Няма да позволя да се подиграват със Стефан Данаилов

Съпругата на актьора няма да гледа VIP Brother
Обновена: 16 сеп 2012 21:57 | 16 сеп 2012 19:55,
172
Няма да позволя да се подиграват със Стефан Данаилов
Съпругата на Стефан Данаилов застана твърдо зад него. Снимка: Булфото

В новото издание на VIP Brother със сигурност ще засегне много лично семейството на големия актьор Стефан Данаилов.

Както е известно в Къщата ще влязат Ирен Кривошиева и нейният син, за когото се смята, че е извънбрачно дете на Данаилов.

Час преди старта на шоуто, в студиото на "Всяка неделя", силно и запомнящо се интервю даде съпругата на актьора - Мария.

"Няма със Стефан да се обръщаме назад. Ако има на този свят човек, който ми е мил, това е той. Живяли сме толкова дълго и щастливо заедно", заяви Мария Данаилова.

Тя заяви, че не я интересува дали е истина за извънбрачното дете на съпруга си и беше категорична, че няма да допуснат да се подиграват с нейния спътник в живота.

"Не съм агресивна и няма да тръгна да отмъщавам. На всеки съм готова да подам ръка. Не знам защо са взели решението да участват в шоуто, те са взели това решение. Не искам да ги оправдавам, не ги и упреквам. Лично аз няма да гледам това предаване, защото така съм възпитана, патриархално. Не искам да следя "Златки", допълни Мария Димитрова пред Кеворкян.

Скандалът с извънбрачното дете на Стефан Данаилов гръмна преди малко повече от година, когато Ирен Кривошиева и Владимир дадоха серия от интервюта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
13
 
! Отговори
до 53 преди 11 години
Мари Мира, ти откъде си сигурна кой му е бащата на детето? Това са само твърдения на майка му.А това дето казваш, че вярва в Бог, не ме очудва, при такава майка - откачалка, детето е намерило утеха в Бог.Да е жив и здрав!
39
7
 
20
 
! Отговори
Мира преди 11 години
Защо мразите Владимир? наистина е супер, че Стефан има син. Важното е да е здрав и щастлив.А това, че вярва много в БОГ- чудесно, то му е помогнало да оцелее.КОГА И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ Е ВИЖДАЛ БАЩА СИ?Момчето трябва да възстанови и да живее.Ако беше ваше дете?Или Вие сте умни и никога няма да ви се случи!?Мария има много качества и никой не ги оспорва.Странно звучи да се защитава мъж на тази възраст. ОТ какво? от детето му?
38
2
 
18
 
! Отговори
Обезличаване... преди 11 години
Римляните са го измислили:"Най-лесният начин да контролираш един народ е като му предоставяш хляб и зрелища за да не се бонтуват!"Мисля че с тази мисъл описвам всичко което трябва да се каже около Вип,Биг и квито и да са други брадъри!Приятна вечер!
37
1
 
5
 
! Отговори
Toni REKETA преди 11 години
Taya s KRIVATA SHIA PREUSPYA V STRANATA NA NEOGRANICHENITE VAZMOJNOSTI I KAK USUL CHIKIDJISKATA SE VARNA V BULGARIA DA LAPA LESNI PARI.2 godini shte blaska kato kuche za 50 000 leva i s teh ne moje da plati rentata.A v bedna BULGARIA shte pie i yade bez pari i shte gushne pachka.
36
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Таа много *** изглежда!
35
9
 
4
 
! Отговори
ДО 40 преди 11 години
ТОЙ ЗЗЗТЕФАН Е ДОКАЗАЛ,ЧЕ Е КАТО МЪЖ,ОСОБЕНО В МОДЕРНАТА ЛЯВА ПОЛИТИКА.ТОВА ЗА ИЗВЪНБРАЧНОТО ДЕТЕ Е ФАРС.ТОЙ Е КАТЪР--БЕЗПЛОДЕН И ТЯ МАРА ЗНАЕ,ЧЕ СЕ Е ОЖЕНИЛА ЗА ХИБРИТ.
34
6
 
12
 
! Отговори
:) преди 11 години
Да ни е честит новия ВИП Брадър !От 10 участници 4 са роми. Затова с право можем да го наречем *** ВИП Брадър.За непросветените ще поясня - Бони, Черната Златка, Багата и Марияна Попова са роми. Липсва само Азис ...В Уорликова България това е нормално.Ще ги гледаме и ще им се радваме ....Ураааа ! ....
33
5
 
13
 
! Отговори
ТВ преди 11 години
Започвам да си мисля, че някой от продуцентите на ВИП-а ръчка в жаравата. Какво има да се доказва, бе хора? Синът прилича достатъчно на баща си, за да е ясно на всеки един, който познава и двамата, че са баща и син. Но да - има Хляб в тая история. И е ясно кой е потърпевшия в случая и на чий гръб ще бъде всичко. Сори, бат Стефко, да беше избирал по-внимателно жените на живота си... шта цепнат на две като соломоновото детенце...
32
3
 
1
 
! Отговори
попо преди 11 години
до 35 и за какъв спор говориш? Аз теърдя нещо, ти казваш, че си сигурен? КАк, да не би да си медиум, звездите ти говорят или какво? Искам бас, не се хващаш...ами, трай си ..и си гледай *** и пошло предаване, да те облъчва
31
4
 
23
 
! Отговори
анонимна преди 11 години
За тази жена- Мария Данаилова- писаха, че е сред най- красивите манекенки/виждала съм я на снимки, красива беше/от времето на сп." Лада" преди големите промени. Биологията не прощава на никого. Така че идват и годините на този външен вид. А гримът помага за задълбочаване на проблема. Важното е, че жената има право - поведението на Кривошиеви е най- малкото смущаващо. А който мисли, че има вечна младост, сори!
30
5
 
4
 
! Отговори
Коко преди 11 години
А пък на мен нещо лявото ухо ми дава заето. Боли ме фара за стефчо и за жена му и за баба и и за дядото на сина му и за когото и да е. А ако някой някъде е ръсил семе да си го мете! И марчето и ален делон( от намалени цени) да се спасяват гражданите на Р. България не са длъжни да им лочат пумията. Да грубо е но пък безплатно
29
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има начин да се докаже бащинството, за да няма съмнения.Данаилов, като истински мъж трябва да реши лично той проблемите си с тази шоу-звезда Ирен Кривошиева, а не да оставя съпругата си, да му бере срама.Мария показа на всички, че е достойна жена, и по никакъв начин не заслужава тези притеснения. Нека и тези двамата се разберат цивилизовано, кой баща, кой майка, и да се сложи край на тези Иренини простащини. Срам и резил и за нея и за сина й!
28
1
 
1
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
Ти ли ще ми кажеш дали да мълча?
27
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Биг Брадър е просташко предаване ,гледаго простолюдието и пълни джоба на екипа на предаването0те милионери вие *** шарани.Простотия до шия.
26
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на тази достойна жена Мария Данаилова!!!.Някой се чудят за промяната и,тя беше красива и прелестна жена,но има промяна от заболяване.Нека и пожелаем да е жива и здрава и да намери добър специалист и да взема качественни лекарства.Успех на Мария!!! Аз също мисля че това момче не е син на Данаилов.
25
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПАДЕНИЕТО НА БОЛШЕВИКИТЕ.................
24
2
 
3
 
! Отговори
попо преди 11 години
до 30 сигурен ли си? Хващаш ли се на бас?
23
2
 
1
 
! Отговори
popo преди 11 години
do 28 сигурен ли си? Хващаш ли се на бас?
22
6
 
36
 
! Отговори
попо преди 11 години
И аз няма да гледам Вип Брадър
21
37
 
13
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
този травестит ли е жена му - УЖАС