Николета Лозанова мислела да си ходи от "Къртицата"

Призванието й било да е съпруга и майка
Обновена: 9 апр 2013 15:31 | 9 апр 2013 15:31, Петя Славова
20
Николета Лозанова мислела да си ходи от "Къртицата"
Николета Лозанова. Снимка: tv7

Един от участниците в предаването "Къртицата" - Николета Лозанова, обмисля да напусне Базата. От послание в дневника на плейметката стана ясно, че тя иска да се върне при семейството си.

Липсата на малката Никол и съпруга й Валери е причината тя да напише в дневника си: "Не ме блазни наградата. Време е да бъда щастлива! Ако искате слава - тук е мястото, пари - също", пише в своята изповед Николета. Тя получи 24 часа време да обмисли решението си и тази вечер по време на живото предаване ще съобщи дали остава в шоуто, или си тръгва.

На живо в ефир тази вечер Николета ще вземе решение и дали ще участва в последното си предизвикателство в Базата. В голямата битка, която традиционно се случва на Арената за битки във вторник вечер, на Заселниците се налага да минат през истинско изпитание на волята.

Като начало те ще минат през теста “Предверие”, където всички заедно ще трябва да изядат общо 18 червея. Ако някой от отбора се откаже, друг може да застане на негово място и да изяде и неговата порция от “деликатеса”. За да е печеливша играта им, в края трябва да бъдат изядени общо 18 червея.

Предверието определя общите килограми, които Групата ще трябва да пренесе в голямата битка „Камъните падат“, която ще се излъчи на живо от Арената в Базата във вторник вечер. В това предизвикателство Заселниците ще бъдат разделени на известни и неизвестни. Първо ще играят известните, като по правилата на това изпитание двама от чуждия отбор помагат със сипването на камъните и други двама помагат на терена. След като се определи общото количество килограми, пренесени от всеки отбор ще стане ясно дали бюджета на битката - 12 000лв., ще отиде при Заселниците, или при Къртицата.  

Още по темата
По изключение тази седмица резултатите от зрителското гласуване за следващ заподозрян за Къртица ще бъдат обявени в сряда, когато ще стане ясно кой е следващият заселник, отиващ на елиминации в четвъртък.

Гости на Иван и Андрей в живото студио довечера ще бъдат Ваня Щерева, Мартина Вачкова, Катето Евро, Юлиян Константинов и Михаил Кирков, който напусна шоуто пръв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"За да е печеливша играта им,...трябва да бъдат изядени общо 18 червея."кво да говорим повече
9
0
 
1
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
Ко речи?
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
иска да докаже, че не е лигла, а дори няма да завърши това, което е започнала, е това ако не е лигла .....
7
3
 
0
 
! Отговори
nasko преди 11 години
До Анонимен ti kvsi be pedafil are vri se grmni ti kakvo si pozvolqva6 da i vika6 svirkoleta
6
1
 
0
 
! Отговори
nikola преди 11 години
До Анонимен ale ti da se kazva6 anotapoumen
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
коя е тая?
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И мен какво ме интересува тъпата свирколета какво иска? Я по-сериозно, не е нужно да занимавате обществото с прищявките на евтини ку.ви... има къде, къде по-сериозни неща
3
11
 
3
 
! Отговори
7 преди 11 години
Добро си е момичето! Абсолютно е возможно да и липсват
2
2
 
6
 
! Отговори
7777777 преди 11 години
Пише се "преддверие". Проверете в някой речник!
1
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трепети и интелектулани напъни от Свирколетка. Местиииииииииииим.