Пацо вън от Къщата – наистина!

Стоян Дудов също се сбогува със съквартирантите
3 дек 2012 22:39,
305
Пацо вън от Къщата – наистина!
Панайот си тръгна. Снимка: Булфото

Панайот напусна къщата на Биг Брадър след гласуване на зрителите, които го определиха като най-неприятния съквартирант.

Въпреки защитата на първия победител във Вип Брадър – фолк певеца Константин, Пацо събра негативния вот заради непрекъснатите си караници със съквартирантите и желанието си да се показва пред камерите на всяка цена.

Футболистът от Гълъбово се държа смешно и налудничаво по време на играта сред номинираните, на която те трябваха да отговарят на въпроси от обща култура.

Панайот блесна с „познания” като това, че Божиите заповеди са 11, а най-дълбокото езеро на Балканите е Марианската падина. Отговорите му спечелиха присмеха както на зрителите, така и на съквартирантите.

При излизането му Биг Брадър на няколко пъти подчерта, че този път той излиза наистина.

Минути преди него къщата в Нови хан напусна  и Стоян Дудов, който бе избран да участва в риалитито като най-запален фен на играта.

Той не очакваше скоростното си излизане, затова не бе събрал багажа си и помоли съквартирантите да напълнят куфара му, като им напомни да не забравят якетата и саката му. Решението за излизането му беше взето от Биг Брадър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
0
 
1
 
! Отговори
бай Иван преди 11 години
Пацо е изгонен по негова молба и по молба на кмета на Гълабово,защото е съветник в общината.Без мнението на Пацо,общината не може да взема правилни решения и я закъсва.Освен това му трябва време да защити десертация на тема: "Дивата селяния и простотия на съвременната младеж,продукт на прехода режесиран от БСП".
253
1
 
2
 
! Отговори
mnenie преди 11 години
dvamata makedonci i Liliana sa nai-normalnite v kashtats.
252
3
 
1
 
! Отговори
$%@ преди 11 години
Само не мога да разбера защо ни натрапвате тези кре.енчета дето се мислят за звезди.
251
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За мен Пацата е гениален ***. Пацата е гения на простотията и идиотщините, уникален и супер смешен тип. Друг такъв човек не съм виждал никога. Биг Брадър изгуби най-силния си коз. Изгониха човека, който правеше цялото шоу - Панайот.
250
0
 
1
 
! Отговори
Lady преди 11 години
До 268 Прав си! Гледал си по-внимателно от мен ;)))).
249
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кого ще изгонят е изцяло решение на сценаристите. СМС-ите са просто машина за пари. Ако това гласуване беше реално, трябваше да е изгонена неуравновесената Стойка или елементарът Миро.
248
5
 
9
 
! Отговори
bb преди 11 години
такива *** не трябва да съществуват на планетата,камо ли във тъпия брадър
247
6
 
3
 
! Отговори
Gosh преди 11 години
edin vazrasten chovek vednaj mi kaza" pomni momche, edin prost maj vinagi shte e 100 pati po-umen ot edna umna jena"Paco "prost" li e ne znam, no e po-umen ot vsichki v kashtata vzeti zaedno i ot VIPovetee po-umen. A Chernata Patka e na svetlinni godini ot selqncheto Paco.SuperPaco !
246
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Грешиш, Лейди, точно за Божиите заповеди каза 11, 7 са смъртните грехове, и там отговори правилно.Не че нещо, просто да сме точни :)
245
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изгониха го, защото гласуват псевдо-моралисти и комплексари. Той беше единствения интересен и нелицемерен човек в къщата. Това предаване спира да се гледа. При положителен вот щеше да остане. Сега остават безинтересни хора, които са там, за да си оправят репутациите. Такива като миро ревльото и стойка, които сами провокираха скандалите.
244
5
 
5
 
! Отговори
Intelektualec преди 11 години
mishki, Paco napravi istinsko show v big brother. Tova show e kato jalt vestnik... znaesh che ne struva no te zabavlqva i razpuskash. Drug variant e trurski serial. sami si izberete. Paco, bravo pich. Razbi gi vsichki dori pokaza che bilo to i ot selo imash poveche znaniq ot vsichki v kashtata. Bravo pich! ti si edin show maaaan
243
5
 
5
 
! Отговори
Lady преди 11 години
Мога да се съглася с много неща, но за Божиите заповеди точно гледах и момчето си каза 7 без да се замисля. Не виждам причина да го перефразирате, че е казал 11, той си има достатъчно кусури и без да му слагате измислени реплики. Бъдете коректни, ей!
242
1
 
26
 
! Отговори
tester1 преди 11 години
Пацата има всички данни, да бъде избран за Премиер.
241
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най хубата жена с която Пацо е бил е Пеня
240
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако може Биг Брадър да научи гражданята по рейсовете, че рейсовете не са закусвални. Като наизвадят и замляскат ония ми ти пици, сандвичи... един пък възрастен мъж половин час се обливаше (буквално) с огромен пакет чипс точно до детето ми и след като приключи започна да си пляска мазните ръце да се отърве от гнусотията... Кажете им, че едва ли ще погинат от глад ако изчакат 20 минути, все пак в рейса има всякакви, гладни болни бедни и въобще не мога да повярвам какви хора се наизвъдиха
239
0
 
2
 
! Отговори
трябваха преди 11 години
"трябваха"
238
1
 
17
 
! Отговори
хахахах преди 11 години
Без пацо няма да е същото,да влиза следващия ***,митьо пищова с питона
237
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако и травестита Пеньо беше вътре щеше да е още по яка простотията
236
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам колко е *** Пацо, но със сигурност е по-умен от всички интелигенти в къщата...
235
25
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре,че го изгониха.Това недоразумение е срам за българските мъже и ако олицетворява интелектуалния потенциал на голяма част от населението в страната,той е срам за нацията ни като цяло.Никой не иска да се отъждествява с елементарния ***,хванат от гората.Очудвам се как е възможно да има хора,които го харесват.Толкова ли ни е паднало нивото.Просто не е истина.