Любители кулинари мерят сили в “Черешката на тортата – ти си звездата”

От седми август всички желаещи могат да се записват за участие
6 авг 2012 17:22,
3
Любители кулинари мерят сили в “Черешката на тортата – ти си звездата”
Снимка: Нова телевизия

„Черешката на тортата – ти си звездата” – това е името на третия сезон на едно от най-вкусните кулинарни предавания у нас – „Черешката на тортата”.

Новото име на шоуто идва и с напълно нова концепция – този път под светлините на прожекторите няма да застават известни личности, а зрителите и всички любители кулинари. Така всеки, който смята, че притежава завидни умения в кухнята, вече има реалния шанс да се превърне в новата кулинарна звезда на Нова ТВ.

Бъдещите участници ще доказват уменията си пред зоркото око на емблематичния шеф Иван Манчев. След като в два поредни сезона коментираше представянето на звездите с типичното за него чувство за хумор, сега той отново ще следи кой се справя най-добре като домакин.

Кастингът за „Черешката на тортата – ти си звездата” стартира още от утре, 07 август. Всички, които искат да бъдат част от третия сезон на шоуто, могат да се записват за участие на официалния сайт http://chereshkata.novatv.bg/ , както и да получат повече информация на телефон 0882 042 124.

На уеб страницата на предаването кандидатите ще намерят инструкции и съвети от самия Иван Манчев, като именно той ще има тежката задача да избере бъдещите кулинарни звезди от всички кандидатствали.

Желаещите трябва да попълнят форма за регистрация, да качат снимка на приготвено от тях ястие или 30-секундно видео, в което представят кулинарното си произведение. Задължително условие е да имат навършени 18 години, както и да не са професионални готвачи.

„Сега е моментът да блеснеш” – това е посланието, което продуцентите от Паприка Латино отправят към всички зрители, а кои от тях ще мерят кулинарни сили в ефира на Нова ТВ, ще разберем наесен в „Черешката на тортата – ти си звездата”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Черешката на тортата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Тони преди 11 години
Мда, изкопирали са Перфектната вечеря, но резултатът е доста скучен и посредствен...
2
2
 
1
 
! Отговори
Гърчав пенсионер преди 11 години
Ей, хората няма какво да ядат, тия само някакви кулинарни предавания по телевизиите дават. Само някакви сьомги и раци приготвят. Елате живейте с мойта пенсия от 136 словом /СТО ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ / лв. да видите колко сьомга ще наловите.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Новото име на шоуто идва и с напълно нова концепция"... mnogo nova, njama shto, Perfektnata Vecheria 2