Великобритания и Бразилия с най-много номинации "Еми"

Джей Джей Ейбрамс е с почетно отличие
Обновена: 25 ное 2013 15:54 | 25 ное 2013 15:54, Петя Славова
0
Великобритания и Бразилия с най-много номинации "Еми"
Джей Джей Ейбрамс е с почетно отличие. Снимка: Reuters

Режисьорът и продуцент Джей Джей Ейбрамс ще получи почетно отличие по време на церемонията по раздаването на международните телевизионни награди "Еми". С най-много номинации, по шест, са Великобритания и Бразилия, съобщи Асошиейтед прес.

Броят на номинираните за наградите е 36, те са представителина 19 страни и ще се състезават в 9 категории, пише БТА.

Телевизионният сериал на Би Би Си "Ассused", в който всеки епизод проследява съдбата на отделен герой, обвинен в престъпление и очакващ присъдата си, получи номинации в престижните категории за най-добър драматичен сериал и за най-добър актьор в лицето на Шон Бийн.

Британската актриса Шеридан Смит беше номинирана за най-добра актриса в сериала на ITV "Мrs Biggs". Другите британски участници в надпреварата за международните телевизионните награди "Еми" са "Freddie Mercury - The Great Pretender" за сериал, посветен на изкуствата, "Moone Boy" в категорията комедия и "Secret State" в жанра телевизионен филм -мини сериал.

Бразилският актьор Маркос Палмейра получи номинация за най-добър актьор за играта си в сериала "Mandrake Especial", а Фернанда Монтенегро за изявата си в телевизионната поредица "Sweet Mother".

Четири други бразилски заглавия ще се състезаватв категориите за драматични сериали, комедийни сериали и теленовела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари