Пара-па-па-па-па, митничарят е звезда

X Factor "роди" първите си герои
Обновена: 10 сеп 2013 10:57 | 10 сеп 2013 09:18, Александър Попов
36
Пара-па-па-па-па, митничарят е звезда
Снимка: X Factor

Още с първите два епизода от втория сезон на X Factor се "родиха" нови герои и голям хит.

Заслугата е на двама студенти в УНСС, които за секунди покориха публиката и вече се радват на голяма популярност в социалните мрежи. Борис Денински и Николай Гъгнев със сигурност не са най-добрите певци, но тяхното "Пара-па-па-па-па, митничарят е звезда" вдигна всички на крака и присъствието им на сцената бе оценено от журито, което ги допусна до следващия етап - тренировъчните лагери.

Клипчетата с веселяшкото им изпълнение пък вече са хит и със сигурност ще бъдат сред лицата на шоуто.

 

Иначе началото на X Factor ни предложи до болка познат сюжет. Редуваха се кандидати за слава с възможности и такива, за които всеки се чуди откъде имат самочувствие да се появяват на сцена. Имаше и участници, които определено се подиграха с формата, но у нас се радваме на подобни фрикове, че някои дори стават звезди. Не е нужно да припомняме Валентина Хасан.

Впечатление направиха близначките Александра и Владислава Димитрови, както и рускинята Виктория, която демонстрира отлично сценично поведение.

Продуцентите наблегнаха и на образа на Петър, който е с разбито сърце след раздяла с гаджето си, и форматът трябва да го върне към нормалния живот. Дали неговата история или наистина таланта, но изпълнението му трогна до сълзи съдийката Саня Армутлиева.

Любо пък се разрева след изявата на 15-годишната Анна-Мария, чието бъдеще ще се решава от продуцентите на шоуто, тъй като няма нужните години да участва. В миналото издание подобна съдба имаше Богомил, който в крайна сметка остана на сцената и стигна до второто място.

Сред продължаващите е и фризьорът Чавдар, който не впечатли много с гласови възможности, но получи "Да" от журито. С препоръка на Мария Илиева на следващия етап да бъде с удебелени вежди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
RANGERS преди 10 години
Момчетата от УНСС, изразиха достойнствата на настоящата действителност с повтарящото се ПаРаПаПа. Всеки релаксира с него, като се усмихва.
32
0
 
0
 
! Отговори
musikpowers преди 10 години
Всички интелигентни хора, разбраха посланието на момчетата !!! Бяха сладки и заразителни. Те знаят, че не са професионалисти ! Поради тази причина цяла БГ пее Култовата ФРАЗА "ПА-РА-ПА-ПА" навсякъде ! Другите участници няма с какво да ги запомниш....
31
0
 
4
 
! Отговори
dolsun преди 10 години
офф при нас само *** без талант
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А Орешарски кога ще пее бе ?!?
29
1
 
6
 
! Отговори
Усмивчо преди 10 години
Кои са тия, кой ги гледа и за какво се борят ?!? :))
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво шоу обаче да смени формата на хумористично предаване!Отдавна не бях се смял така не ми остана въздух чак!Най смешните хора на света!Виатнамеца ги разби нищо не разбират от алтернативна музика!Какъв вой като ранен чакал бе бай-*** той от Филибето!
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сър Елтън Джон и Boy George, едвали са изглеждали , като фризьора Чавдар, при първите си изяви! все пак , нека и децата ви изглеждат така и да ги показвате!
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
поне'е 'се плювате хамериканците, и поне'е се ги копирате, не слагайте в един кюп 15-годишната Анна-Мария, фризьорът Чавдар, и близначките Александра и Владислава! има етичи, морални и възрастови критерий! т'ва шоу не е !тюрли гювеч! сцената не е една за рускинята Виктория и 15-годишната Анна-Мария!
25
2
 
6
 
! Отговори
55 преди 10 години
Рускинята "ставаше", защото всъщност рускинята е Вика от руската група "Диамант" и е звезда в 130 млн. Русия, повече от цялото жури взети заедно. Първо се чудих дали се усетиха коя е, но впоследствие разбрах, че всички много добре знаят коя е.
24
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хейтърчета, аре спокойно малко, оставете хората да си пеят. Който-както може. Никой не ви кара да гледате засила. Имаше 2-3 добри изпълнения.
23
6
 
8
 
! Отговори
Jerry преди 10 години
Цвета на ***.
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боже! Каква глупост вилнее в българия иоще по жалкото е, че журито умира от кеф т.е. аресва им....
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Близначките бяха много добри, особено с избора на песен
20
5
 
21
 
! Отговори
SS преди 10 години
Тъжно е и много жалко, че в България се издига в култ простотията.
19
4
 
14
 
! Отговори
. преди 10 години
Тва е трагично бе ... закривайте я тая помия или поне я оставете в телевизията , тва може ли да е новина , че двама *** простаци са навързали 2 стиха от 3ти клас , втория срок ... ако нямате какво да излъчите от предаването му дайте малко MUTE докато не стане нещо интересно.
18
4
 
14
 
! Отговори
НВ преди 10 години
Като гледам журито какво е .....то какви певци да има?Има една пословица и тя гласи КАКВОТО ПОВИКАЛО -ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*ати и ***!!!
16
1
 
24
 
! Отговори
от София. преди 10 години
тъпо е!
15
1
 
19
 
! Отговори
аз преди 10 години
Много точен коментар от номер 3. Това е кастинг за откачалки и бездарници, не за таланти.
14
1
 
37
 
! Отговори
saki преди 10 години
Журито се държи толкова неестествено и позьорски. То е ясно ,че режисьора изискава от тях да правят учудени и изненадани гримаси, ама те горките толкова са зле, включително и подставените хора в публиката. Хайде стига с това фалшиво американско лицемерие.Бъдете си такива ,каквито сте си, ако сте изненадани то ще ви проличи и без да се напъвате да гримасничете,като деца в детската градина.Всичко е по калъп, водещи по калъп,публика по калъп на американското предаване.