Зрители ще "давят" Любен Дилов на малкия екран

Първата възможност ще е на 9 септември заради Кеворк Кеворкян
3 сеп 2012 15:30, Петя Славова
8
Зрители ще "давят" Любен Дилов на малкия екран
Снимка: Станция нова

Не за първи път телевизиите се опитват да „дадат шанс“ на зрителя да отмъсти за многобройните екранни „спамове“.

Сред най-активно атакуващите са двамата водещи с предаването си „Разбий Иван и Андрей“. Техният пример ще последва още едно добре познато лице от малкия екран.

От 9 септември в Станция Нова влиза и Любен Дилов-син. Рубриката му се казва “Удавете водещия”. Първият гост, когото ще посрещне в 9.00 часа, е Кеворк Кеворкян, който по всяка вероятност ще разкаже за съживяването на предаването “Всяка неделя”.

Дилов си е поставил за цел да бъде ироничен, подигравателен, любезно провокативен. Самият той определя образа си в предаването като „д-р Хаус, на когото може да ритнете бастуна, и да се посмеете, докато пада”.

Името на новата рубрика идва от идеята зрителите да „удавят” водещия, в случай че не харесват него или събеседниците му.

Те ще могат да гласуват на специален сайт, където предпочитанията им ще бъдат решаващи за изхода на сблъсъка. Все пак, едва ли реална опасност застрашава живота на телевизионера. По-скоро “удавянето” ще е символично, отбелязват от екипа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Месия преди 11 години
Как е мис Лопес? Извини ли и се? Кога? За 18.11 ягодите от теб! Кеворкян, ти или Той? Дилка, Дилка...
6
0
 
4
 
! Отговори
велислав преди 11 години
Най-хубавото е, че ужасната Ирина ще се изпари с развятата си безразборно фуста и ще ни спаси цели два часа от меланхоличната си и досадна проповед в неделната утрин
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
като е толкова интелигентен, защо се захваща с такива простотии, драга Валя. никой не оспорва, че е умен човек, но и той е като всички продаващи се без избирателна пропускливост. Все съм си мислила, че той е от хората, които може да избира
4
1
 
6
 
! Отговори
Валя Пеева преди 11 години
Дилов е много интелигентен и с чувство за хумор.Винаги когато съм го гледала в някое предаване съм се възхищавала на честността и самоиронията му.
3
8
 
3
 
! Отговори
555 преди 11 години
Тоя е толкова противен че, .. нямам думи.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много са зле продуцентите, някой да ги спре
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А, стига простотии, бе!