Бобо - дим да го няма от Африка

Рапърът първи напусна шоуто за оцеляващи
26 сеп 2013 09:37, Александър Попов
13
Бобо - дим да го няма от Африка
Снимка: bTV

Бобо първи стегна куфарите и напусна Черния континент. В първата елиминация в шоуто "Африка: Звездите сигурно са полудели" той се изправи в двубой с ясновидката Николета, но го загуби. Двамата трябваше да премерят сили в скубането на кокошки.

Николета определено не се нрави на по-голямата част от участниците в риалитито и бе номинарана за гонене, но регламентът я спаси. Тя си избра за противник Бобо, като и двамата преди битката споделиха неприязънта си един към друг. Певецът я определи като "самохвалка", а гадателката си призна директно, че той й е противен.

След края на играта в социалните мрежи споделяха мнението, че начинът, по който си е тръгнал Бобо, не е справедлив - след като другите не искали Николета, трябвало тя да си тръгне. Други пък смятат, че в предаването не участват никакви звезди, а лигльовци, и Николета и Бобо били единствените "мъже" в предаването.

След като стана ясно, че Бобо си тръгва, той зареди дежурните реплики в такива случаи как е доволен от себе си и се чувствал победител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
ОТ ЧЕРВЕН БРЯГ преди 10 години
Хем ни е смях ,хем ни е срам от тази откачалка НИКОЛЕТА ,ЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ ИНТЕРВЮ С ХОРА КОИТО Я ПОЗНАВАТ.Аман заман от шаврантиви Николетки ,цинични шамари,а после защо поколението ни е такова?
11
2
 
13
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
От всички *** звезди, Николета е най-пригодената да оцелява, и това, че е цапната в устата на мен лично даже ми харесва! Не знам по какви критерии са ги избирали участниците, но повече от половината въобще не са за там.
10
1
 
19
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
но най-ужасното е това ЛИЦЕМЕРИЕ!Не мога да гледам ДРАНО животно! а по гергьовден колок овци се дерат! а по коледа - колоко прасета! ам ги ядеш! като не ти изнася - НЕ ЯЖ! стой гладен. Трябав да накарат всеки сам да си приготвя храната! бързо половината ще се махнат теди Кацарова - това не мога, онова не мога. Бахаров - аз се отказвам. НЕ Е ЧЕСТНО! няма честно и нечестно - това е живота! Бориш се или умираш! няма мама, няма тате! Ние не ядем оскубани пилета, ама пием шамапнско насред пустинята
9
2
 
16
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
От професор пимпирев очаквах по-малко позиране, повече лидерство. Бетер "Индиана Джоунс -2 (Инд.джоунс 1 е Овчаров). не може половината хора там да не може едно пиле да не могат да сготвят и едан коза да могат да одерат. ТОВА Е АФРИКА. те са отишла си едята,че ще ще живеят като местните. не гледат ли Дискавъри? Мръсно било! Не знаят ли там хората като се къпят почит винаги крокодила ги хапва. там няма джакузи или бойлер. А жените(- едон пиле да не могат да сготвят.
8
3
 
10
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
дайте да се разберем - в тази компания има не повече от трима-четирима души адекватвни повечето са гамени( геориг тошев е рядок интилигетен, николета,Милена, са мъжки момичета, а А от Юлиан Костов имам средно добри впечатления - но не е за шжампион. ОСтаналиет с прехвалани. Пърив трябав да си тръгнат младия Бахаров, младата кацарова, людмила и Диляна защото не могат да се справят с живота там. Геориг милков пък е супер лицемерен тип - като повечето журналисти.
7
1
 
19
 
! Отговори
Снежа преди 10 години
На такова място всеки се доказва с характер, а не с това какъв е. Професор, писател и т.н.Ако бяха наистина група която трябва да оцелява и да се справя с предизвикателства аз бих заложила на Николета. Другите ще ти забият ножа в гърба. Може да е директна, но е откровена и знаеш какво да очакваш.
6
1
 
25
 
! Отговори
Снежа преди 10 години
Според мен подбора на участниците е сбъркан. Не може да събереш надути лицемерни лигльовци и човек като Николета която единствена прави това което се предполага да правят участниците. С изключение на нея всички са не на място. Не може да кажеш, че не можеш да гледаш убито животно, че това и онова ти е противно и да и да искаш да живееш в Африка. Като че ли са се събрали край лагерния огън да пият шампанско. Освен това видяхме още едно доказателство, че никога не е късно човек да стане за резил
5
0
 
28
 
! Отговори
cat преди 10 години
Звезди са точно колкото етиопците са нахранени.Тя им носи храна,те пиели шампанско.Ох колко сме префинени.Били виждали пилето само в чиния, изкараха се всичките граждани,егати и смешниците!Това е Африка,не е софийски мол ,да ме прощават и лигльовците!
4
2
 
14
 
! Отговори
toronto преди 10 години
Bravo Nikolet, sma4kai gi tia ligliovzi ot hai laifa.
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защо откровения човек да е различен -защото всички други са лицемери?
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дайте да се разберем. Николета е труден харакетер, агресивна, но с малки изключения, там ас съблани лигльовци повечето "звезди" не умеят да готвят, страх ги е от дивите животни,, оплакват се от хитиената (особено жените), оставят се да ги мамят с паритеИзпитанието с каракодилечатат е показателно - имаше хора които вкараха по пет-шест кродоличета за 18-20 секунди илаше хора, които се точиха 1,30-2 минутиа а захари Бахаров (той и теди Кацарова са ми много противни - лигни) директно се отказа
1
3
 
23
 
! Отговори
ХАХА преди 10 години
Колко познато ми звучи,чувствал се победител.Тоя копира ББ,който също е победител!А за Николета-различните винаги са мразени!Вярно е,че е малко рязка,но и Андрей Слабаков е рязък,пък го харесват!!