Анна Цолова и Виктор Николаев отиват в Нова телевизия

Те ще водят публицистично предаване
Обновена: 19 авг 2013 21:58 | 19 авг 2013 18:53,
162
Анна Цолова и Виктор Николаев отиват в Нова телевизия
Николаев и екранната му половинка отиват в Нова. Снимка: архив Булфото
От септември популярната двойка ТВ водещи Анна Цолова и Виктор Николаев вече ще бъде част от семейството на Нова ТВ, съобщават от медията. Един от най-успешните телевизионни тандеми ще води ново публицистично предаване в ефира на телевизията.
 
Засега от Нова не дават повече подробности кога ще тръгне предаването и в какъв час ще се излъчва.
 
Анна Цолова и Виктор Николаев водеха сутрешния блок на bTV ”Тази сутрин”. През август изненадващо телевизията спря блока с обяснение, че екипът на предаването има нужда от ”глътка въздух”. Двамата се появиха на екран при обсъждането на ветото на президента Росен Плевнелиев върху актуализацията на бюджета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
5
 
24
 
! Отговори
ЗА МЕН И НЕ САМО.. преди 10 години
ЗА МЕН И НЕ САМО ТАЗИ ДВОЙКА Е НАЙ ПРОТИВНАТА НА ВИКТОР НЕ МУ СЕ РАЗБИРА МНОГО МЪНКА А АНА СЕ ОБЛИЗВА И ОПРАВЯ КОСАТА СИ И ОЩЕ ДОСТА НЕЩА ЕДИНИЯ ПРЪСТА И НА ДВАМАТА Е ВИНАГИ В УСТАТА И ТАКА ГОВОРЯТ ИЗОБЩО НЕ ГИ ХАРЕСВАМЕ АЗ И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ СЪЩО ДОРИ НЕ ГИ ГЛЕДАМЕ
116
1
 
9
 
! Отговори
bg преди 10 години
хаидееееееее,и тия хе се харесаха на певеца,маи не му играят по свирката и защо ли като е *** и изсвратеняк и само парите ги интересуват а хората не ядът слама и виждат цензурата ***
115
12
 
10
 
! Отговори
мунчо преди 10 години
този Николаев, с политите в носа, да отиде в НТ. Там наколенките пред ББ-Буда е най- очевидно. Затова там му е мястото. Семплата Цолова не е придобивка на която и да е телевизия. За разкрасяване става, но за нещо умно- не. Но очевидно ВТв пак ще обръща палачинката.
114
13
 
16
 
! Отговори
сеем преди 10 години
Цолова, като Ви гледам ставате само за едно, за секс, а Николаев и за това не става!ХАХАХАХАХАХА!
113
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Анка картечарката и Петка( НикоЛАЕВ) са образец за герберастка Джурналистика! Нека и Цветанка Ризова да ги последва в нова при агент Димитър( Чапай) и ЧЕРВЕНИЯТ ЕСКАДРОН заедно с Кулезич и Диков е ОКОМПЛЕКТОВАН!Да живее наследникът на другаря Т. Живков- г-н Б. Борисов! Герп!
112
10
 
25
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
Новият сутрешен блок за масова дезинформация по бТВ ще се казва "Говорит Москва!". Водещ ще е Велислава Дърева и понеже е неповторима и самодопълваща, за втори "водещ" ще има огледало.Облеклото ще се осигурява от ЕТ "Баба Гицка", под формата на ръчно предени и плетени вълнени жилетки и чорапи, а слогана ще гласи :"ВОЙНАТА Е МИРСВОБОДАТА Е РОБСТВОНЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛАЛЪЖАТА Е ИСТИНА"
111
1
 
3
 
! Отговори
perlata преди 10 години
Само да не пипат обедните дискусионни водещи, че аз тогава ставам
110
1
 
19
 
! Отговори
да го местя ли преди 10 години
За тия даже не си заслужава да го местя!
109
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страхотен трансфер! Що не вземат и Валери Божинов?
108
5
 
16
 
! Отговори
гелето преди 10 години
басимамата ей заряади тия двамата спрях да гледам бетеве преди 6-7 години и са и нова ли ше треба да трия от телевизора
107
10
 
31
 
! Отговори
тв преди 10 години
Ако тези са добри журналисти, аз съм трамвай. Слаби водещи, много често неподготвени по сериозните теми със сериозни събеседници, особено Викторчо. На неговия фон Анка е като титан на мисълта, въпреки че е с манталитет и поведение на селска учителка. Държат наставнически тон на гостите си, прекъсват ги, вмъкват ненужен сарказъм и смятат това за върха на професионализма. Зле, много зле. Спрях да ги гледам.Голяма работа, че се местели в Нова. Все тая. И тази телевизия пропускам много отдавна.
106
2
 
12
 
! Отговори
ЕДIN преди 10 години
Анна Цолова Драгойчева !
105
10
 
29
 
! Отговори
гг преди 10 години
"Най-успешните водещи"?! Егаси некадърниците! Виктор интервюира събеседниците си, все едно са на разпит, един такъв подозрителен, все едно ще го излъжат, прекъсва ги и изобщо се държи отвратително. Ана е същата. Никакъв професионализъм. Едва ли в нова тв ще се научат и ще станат по-добри. Виж заплатите им може и да са по-добри, едва ли се местят по друга причина.
104
8
 
25
 
! Отговори
сику преди 10 години
Тоя *** виктор винаги ме е дразнел :)) не ви ли прави впечатление, че като зададе някакъв въпрос никога не слуша какво му отговаря събеседника, а на края и го прекъсва за следващия си въпрос :)) не е луд този дето яде баницата :)))
103
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То па едни и същи досадници само се пестят от телевизия в телевизия, аре Виктор горе долу става за водещ ама Ани Цолова е егати и досадната водеща, след нова че отидат в тв7 :)аз затова си гледам само сутрешния блок по БНТ
102
16
 
22
 
! Отговори
MaTPoca преди 10 години
В Нова, на хранилка при тиквата...
101
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тия двамката са пример за лизаческа продажна журналистика
100
29
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще ги гледам с удоволствие. Липсват ми много откакто го спряха сутрешния блок. Браво! Дай боже повече способни водещи и журналисти да има в телевизиите.
99
9
 
19
 
! Отговори
БББ преди 10 години
Волен и Вучков са най-добрите водещи.
98
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
голяма новина няма що!