Седем награди „Златна бленда” за „Под прикритие”

Хитовият сериал на БНТ спечели и публика, и жури
12 ное 2013 08:46, Петя Славова
2
Седем награди „Златна бленда” за „Под прикритие”
Снимка: БНТ

Сериалът „Под прикритие” взе седем от десет награди в първото издание на конкурса за български телевизионни и кино- продукции „Jameson Златна Бленда”.

„Под прикритие” спечели симпатиите и на публиката, и на журито, и получи и двете статуетки в престижната категория "Най-добър сериал на годината".

Журналисти, блогъри и киномани оценяваха номинираните филми и сериали.

Звездата от сериала Захари Бахаров си тръгна с три от призовете – в категориите "Лошото момче на България", "Най-запомняща се реплика" и "Най-гореща двойка" с Милена Николова – Миленита в ролите на Иво и Ади.

В категорията „Най-грабваща история” статуетката бе за драматичната любов между Ади и Косъма и сцената с убийството на Косъма, която предизвика множество дискусии в социалните мрежи. Последната награда бе за "Най-добра екшън сцена".

Трите сезона на „Под прикритие”, които се излъчваха по БНТ, спечелиха симпатиите на зрителите и киногилдията. В момента вървят снимките на четвърти сезон, който обещава неочаквани обрати в сюжета и много предизвикателства.

Криминалната поредица се излъчва в над 70 държави в целия свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-добрия Български сериал на всички времена!героите на Куката, Косъма и Джаро станаха част од съвременните шеги!"Няма Джаро няма Маро"!
1
3
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Награденият комисар Попофф,явно не е имал време от много...участия в роли,да си сложи един нормален...панталон,за връчване на...наградата.Дошъл е с анцугът си,купен от Къпълъто,с който тренира жиу-житсу за да се...превъплъти в ролята на Джеймс Бонд,след като...успешно изигра и ролята на...културен министър.