Етиен, Дичо и Прея на елиминации в Музикална академия

Кой ще спечели 100 000 лв. ще стане ясно на 13 декември
Обновена: 30 ное 2013 14:41 | 30 ное 2013 14:41, Петя Славова
12
Етиен, Дичо и Прея на елиминации в Музикална академия
Поли Генова е сред финалистите. Снимка: TV7

Първите финалисти в Музикална академия са Поли Генова, Георги и Кичка Бодурова. Те ще се състезават за наградата от 100 000 лева и един от тях има реалния шанс да я получи на 13 декември, когато е финалът на шоуто.

Залата пя честит рожден ден на Кичка Бодурова и това истински я развълнува. Тя изпълни песен на Лили Иванова като френски шансон. Журито я аплодира, а зрителите я класираха на първо място с 38,54% от гласовете си. Второто й изпълнение бе в памет на Паша Христова. Кичка подари една червена роза на автора на текста Найден Вълчев, който бе сред публиката. Борис Годжунов си спомни за Паша Христова, която загива пред очите му, като за една непоправима романтичка и голям талант.

На елиминациите малко преди финала на шоуто ще се състезават Етиен, Прея и Дичо.

Само 8,21% от зрителите гласуваха за Етиен. Той взе със себе си на елиминации Прея, като прояви типичното си чувство за хумор, че те двамата са единствените чужденци в академията. Етиен откровено заяви, че смята, че му е време да си ходи и се надява Прея да го победи. Журито взе трудно решението кого да изпрати на елиминации.

Георги Христов тегли чоп с името на Поли Генова. Люси Дяковска също тегли жребий и се падна Дичо. Здравко директно посочи младия Георги. Накрая решението зависеше от тежката дума на Фънки, който изпрати на елиминации Дичо заради лошия аранжимент на парчето, което му бе избрано от музикалния продуцент “Монте мюзик”.

Етиен Леви наистина пя Рейл Чарлс на португалски, заобиколен със секси танцьорки. Според журито той се представи като истински актьор на сцената и пя на португалски с бразилски акцент. Втората песен изпълни заедно с 10-годишния Кристиян в памет на невероятния музикант Петър Гюзелев-Пеци. Басистът Косьо Марков определи “Щурците” като патриарсите на българския рок и си спомни за Пеци като за голям човек с широко сърце.

Прея пя песен на Ейми Уйхаус. Тя е най-младият участник в академията. Според журито е изумително, че тя е само на 19 години, а вече има свой стил на пеене и характерно сценично излъчване. Втората песен бе ”Ако имах чук” на Емил Димитров, която тя изпълни с “бонбона” Рая. Кристина Димитрова коментира, че Емил Димитров е създал уникални български хитове и е очаквала да чуе неговата авторска песен.

Дичо пя песен на “Металика” с джаз звучене. Фънки беше възмутен от аранжимента на парчето и го определи като нещо недъгаво между оригинала и джазови акорди. Стана ясно, че Дичо изпълнява идеите на музикалния продуцент и няма вина за аранжимента. Здравко го подкрепи, като каза, че е негов фаворит за финалите. Люси Дяковска каза, че майка й също му е фен. Втората песен на Дичо го просълзи, защото той си спомни за Дими от Сленг, с когото пее два дни преди катастрофата. Това бе едно от най-емоционалните изпълненията на вечерта. Ива Екимова каза, че Дими би го прегърнал за великолепното представяне.

Поли Генова, както винаги, представи страхотно шоу, като постави като танц и стайлинг тайната вечеря. Георги Христов каза, че тайната вечеря е станала абсолютно явна. Фънки пък беше шокиран от дизайна и я оприличи я на Лукчо. Второто й изпълнение “Чико от Пуерто Рико” напомни за Леа Иванова. Нейната приятелка от миналото Нора Нова каза, че най-хубавото на тази песен е , че можеш спокойно да изпееш “Америка”, което в онези години е било забранено.

Георги показа чаровен музикален интелект, с който представи по-различен начин песента на Рианна. Люси коментира първа и каза, че това е 100% Георги, а останалите трима от журито го потвърдиха. Малките “бонбони” Рая и Петя взривиха залата с изпълнението на “Рокендрола беше млад” в памет на Георги Минчев. Синът на Вили Кавалджиев- Роро си спомни за баща си, който е бил близък приятел на вечния Георги Минчев.

Кой ще отпадне от шоуто на метри преди финала и кой ще продължи битката за голямата награда предстои да видим.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
ия преди 10 години
на мен пък ми е странно, как Жоро Христов може толкова да изпердаши и познавайки го колко е педантичен да си плюе в собственната физиономия , като всичко което е отричал във времето , сега го толерира. Е ТОВА Е ПЪЛНО МАЛОУМИЕ , Е ТОВА МУ ВИКАМ АЗ. ТАКА ЛЕСНО ЛИ СЕ ПРОДАВАШ БЕ , И ПОСЛЕ ИСКАШ ДА СИ НОМЕР 1 . Е НЯКОГА БЕШЕ ТАКЪВ , НО НЕ И СЕГА
11
0
 
2
 
! Отговори
БИМ преди 10 години
Колко тъжно и гротескно! Да казваме на черното -бяло, и само заради пари и влияние, да се унижават ГОЛЕМИ ПЕВЦИ - като Стенли и Прея и Мария и Жоро в името на това умряло квичене което излиза от устата на П.гЕНОВА.Това ли ще е примера на подражание за младите, които искат в утрешния ден да се занимават с музика.Че колкото и да си талантлив и пеещ, може и да не се случат нещата ти в живота само защото може да се сблъскаш с поредния АБСУРД КАТО пОЛИ гЕНОВА.
10
0
 
1
 
! Отговори
ХАВИ преди 10 години
ЗАЩО СТРАНИЦИТЕ НА МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ БЛОКИРАТ КОМЕНТАРИТЕ.НЕ ИМ ХАРЕСВАТ, ИЛИ СИ ЗНАЯТ ИСТИНАТА , АМА ГОЛЕМИЯ СПОНСОР, СЪЩО ВОДИ ДЕТЕТО СИ В БОН-БОН И ВЕЧЕ НЕЩАТА СА УРЕДЕНИ.В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ДА ВИ Е ЧЕСТИТЕ НОВАТА ПОБЕДИТЕЛКА ПОЛИ ГЕНОВА- РУСОТО БЕЗДАРИЕ , БОЛЕН АБСУРД , И ГНУСНО ВРЪЗКАРСТВО!
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕЗНАМ , ДА СЕ ПОЗДРАВЯВАМЕ ЛИ ВЕЧЕ ИЛИ ОЩЕ НЕ, НО МАЙ МАЙ ОТ ТОВА КОЕТО СЕ ГОВОРИ В МУЗИКАЛНОТО УЧИЛИЩЕ, КЪДЕТО РЕПЕТИРАТ БОН -БОН ГРУПАТА, ЧЕ ЩОМ ДЕТЕТО НА ИВАН - ВОДЕЩИЯ ПЕЕЛО В ВОКАЛНАТА ГРУПА, ВЕЧЕ НА ПОЛИ - ЗАСЛУЖЕНО ИЛИ НЕ , ПОБЕДАТА Й БИЛА ВЪРЗАНА В КЪРПА!!!!!!! и ПОДДЪРЖАМ ИЗКАЗВАНЕТО НА ЛЮИС, ЧЕ ПОЛИ Е НЕДОРАЗУМЕНИЕ, КОЕТО СЕ ДЪРЖИ КАТО *** В КЪЩАТА И ТАКА УВЕРЕНА И СПОКОЙНА ЗАЩОТО ЗНАЕ ЧЕ ГЪРБА Й Е ЗАЩИТЕН!ЗА ТОВА НИКОЙ НЕ Я НОМИНИРА, НЕЗАВИСИМО ОТ ПОСРЕДСТЕНИТЕ Й ПРЕДСТАВЯНИЯ
8
0
 
1
 
! Отговори
ЛЮИС преди 10 години
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КАКВО ЩЕ ГОВОРИМ И СРАВНЯВАМЕ - ТАЗИ ВЕЧЕР ПРЕЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИМ ДОКАЗА НА ВСИЧКИ И КОЛЕГИ ПЕВЦИ , СТАРИ И МЛАДИ И ТОВА ЛИЦЕМЕРНО ЖУРИ , ЧЕ ПРЕЯ ТЯ Е ПЪРВО НЕПОВТОРИМА И МНОГО АМА МНОГО ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО ДОБРА И ОТ ЕТИЕН И ОТ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ПОЛИ ГЕНОВА ! ТЯ ГО МОЖЕ , ТЯ ГО НОСИ , ТЯ ГО УСЕЩА , ТЯ ГО ПРЕЖИВЯВА! НЕКА ТОВА МОМИЧЕ ГЕНОВА ДА СЕ НАУЧИ НА ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА ПОНЕ ОТ НЕЯ И ТОГАВА ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО , ЗАЩОТО БЕЗДАРИЕТО Й ГО ВИДЯ ВЕЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
7
0
 
2
 
! Отговори
Виктор преди 10 години
Бездарието на тази акаденимия няма граници. Но, най-страшното е,че влезнеш ли в тяхната страница не ти дават да направиш коментар. Заключен си отвсякъде. Аз такова бездарие от млади "певици" и "певци" не съм чувал. Х фактор е първо много добре продуцирано реалити и второ има върховни млади таланти. Тази академия водещите опосуми я превърнаха в единг гаден Бих брадър пълен с *** неможещи да пеят, но злобеят - особено тази Рут..Хааааха ама че е смешна.
6
0
 
1
 
! Отговори
ЖУЛИ преди 10 години
НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ , ЧЕ НАЙ-НАКРАЯ ЧЕТА ТОЛКОВА ОСНОВАТЕЛНО ОБЕКТИВНИ КОМЕНТАРИ ЗА ТОВА НОВО ЯВЛЕНИЕ И БЕЗДАРИЕ пОЛИ гЕНОВА! АЗ ПРЕДЛАГАМ , ОБРАТНАТА ДАМА ОТ ЖУРИТО ЛЮСИ ДЯКОВСКА , ДА СИ Я НАПРАВИ ЛЮБОВНИК И ДА Й СЕ РАДВА ОТ СУТРИН ДО МРАК. А НЕ ДА СЕ ОПИТВА ДА ОБЯСНЯВА ГЕНИАЛНОСТТА НА ПОЛИ - ЗАЩОТО АКО СЕ ПОГЛЕДНЕ В ДРУГИЯ ФОРМАТ Х-ФАКТОР , ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО ГОВОРИМ.ТОВА ТАМ СА СЪБРАНИ АРМИЯ ОТ ТАЛАНТЛИВИ , ПЕЕЩИ , МОЖЕЩИ ГЛАСИЩА! ЗАЩОТО ДЯКОВСКА Е СЪС СЪЩИЯ ТАЛАНТ КАТО ГЕВОНА! СРАМ И РЕЗИЛ
5
0
 
1
 
! Отговори
Петьо преди 10 години
Съгласен съм напълно със РЕЙМ. Поли е посредствен грачещ клоун.Тя дори не е певица.Но това , че й СТОЯТ страшно много хора зад гърба е факт! Но всичко това е страаааааашно гнусно и много арогантно! Разбирам , че шоубизнеса е много пари, но ДО КОГА ЩЕ СЕ ТОЛЕРИРА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА. фАКТ Е БЕЗДАРИЕТО Й. НО МИСЛЯ , ЧЕ НЕ Й ПРАВЯТ ДОБРА УСЛИГА.ЕДИНСТВЕННОТО Е ПОМПАНЕТО НА НЕНУЖНО И НЕОСНОВАТЕЛНО САМОЧУВСТВИЕ!
4
0
 
1
 
! Отговори
РЕЙМ преди 10 години
Незнам дали Кичка е пяла фаршиво , но пезрезервната подкрепа на журито към Поли вече минава всички граници.Особенно след като така зле се представи тази вечер и не е било за първи път,да пее фалшиво или да се възползва от певческия талант на някое дете от Бон -Бон . На всички други изпълнители се правят и неуместни и страааааааашно *** забележки , просто само и само да се заядат за нещо, а ПРИВИЛИГИРОВАНАТА ПОЛИ, НЕ СТИГА ЧЕ СЕ ДЪРЖИ КАТО КЛОУН В КЪЩАТА , ЗАЩОТО Е ТОЛЕРИРАНА ЯКО
3
0
 
1
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Последното изречение от коментар #2: А останалите бяха наказани.
2
5
 
3
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Честно казано, искаше ми се Бодурова отдавна да напусне шоуто! Често й се случваше да пее фалшиво, привилегиите, които тя имаше, ги нямаха останалите участници и това не биваше да се получава. Да не говорим за моментите, в които й се пускаше видео с какво точно е казала или как точно е реагирала в Академия-та, а тя винаги се измъкваше; не особено учтиви коментари по адрес на някои от участниците. И не съм нито против феновете й, нито против подкрепата им, нито против нея. Но съм против това да се гласува, защото е Бодурова, без да се обръща внимание на доста слабости, които тя показа. А оста
1
5
 
9
 
! Отговори
bai ivan преди 10 години
Плондира фънки е най-противното нещо на света.