Златка, Къци или Бони - кой ще излезе от Къщата?

Плеймейтката припадна заради нервен срив
Обновена: 10 окт 2012 23:14 | 10 окт 2012 23:10,
151
Златка, Къци или Бони - кой ще излезе от Къщата?
Съквартирантите свестяват Златка. Снимка: ВИП Брадър

Златка, Бони и Къци ще се борят за оставане в Къщата на ВИП Брадър, стана ясно след номинациите тази вечер.

Черната Златка беше първата номинирана, тъй като беше капитан на отбора, който загуби в битка с другия отбор на съквартирантите, чийто капитан беше Никол. Играта беше за познаване на известни личности.

За първи път от началото на шоуто съквартирантите се номинираха очи в очи, а не както досега – в изповедалнята.  Къци събра най-много точки за изгонване.

Според съквартирантите той се е разболял от нездравословната атмосфера в Къщата. По думите им той е „най-милият” човек, добър баща и евентуалното му излизане от ВИП Брадър би повлияло добре на здравословното му състояние.

Никол, която стана глава на Къщата за седмица, имаше право да номинира един човек и тя реши това да е Бони. Като причина синоптичката изтъкна, че певицата е единственият човек в Къщата, с когото е имала конфликт.

Сред аргументите за номинации имаше и изказвания от рода „номиниран, защото пие много кафе”, „защото спортува”, „защото си мери кръвното доста често” или „защото е като затворена птичка в кафез”.

От предаването тази вечер стана ясно, че вчера, навръх рождения ден на Багата,  Златка е припаднала в Къщата в резултат на нервен срив. Причината била съжителството под един покрив с бившето й гадже Багата.

След прегледите за щастие се оказало, че плеймейтката е физически напълно здрава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: номинациивип брадър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
кой го гледа това бе? предавания в които се гласува към мобилните оператори ..за да си пълни гушката тоя и оня..забравете че ме вълнува..а и още повече че е сеирджийско и манипулативно предаване..всеки уважаващ себе си човек не би приел да участва ..а сега аз да ги съжалявам и гласувам за тях? забравете..
107
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да чета? Как разбрахте, че не мога да чета? Пиша като анонимен, но от това ''Ако бях мъж'' вие не разбрахте кое ми пречи!! Е, аз какво съм ви виновна???
106
0
 
1
 
! Отговори
666 преди 11 години
До 85.Ами като неможете да четете аз ли съм ви виновен???Това че пишете и като аноноимен към който е написан моя отговор аз каква вина имам????
105
3
 
6
 
! Отговори
eve1 преди 11 години
Ненавиждам чалгата но не са виновни тези,които я пеят тези,които я слушат са истинските виновници за опростяването на нацията ни.Така,че да не съдим Бони,че пее чалга.
104
8
 
2
 
! Отговори
Ани преди 11 години
Четейки как всички оплюват Бони за химна се чудя как тези хора неразбраха че това е ШОУ за пари, че има сценарий, че има манипулация..Ами те не се засягат че директно се подиграват с тях ами седнали за това "шоу изпълнение" да се трогват. Къде бяха тези "защитници"когато премиера им защитаваше албанското а не българското знаме от Шамара..Хора осъзнайте се, защото докато ви впечатляват такива шоута директно ви го набиват от всякъде по държавному.
103
8
 
4
 
! Отговори
11111111111 преди 11 години
До 333Ами виж аз не съм толкова първична и повърхностна, че да слушам какво говорят хората, предпочитам да чета това, което се крие зад думите им-демек истинското.За сценаристите и платените манипулатори ми е ясно също, но тяхната роля се простира до там, че да ги вкарат вътре двамата.Останалото вече се видя!Убедена съм, че тази жена обича истински и чисто, а имиджът и на сексуална тигрица е просто работа за изкарване на пари.Аз съм за Златка и то не само тези номинации-искам да е победител!
102
2
 
16
 
! Отговори
IVO преди 11 години
Nai istinskia chovek v kashtata e Kaci Vapcarov. Toi naistina e VIP. Kakva VIP moje da e Bonka naprimer. gluposti i smiah na kvadrat.Ne zashtoto e ciganka, az ne sam rasist, ami zashtoto e mnogo negramotna, glupava i goliama intrigantka.
101
3
 
2
 
! Отговори
85 преди 11 години
ДО 666:Не съм мъж! Това ми пречи! Или Вие не разбрахте от написаното преди малко? Тъй като съм жена, ми пречи. На вас пречи ли Ви и какво точно?
100
0
 
5
 
! Отговори
до неразбрал преди 11 години
Довечера ще го мандахерца в ефир, гледай от осем. Ще го предават в реално време, заснето с минимум 200 камери от различни ъгли.
99
2
 
20
 
! Отговори
Весела преди 11 години
Хубаво го каза Марияна на Бонка, че има 5-6 лица. Много е лицемерна Бонка.
98
3
 
6
 
! Отговори
неразбрал преди 11 години
А Фънки измандахерца ли Къци?
97
2
 
2
 
! Отговори
333 преди 11 години
До 11111111111. Има още вярващи на сценаристите и платените манипулатори вътре. И как преценихте гога има "истински"чувства златето???Като редеше ред сълзи и сополи че искала Багата или като казваше че нищо неможе да има между тях защото си има нов богат любим
96
2
 
18
 
! Отговори
11 преди 11 години
Бонка да си ходи в маалата. Писна ми от *** и.
95
8
 
4
 
! Отговори
666 преди 11 години
До 85. Ами точно за това им пречи че не пада на тяхното клюкарско ниво а им чисти и готви щото те така са свиканали нали са "випове"в очите на себеподобните си. При гала точно и ясно казаха че Бони ще си ходи а и от номинациите си личи че и тя им пречи на клюкарницата. Инфантилната "емблема"на нова две думи на кръст неможа да каже даже за какво е "влезнала"единствено с Бони в "конфликт". Това е велика манипулация за заблудени, щото явно ома такива дето пращат есемеси и след това се радват как им
94
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък предпочитам бай брадър пред *** турски сериал. Макар че и брадъра чупи ***, тея пенсионерски драми като пепел от рози не се траят.
93
1
 
1
 
! Отговори
666 преди 11 години
До Анонимен А какво ви пречи пак да си я вземете.....
92
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде, Бонке ,към махалата!Ходом марш!Там ще си продаваш интригите и *** номера!
91
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахахах вип брадър погребан от "Пепел от рози" не че съм фен на турските сериали но все пак близо два пъти повече хора като зрители предпочитат да гледат нещо различно от клюки ,простотия българска и номера на селски примадони ,а и сериал какъвто и да е той все пак има някакъв сюжет ,а не като тъпнята на нова тв.
90
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Направете си справка в тв.рейтинг каква е гледаемоста на това "шоу" и ще разберете защо мустака на Ники Кънчев е увиснал печално
89
2
 
13
 
! Отговори
до Една преди 11 години
Припадъкът не е от превземки, получавала съм подобна криза. Точно с изтръпване на ръката. Това се получава в резултат на силно емоционално напрежение при по - емоционални хора. При силен стрес също.