Мръсни тайни и красиви жени в "Под прикритие" 3

Екипът на сериала снима на 1600 метра в Рила
Обновена: 11 окт 2012 15:02 | 10 окт 2012 12:53, Петя Славова
24
Мръсни тайни и красиви жени в "Под прикритие" 3
Снимка: Camera LTD

Криминалните драматични моменти продължават и в трети сезон на „Под прикритие“ . След като през изминалите месеци, екипът се похвали със заснемането на екшън сцени по вода и под вода, както и вмъкна персонажите в тунелите на софийското метро, тази седмица сериалът поглежда нещата отвисоко.

Още по темата

На над 1600 метра надморска височина снимките на хитовия сериал продължават в Рила планина.

Екшън преследване през вековните борови гори, срещи на престъпни босове, мръсни тайни и много красиви жени са само част от сцените, които ще бъдат заснети в Боровец.

Над 50 човека екип, заедно с актьорите Захари Бахаров, Ивайло Захариев, Мариан Вълев, Дария Симеонова, Снежана Макавеева, Александър Сано, както и около 30 човека специална масовка взимат участие в сцените в планината.

Снимките ще продължат до четвъртък под режисурата на Зоран Петровски. Напрегнатите моменти ще улови камерата на оператора Александър Станишев.

Съвсем скоро ще бъде обявена и датата, на която третият сезон на „Под прикритие” ще стратира в ефира на БНТ, обещават от екипа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе вие не разбирате от филми бе хора какво му е на този филм много си е як аз лично нямям търпение за 25 ноември за да го гледам. Вие гледате американците и си мислите че сте голямата работа..... това си е най-хубавия филм и всички актьори си играят много добре ролиите!
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До mlad6itoНе го гледай тогава бе пич ! Предполагам,че си такъв въпреки слабостта ти към дамските атрибути и визия . Нека да има повече такива актьори,че много стари си отидоха ! По повод Мартинчо , мисля че много добре си играе младежът,че ми омръзна от Рамбовци с празни погледи ,Шварценегеровци,Жан Клод Ван Дамовци с много мускули малко мозък,на които партнират пълчища виетнамци или китайци!
20
5
 
0
 
! Отговори
Гошето преди 11 години
Лично за мен третите и особено четвърти сезони на сериалите са излишни! Зрителат е схванал основната линия на сюжета и лесно предвижда , какво би се случило в следващата сцена или епизод! Губи се тръпката от неочакваното,липсва изненадата ! Актьорите и персонажите не впечатляват с нищо ново и леко започват да стават скучни,ежедневни ! Прекрасени примери-Седем часа разлика,Софиянец в повече,Етажна собственост,за Биг и Вип брадър да не говорим.....Преиграването мисля е вредно ! Иначе са готини....
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До mlad6itoми явно са по-добри от теб... щом ти седиш с останалите *** на стола в момента и ги плюеш :)
18
1
 
8
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Каня екипа от артисти,сценаристи и режисьори да...снима в Кривунделово.Това е голямо предизвикателство за тях,защото всичко при нас е...автентично;без асвалт,порутени къщи,вода тече по чешмите само кога вали...дъжд,хляб карат в хоремага един път в седмица(добре че поне той...работи постоянно),духне ли...вятър тока спира и всички тук сме...под прикритие.Сериалът е...хитов и се гледа в целия свят;да дойдат в Кривунделово и да ни...направят една безплатна реклама.
17
1
 
9
 
! Отговори
Даниел до 1 преди 11 години
Аз пък не знам кой гледа биг брадърс и защо си хабят времето толкоз много хора за тъпотии.
16
0
 
7
 
! Отговори
студент преди 11 години
Няма филми като "Черните ангели", " По дирята на безследно изчезналите", "Осмият", "Сам сред вълци", "Зарево над Драва"...
15
15
 
17
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
тоя бълхаров вече почва да ме дразни много се вживя това момче гледам го по интервюта и навсякъде все е кисел все е в ролята на "лошото момче" а той горкия некво умрело актьорче и се помисли за орижинъл генкста разбираш уи. а тоя мартинчо в главната роля просто е немам думи пълно дръвце, иначе филма ми харесва много.
14
8
 
5
 
! Отговори
полудевам полечка преди 11 години
Що направо не си пуснат порното, а ни измъчват с блудкави сценарии.
13
0
 
4
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
Това ли са любимите ти филми от онова време?! Аз не съм гледал нито един от тях...
12
8
 
9
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Гледай "Петимата от Ремс", "А бяхме млади", "Човекът от народа" и не се изказвай за съвременното българско кино!
11
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да погледат българско кино отпреди избухването на "демокрацията" у нас и да се поучат...
10
67
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
поредната българска помия..ех бездарници
9
5
 
2
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Безспорно - хвалбар. Искам постна пица.
8
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ясно, както в живота - накрая бандитите ще победят, ще се оженят за чалга певиците и всички три дни яли пили и се веселили.
7
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
трябва да включат повече фолк и голотии в 3-тия сезон, така и така са с знак +16
6
4
 
40
 
! Отговори
Ваня преди 11 години
до 1,аз го гледам и гледам всички бълг сериали които сега се излъчват,всеки преценя за себе си, не съм чула да е задължително да се гледа,който иска гледа,който иска не.предпочитам всичко което е бълг пред турските сериали които ни заляха.
5
3
 
19
 
! Отговори
Дръж се земьо - шоп преди 11 години
"Съвсем скоро ще бъде обявена и датата, на която третият сезон на Под прикритие ще стратира в ефира на БНТ, обещават от екипа. "Той, че ще стартира скоро е ясно, а вие кога ще се стартирате да пишете грамотно? Блоговете, които чета са с по-добър изказ и правопис от вашия.
4
13
 
17
 
! Отговори
болярин преди 11 години
Само Етър!
3
7
 
35
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Аре бе колко време го чакаме тоя сезон?! Аз бях забравил въобще, че съм го гледал филма ;)