Гледаме пак Мехмед от "Перла" в сериал

"Север Юг" тръгва на 16 януари по bTV
27 ное 2013 14:18,
18
Гледаме пак Мехмед от "Перла" в сериал
Снимка: bTV

Сексимволът Къванч Татлъту, познат на родната публика като Мехмед от сериала "Перла", се завръща в ефира на bTV в хитовата поредица „Север Юг”.

Сериалът тръгва на 16 януари от 20 часа. Звездата от „Перла” и „Забраненият плод” и любимец на зрителките Къванч Татлъту се завръща в една история за голяма тайна, която отдалечава двама братя един от друг, а в същото време е и единствената останала причина, която ги събира.

Телевизионната сага „Север Юг” стартира в южната ни съседка през 2011 г. и безапелационно жъне огромен успех сред зрителите. Сериалът разказва за трудната битка за оцеляване в живота, която водят двама братя - Кузей („север” на турски) и Гюней („юг” на турски). Те имат различни амбиции и са поели по различни пътища. Единственото нещо, което ги обединява, е любовта им към Джемре – момичето, в което и двамата са влюбени.

Къванч Татлъту влиза в ролята на Кузей - смел, непокорен и спонтанен млад мъж, който не толерира несправедливостта. Един от пороците му е, че трудно контролира гнева си. Често оставя юмруците да говорят вместо него. Заради всичко това още от малък често има проблеми. Най-голямата мечта на Кузей е да стане военен и затова иска да учи във военна академия.

Брат му Гюней (Буура Гюлсой) е пълна негова противоположност. Той е спокоен, търпелив, не предприема действия, без да обмисли нещата и се представя отлично в училище. Гюней работи усилено, за да може да напусне ограничения свят на баща си.

Събитието, което унищожава живота на двамата братя, е преместването на Джемре (Йойкю Карайел) в квартала. Първоначално тримата стават близки приятели и прекарват по-голямата част от времето си заедно.

Един ден преди Гюней да се яви на изпит за университета, Кузей се е подготвил да признае на Джемре за любовта си към нея. Но тогава той разбира, че тя вече е направила своя избор, а именно да бъде с Гюней. Развоят на събитията в онази нощ остава в тайна и става причина пътищата на двамата братя да се разделят. 

След случилото се Кузей влиза в затвора, а Гюней е приет в университета и пред него се разкриват нови хоризонти.

Четири години по-късно Кузей е освободен, но продължава да носи в себе си дълбоките следи на преживяното в затвора и тежестта на несправедливостта на раменете си. Когато се завръща у дома, всичко се е променило. Гюней и Джемре правят планове за сватба. Същевременно Гюней следва пътя, който ще го отведе до мечтания богат живот. Със завръщането на Кузей всичко, което дотогава е вървяло по план, се променя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: сериалКъванч Татлъту
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно този сериал ще седна да гледам, дори ще си взема камъни да замерям телевизора. Това не е малоумие, не това е ненормална работа вече не знам колко години в най-гледаното време се пускат такива сериали и то ако от време на време имаше нещо различно сигурно на хората нямаше да им прави впечатление ама не поне 4 години все турски сериали. Някъде бяха казали че са закупени 49 такива. По скоро ще си метна телевизора отколкото да ги гледам! Намерете какво да си правете времето не го пропилявайте
13
1
 
1
 
! Отговори
marsian преди 10 години
Ами не го гледайте бе умници .Гледайте Големият брадър ,хем е произведено в България ,хем е мноооого смислено .Такава простотия ще пуснат в Турция на кукуво лято .
12
1
 
3
 
! Отговори
mr.twitter преди 10 години
Нямам думи...Това е поредното доказателство за българската простотия!
11
0
 
4
 
! Отговори
Костадинов преди 10 години
***,***, *** долни с кой акъл пускате резани сериали,абе вие луди ли сте...Долу Местан,Доган и Анифе,смрадове анадолски
10
3
 
5
 
! Отговори
Иван преди 10 години
До ИсмаилКогато турски сериал влезне в топ 10 на най-гледаните сериали в САЩ, тогава ти глупчо можеш да напишеш тъпия си коментар!
9
15
 
2
 
! Отговори
Исмаил преди 10 години
Българин такива велики филми не може да направи.Само простотии и ганьовщина с опит да имитират американски филм.Посно....много посно.А турските серияли вече са най гледаните в световен мащаб.Особено "Великолепния век"
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледаме пак Мехмед от "Перла" НАЙ-НАКРАЯ ше роди
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Йеееее, най накрая живота ми придоби смисъл. От 16.01.2014 напускам работа и почвам да го следя изкъсо.
6
2
 
16
 
! Отговори
Мария преди 10 години
ГледаТЕ , а не гледаМЕ ! Не ме слагайте в числото зрители на Помашки сериали.
5
3
 
13
 
! Отговори
капитан петко преди 10 години
Мемет, пи**ката расте ли :)..
4
2
 
12
 
! Отговори
ISTINATA преди 10 години
dnes.''bg''=bosfor ''tv''
3
2
 
20
 
! Отговори
бегай преди 10 години
турска телевизийка, системно промиваща мозъци с цел да затрие българщината. предатели са медиите.
2
1
 
26
 
! Отговори
Пеликана Грую преди 10 години
Да живее Босфор ТВ!
1
1
 
26
 
! Отговори
zeus преди 10 години
Ей сега го преместих:)