bTV залага на българското в новия тв сезон

Само родни продукции и сериали в праймтайма
Обновена: 3 сеп 2013 16:28 | 3 сеп 2013 15:45, Александър Попов
11
bTV залага на българското в новия тв сезон
Наталия Симеонова се завръща с третия сезон на "Предай нататък". Снимка: Булфото

Тази есен зрителите на bTV ще гледат само българска продукция в праймтайм, като ключовите предавания за новия тв сезон ще стартират в седмицата от 15 до 22 септември.

Първо в ефира стартира приключенското риалити "Африка: звездите сигурно са полудели", като първият епизод е на 15 септември, неделя, от 20:00 часа. Тогава ще станат ясни и кои звезди ще се справят с трудностите на Черния континент.

Два дни по-късно - на 17 септември, тръгва новото кулинарно шоу на медията "Щипка сол", в което ще готви топ шеф-готвачът на Великобритания, пловдивчанката Силвена Роу. Новото в този формат е, че зрителите ще могат да се включат на живо в шоуто, за да споделят уменията си в кухнята с водещата и гост звездите й във всеки епизод. 

На 18 септември на екран се завръща шестият сезон на "Столичани в повече". 

Изцяло новият за българския ефир формат Vox Populi стартира на 19 септември, от 20:00 часа. В предаването зрителят ще дирижира изхода от различни ситуации, почерпени от реалния живот. Те ще бъдат представени под формата на филми с отворен край.

Забавленията в петъчната вечер по bTV започват на 20 септември в 20:00 часа с новото авторско комедийно риалити "Нищо лично", което е от типа скрита камера. 30 минути след него пък тръгва четвъртият сезон на "Домашен арест". 

От 26 септември пък тръгва позната в света тв игра "Това е цената", като записванията за нея продължават и в момента.

Наталия Симеонова и "Предай нататък" също се завръщат този месец, като първият епизод в третия сезон ще бъде на 28 септември.

В разгара на есенния сезон се завръща и филмовият хит от пролетния сезон - разтърсващата семейна драма с участието на Асен Блатечки, Стефан Данаилов, Ваня Цветкова и Яна Маринова - „Фамилията”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
щипка сол е боза преди 10 години
Всъщност Силвена не е завършила готварство, а е неуспяла актриса, взета случайно в готварско шоу в английска телевизия. За това и уж топ кулинарката не ползва никакви мерки и сипва олиото направо от шишето, а и не посочва точно количество и на нито един от продуктите в рецептите си. Така родните зрители нямат никакъв шанс да си приготвят сами нейните специалитети, с които се хвали, че храни редовно Шер, Гуинет Полтроу и Клаудия Шифър. За последните две обаче е доста съмнително дали въобще познават нашенката, тъй като са вегетарианки и са известни с това, че сами си готвят. Гуинет Полтроу дор
7
6
 
2
 
! Отговори
колЮ,куция преди 10 години
тази Наталия,няма ли кои да я подстриже.ами тя трябва да я разведат по детски градини и училища и да видят децата до къде води ЛАКОМИЯТА.не трябва да се дава ефир на неугледни хора,ами да се стегне и да отслабне.тази може да изяде цяла ТАВА С КЮФФФТЕТА И ПЪРРРРРРЖОЛИ.
6
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая вещица от снимката, само Денис може да я друса! Като гледам са си лика прилика!
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Български помии не гледам, а бТВ е телевизия за затъпели *** със залоясали мозъци.
4
0
 
5
 
! Отговори
programen direktor преди 10 години
parite sa im svurshili...
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИСМАИЛЕ ОТ ВАШИТЕ ВИСОКОЦЕННОСТНИ СЕРИАЛИ В КОИТО СЕ НАБЛЯГА ПРЕДИМНО НА ЛИЦЕМЕРНИТЕ" МОРАЛНИ" ВЗАИМООТНОШЕНИЯ В СРЕДНОТО И ВИСШЕ ТУРСКО ОБЩЕСТВО БАКТЪЪЪЪМ БЕ АРКАДАШ!!!МОРАЛ,МОРАЛ ...И ИЗВЪНБРАЧНИ ВРЪЗКИ И БЕБЕТА НА КИЛО БЕ ДЖАНЪМ хахха,а станете малко по-неморални та и незаконните връзки и бебета да са по-малко хахаха и добре че не ни бомбардират с "баш"турските сериали че там е страшно,елеци,шалвари и тюрбани ужас безкрай!От 50-60 сериала 5,6,годишно продавате,другото е за само за ВАС си!
2
29
 
13
 
! Отговори
Исмаил преди 10 години
Пак ще гледаме ганьовските глупости с пцувни и мръсно пране.Турските сериали къде са по-добри и учат на морал уважение към всички .А българските простотии само възпитават децата в порочни навици...Няма да гледам БТВ
1
4
 
31
 
! Отговори
Даниел Петков преди 10 години
...и турски сериали, Босфор ТВ