метин,ако не и купят първото място.Истинския победител е Метин и след него онова малкото момиче,а не тая долна малка лицемерка.Така ли ще си изкарва победите занапред.Повръща ми се от такива,и дори да става донякаде ми стана анти с тази постъпка.
68
10
 
5
 
! Отговори
ГИНА преди 11 години
След като си махнах гъбичките ми се появиха странни червени гнойни пъпки по лява долна устна . Усещам парене и неприятна миризма на загнило? Казаха ми да пиша тук и всичко щяло да мине .
67
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Направете група в фейсбук с името "НЕка спрем да гледаме продажната грозна ТВ ПРограма БТВ"
66
1
 
19
 
! Отговори
петето преди 11 години
Според мен, имаше доста добри таланти, които заслужаваха наградата. Честно казано, момичето има талант и заслужава, но това е дарба, а Метин,Васко или Хармонистите - баща и син.......това е придобито и доста по-трудно се овладява и показва:) НО аз се радвам, за това прекрасно дете:) Желая му успех от цялото си сърце:)
65
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да е живо и здраво момичето, но не заслужаваше наградата. Не разбрах какво правеха двете деца на сцената. Да, пеят хубаво, но и доста по-талантливи от тях има. По-големите каки, които отпаднаха пееха в пъти по-добре а и талант на България да е певица! Не се вързва, не че не е нужен талант, но първо че има страшно много певци в България и то много по-добри и второ че има много музикални формати за да се изявяват. Талант 1 са Метин, дуета с хармониките и дуета с Цигулките, това е истинския финал.
64
14
 
14
 
! Отговори
Елена Йоцева преди 11 години
Рускиня съм и съм нимфоманка ...когато ви чета коментарите си мисля за половите ви органи...има ли в БГ останали истински мъже или сте все дебели чичковци...от 15 години съм в България и разбрах що за хора сте ...беден но топъл народ..но жените ви не струват..не са добри в леглото...много постни не като руски жени
63
6
 
14
 
! Отговори
мнение преди 11 години
Деца и спечелили други конкурси не трябва да се учавстват в такива формати!
62
3
 
52
 
! Отговори
Poltergeist преди 11 години
Наистина Метин е уникално талантлив! Децата са си деца, имат излъчване, но не бяха толкова добри певици - виждали сме и по-добри точно в същото предаване. Вотът, ако не е манипулиран, е само за да не се разочарова едно дете, а не заради безспорния му талант. Метин си е не за Ферари, ами за две! Много добър!!! 1!!!
61
3
 
21
 
! Отговори
AZ преди 11 години
Tova beseh nai poshlo i dolna naglasena rabota BTV za poreden put se pokazaha kato bezmoralni i dolni prodajni gnusnari
60
1
 
3
 
! Отговори
аноним преди 11 години
Не зная...повечето от пишещите тук са мои връстници и предполагам по-големи...като чета "словоизлиянията им" не искам да се замислям какво ни чака от тези, които в последните дни се състезаваха коя по пошло да се облече
59
12
 
3
 
! Отговори
Милена преди 11 години
...и да не забравя: тази злоба ни е проблема на нас българките ! Толкова хубаво пя, че прекъснах фелациото на мъжа ми, за да я изслушам до край
58
17
 
10
 
! Отговори
Милена преди 11 години
Чета коментарите и не мога да повярвам на половината от тях. Толкова злоба, завист и пошлост...чудя се, как Господ още ни търпи. Детето пя прекрасно. Талант е. Пя български песни без да се опитва да се хареса с чалга и комерси. Браво! Само така и само на пред, Кристина!А ти дето си публикувал коментара, споменаващ Ветко, правиш ли разлика между Ботю и Ветко Арабаджиев? Като копираш информация от нета, вземи я прочети първо!
57
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това което направиха от бтв не е ли за съд ? манипулират обществото да пуска смс , които пристигат със закъснение и не влияят на вота , а пък ги таксуват ?? кражба му казвам аз на това , и то толкова нагла .. няма кой да сезира прокуратурата и да иска списъка с смс от провайдърите . а иначе за шоуто - нито един не става , и тоя метин все едни и същи чупки . нищо не ми хареса , помиарска история
56
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По мое мнение, деца не трябва да бъдат допускани до подобни конкурси