Златка, Къци или Бони - кой ще излезе от Къщата?

Плеймейтката припадна заради нервен срив
Обновена: 10 окт 2012 23:14 | 10 окт 2012 23:10,
151
Златка, Къци или Бони - кой ще излезе от Къщата?
Съквартирантите свестяват Златка. Снимка: ВИП Брадър

Златка, Бони и Къци ще се борят за оставане в Къщата на ВИП Брадър, стана ясно след номинациите тази вечер.

Черната Златка беше първата номинирана, тъй като беше капитан на отбора, който загуби в битка с другия отбор на съквартирантите, чийто капитан беше Никол. Играта беше за познаване на известни личности.

За първи път от началото на шоуто съквартирантите се номинираха очи в очи, а не както досега – в изповедалнята.  Къци събра най-много точки за изгонване.

Според съквартирантите той се е разболял от нездравословната атмосфера в Къщата. По думите им той е „най-милият” човек, добър баща и евентуалното му излизане от ВИП Брадър би повлияло добре на здравословното му състояние.

Никол, която стана глава на Къщата за седмица, имаше право да номинира един човек и тя реши това да е Бони. Като причина синоптичката изтъкна, че певицата е единственият човек в Къщата, с когото е имала конфликт.

Сред аргументите за номинации имаше и изказвания от рода „номиниран, защото пие много кафе”, „защото спортува”, „защото си мери кръвното доста често” или „защото е като затворена птичка в кафез”.

От предаването тази вечер стана ясно, че вчера, навръх рождения ден на Багата,  Златка е припаднала в Къщата в резултат на нервен срив. Причината била съжителството под един покрив с бившето й гадже Багата.

След прегледите за щастие се оказало, че плеймейтката е физически напълно здрава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: номинациивип брадър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Грешка дами и господа не VIP Brother, а R.I.P. Brother.
87
1
 
19
 
! Отговори
kdx-kdx преди 11 години
Най-много ме разочароваха Марияна Попова и Юлиян.
86
15
 
5
 
! Отговори
EDNA преди 11 години
Zlatka pripadna ot prevzemki, nishto i niama iska sveta da se varti okolo neia , no niama kak da stane!!!!!!
85
2
 
26
 
! Отговори
ввввв преди 11 години
Гнусната Бонка да си върви. Вече всички я разбраха що за стока е. Опитва се да мила и добра но си показа фалшивата ***.
84
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бонка трябва да си замине, ама с тоя "малцинствен" съпорт, който й осигури над 50 процента вот за миналото гласуване, много ме съмнява да я изгонят...
83
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз ако бях мъж, направо вземам Никол и се женя. Много е красива, има прекрасно тяло, страхотно лице и невероятна коса..
82
1
 
13
 
! Отговори
temenujka преди 11 години
tazi ciganka boni dokoga 6te ia tarpiat tam i iskam da pitam o5te kakav vip e tia, 4algarski tip ili, da si hodi , 4e samo pla6i naroda s fizionomiata si.
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ТОПЧО
80
0
 
18
 
! Отговори
12 преди 11 години
Много долна и гадна е Бонка.
79
4
 
18
 
! Отговори
11111111111 преди 11 години
Златка не прави никакви интриги.Даже и да не е съгласна с някой или нещо-си го казва направо, а не да говори зад нечий гръб.Е добре малко е неграмотна ама тя столиците ще ги научи, щото вече е решила, но на другите добро сърце не можеш да им сложиш ако си го нямат.Та такива размисли и страсти ми се въртят в главата.Аз ако бях мъж направо я взимам и се женя, хич няма да се мотая.Абе направо съм много впечатлена от това момиче.
78
2
 
48
 
! Отговори
ТОПЧО преди 11 години
КЪЦИ е най-готиният в къщата,най-нормалният. спортува,храни се здравословно.не се налива с алкохол,не пуши като комин и то в общата стая,където има и непушачи.съобразява се с другите,а и отгоре на това и ги храни.!!! храни куче,да те лае.! ЗАТОВА ГО МРАЗЯТ ,АЛЧНИ ЗА ПАРИ,ГОТОВИ ДА СТЪПЧАТ И НАЙ-ДОБРИЯТ ЧОВЕК ТАМ.ПОНЕ ДА ИМАТ И ПО-ДОСТОЙНИ МОТИВИ!!!
77
2
 
18
 
! Отговори
ANA преди 11 години
Spored men Kaci Vapcarov e nai vazpitania, nai erudirania i nai umnia chovek v kashtata.Zabravihte li predi godini negovoto shou NEVADA, moje bi parvoto po mashtab i interes, kolko mnogo go haresvahte, a sega mu se podigravate.I kakvi VIP sa tam niakakvi zlatki, koito za sram i pozor misliat , che stolicata na Velikobritania e Anglia i ne samo tova......Po goliam cirk ot toia ne biah vijdala!SRAM!!!!!!
76
6
 
4
 
! Отговори
гага преди 11 години
Таз Златка много влюбена ва, да се опват с Багата да правят деца. Страшно е какви тапирчета могат да излязат, но поне ще са българчета. Макар че Багата е малко съмнително *** и рунтав.
75
4
 
13
 
! Отговори
11111111 преди 11 години
Аз бях много предубедена към Златка в началото.Очаквах да видя някаква к....тина, видях едно красиво и добро момиче, много истински и чисто влюбено,работливо и грижовно и мечтаещо за дом, деца и семейство.Който гледа сигурно е забелязал, че тя става и почва да чисти след нощните запои, после пие едно кафе и почва да готви за обяд за 15 човека, след което измива чиниите и почва да приготвя вечеря.Ако и остане малко свободно време си тренира и се опитва да завърже някакъв разговор с Багата.
74
1
 
16
 
! Отговори
Весела преди 11 години
Да си ходи *** интригантка.
73
1
 
26
 
! Отговори
85 преди 11 години
Какво им пречи Къци? Конфликти ли прави? Заяжда ли се с тях? Толкова е сдържан и добър! Въпреки подигравките продължава да е търпелив. Нека да излязат всички, които му се смеят и го коментират (Юлиан, Фънки, Мариана). Не проумявам как сред лицемерите повече би могъл да пречи един добър човек!!
72
5
 
12
 
! Отговори
11111111111 преди 11 години
Абе не знам кой трябва да си тръгне обаче вие дали усетихте кой е за момента най-щастливият българин.Колко мъже могат да се похвалят, че жена изпитва такива чувства към тях, както Златка към Багата.И то каква жена!Тя вчера направо океан от чувства беше, какво направи това момиче направо.Цял месец вече плача с нея.Благо ако ги види тия истории и не я вземе ще е най-големият ***.Такава любов и чувства са рядкост и са наистина дар, който не трябва да се захвърля с лека ръка.
71
0
 
1
 
! Отговори
До 76 преди 11 години
Не кака, ами направо си и е баба.
70
2
 
2
 
! Отговори
RIP преди 11 години
Prost narod , o6te po prosti VIP - uwi...........Maiko balgario priati gi na po-dobro za tiah miasto....
69
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виж кво дуди, дай да се разберем - ние ще оправяме шоуто, а на теб оставяме да опраЙш държавата.