Ромският "принц" Ангел неочаквано се изнесе от VIP Brother

Продуцентите мълчат за причината засега
20 сеп 2013 08:45, Александър Попов
47
Ромският "принц" Ангел неочаквано се изнесе от VIP Brother
Снимка: VIP Brother

Един от най-противоречивите играчи в тазгодишното издание на VIP Brother - "принц" Ангел, неочаквано напусна Къщата снощи. Новината обяви Алекс Сърчаджиева, без да спомене за причините, единствено стана ясно, че е "по негово решение".

Желанието на наследника на фамилия Рашкови предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, като никой не вярва, че Ангел е напуснал заради носталгия по дома или семейството. Сред версиите са интервюто, което даде по Нова тв, в което той обвини политици и партии в купуване на гласове.

Други смятат, че основната причина е наближаващата годишнина от смъртта на двамата младежи в Катуница. На 23 септември 2011 година микробус, за който се твърдеше че е пълен с близки на Рашкови, прегази Ангел Петров. Мнозина подозират страх от вендета в Нови хан, което уплашило продуцентите.

Потребител от Пловдив пък твърди, че Рашков е изваден заради проблеми с данъчните от Пловдив. Те искали запор на хонорара му, като дори е посочена сумата, която е обещана на "принца", за да влезе в шоуто - 50 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Ангел РашковVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
7
 
! Отговори
арА преди 10 години
Вече няма да гледам Нова тв! Ще се опитват да убеждават колко е читаво потомството на *** Киро. Убиха Ангел от Катуница, заради тях си отиде и Павел! А Нова - вижте учил, културен *** "принц"!
38
0
 
12
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
Бил завършил в Кеймбридж и то Английска филология.....хахаах...като видях как говори с американчето..много ме съмнява...
37
0
 
9
 
! Отговори
C преди 10 години
*** dyrjava beelgaria !! Grozni, nagli, prosti, mizerni romi VIC brother
36
1
 
8
 
! Отговори
.. преди 10 години
а и Тервел кво го бърка да си вземе едни бързи 50-60 бона...докато си е контузил ръката... изобщо не ми е паднал в очите. Свестен човек е и го е доказал
35
1
 
6
 
! Отговори
. преди 10 години
Нали уж показвате реалните неща от живота? Що не оставихте принца, кой знае за колко работи още щеше да си отвори устата... впрочем с тия думи даже могат да го обвинят в търговия с гласове, има го на камера, че си е признал
34
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Е бати грозният ''принц'' тези мръсни ***, никакви царе никакви принцове не са, а една шепа мошеннеци. Аз съм ***, но ако имам власт тази фамилия Рашкови бих ги изтребъл до полседното им колияно. Те си играят с българският народ и правосъдие, едно че грозни, друго, чч се правят и на големи, мале мале публично ще ги застрелям.
33
1
 
10
 
! Отговори
Бати преди 10 години
Слабо правителство слаб народа Смях Брадър !
32
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЖАЛКО!"ПРИНЦА" много се разприказво за ПОКУПКО-ПРОДАЖБАТА по време НА ЧЕНСИТЕ ИЗБОРИ В ДЪРЖАВАТА!ТОЯ КАТО ЗАПОЧНА сигурно щеше да стигне до двата мандата на ГОЦЕ и КЛАСНАТА как е ходила с КОСТОВ на крак,БОЖЕ то ще ИЗЛЕЗЕ ,че НИЕ СИ ГЛАСУВАМЕ,ама СМЪРДЕЛИТЕ ЗНАЧАТ НЕЩО а ние сме НИЩО И НИКАКВИ ДОБРОВОЛЦИ!БЪЛГАРИТЕ ЗА ГЪБИ И РИБА,*** ИЗБИРАТ,ТУРЦИТЕ НАЗНАЧАВАТ -сменете логото ***
31
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази телевизия заедно с предаването, която дава трибуна на такива "принцове", трябва да се закрие и да не трови с пошлостта и помията си!Цинично е да си прави рейтинг на гърба на хората, които са пропищели от тази царска фамилия.Всички журналисти го наричат с титлата "принц", което е потресаващо!
30
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До eve1Ако бяха интелигентни и достойни хора, нямаше да доближат вратата на тази къща! Вие май сте забравили какво е достойнство? Достойнството не се продава за пари Дами и Господа!
29
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНема такава ''държавица''Щом тоя смръдливец е ВИП?
28
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мишо шамара,*** Ангел и какви ли не "ВИП-аджии" ни заливат от екрана!Срам и позор че не се намериха продуценти да ни покажат нещо по-добро!
27
0
 
38
 
! Отговори
Еди преди 10 години
Какъв "принц", какъв "цар",- нали БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА???До кога такива *** ще ТЕРОРИЗИРАТ БЪЛГАРИТЕ?А сега ни домъкнаха и БЕЖАНЦИ? Това пак е някяква далавера.Сигурно Европа е дала пари за тях, но както и такива,които получихме за интеграция на *** отидоха в нечий джоб, така и тези няма да ги видим.И пак ние БЪЛГАРИТЕ ще плащаме.За това ще се пенсионираме на кукуво лято или ще измрем без пенсии.
26
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На нормалният човек му стига само да си пусне националните ни телевизии за пет минути и събира достатъчно причини за да се махне от тази разрушена "Държава". Да не говорим, ако се рови из мрежата, тогава вече му е гарантирано заминаването в един момента от живота му. Само мазохистите търпят тази помия цял живот. По-добре да храним големите империи, отколкото тези смешни престъпници, които ни управляват 23 години! По-добре роби навън, отколкото тук! Има логика, не мислите ли?
25
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най накрая се научихте да слагате кавички на мангото
24
23
 
27
 
! Отговори
eve1 преди 10 години
Единствено Станка и Тервел са интелигентни и достойни хора в това чалгаджийско предаване.
23
7
 
56
 
! Отговори
1 преди 10 години
Какви ВИП-ове са тези не ми е ясно?!? Единствените ВИП-ове са Станка и Тервел. Те двамата са допринесли за България. Останалите са гола вода! Ааа и много се дразня, когато наричат Ангел Рашков "принц"! Наистина много се дразня на това!!!
22
0
 
67
 
! Отговори
Валери преди 10 години
Продуцентите на това измислено предаване са много зле щом наричат мазният *** принц и разни чалгаджийки ВИП. Само някой много пропаднал тип може да нарече такива *** ВИП.
21
4
 
47
 
! Отговори
WTF? преди 10 години
Личи си нашите известни личности какви са ***.Да стоят и да съжителстват с един *** убиец на българин.Особено пък спортистите които са там.Че момчето беше спортист,състезател в националния по таекуондо!Срам за тях.Как един символично не пожела да излезе в знак на протест срещу тази идиотщина?Станка и Тервел ми паднаха в очите,особено Тервел.СРАМ ЗА ТЯХ,СРАМ!!!Вие не сте никакви българи.
20
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това че ***-убиец напуснал скапаната къща на скапаното предаване в още по-скапаната телевизия,не означава че ще забравим някога за момчетата които убиха.Скапанярската NOVA телевизия се подигра с тяхната памет и заслужават пълно игнориране и бойкот.Идеята за погром над къщата никак не е лоша.Ако има подходяща организация аз и още поне 20 приятели идваме да помогнем.