Скалата: Баща ми ме спаси от ТВУ

Нямам нищо общо с Ели, официално съм обвързан, сподели участникът
Обновена: 10 дек 2013 20:51 | 10 дек 2013 19:19, Петя Славова
13
Скалата: Баща ми ме спаси от ТВУ
Снимка: Булфото

Киро Скалата напусна Big Brother малко преди финала му. Решил е да се отдаде на своя проект, с който вярва, че може да удължи живота. Също така е преоценил  щастието и истинските ценности като безвремието и хубавия залез, които са натежали пред лукса и парите.

Очакваше ли, че ще си сред изгонените?

Като влязох в Къщата, казах на Ники, че целта ми в шоуто е да остана две седмица. Не съм доволен, че излязох чак на третата.

Защо не се стремиш към победата?

Защото участието в телевизионен продукт като този е възмжоност да реализирам мои бизнес планове, които съм договорил с продуцентите. От там нататък желанието ми да се боря за нещо, в което не вяравам и да работя по правила, които не са моите, се изчерпва. Това не е състезание. Това е телевизия. Тук влизаш в ролята на актьора, който си приел. Тази виртуална реалност, все пак не трябва да забравяме, че се режисира. Някой друг насочва линиите на поведение.

Задължително ли е да се разделяте на лагери?

Като в живота, така и тук споделяме нещата с хора, в които вярваме. Събираме се по интереси и светоусещане. Познавах част от участниците предварително. Маги - от телевизията, Златките още като деца, които влизаха в живота на моделите и се опитваха да пробият в сферата на модата и фотографията. С Денди ни събра това шоу, в предишното ни участие. Видях един човек, близък по душа. Той е православен християнин и познава православната вяра. Ценя и силното му чувство за естетика. Той е и монархист по идея. Аз – също. Утопист съм в тази област, защото знам, че вече не може да се случи. Но съм убеден, че единствената власт, която е дадена от Бог, е тази на царете. Всяка друга е взета с кръв от простаците. Това са достатъчно допирни точки да чувстваш един човек близък по душа. В света на хората не се уповавам на човешките закони и измерения за добро и зло. Не робувам на модните тенденции. Вярвам във вечните идеали, написани в Библията преди хиляди години. Всяка власт, която ни се налага, е отвратителна. Живял съм в комунизма. Помня го, бунтувал съм се. В осми клас Държавна сигурност ме арестува за революционна дейност. Имах хеви метъл група. Не ме вкараха в ТВУ, защото баща ми ме спаси, познаваше баровците. Но съм се бунтувал с всякаква авторитарна и тоталитарна система.

Защо се държа така подигравателно със Златките?

Очаквах като сме в едно общество, в което няма как да избягаш един от друг, да успеем да се срещнем някъде. В един момент това не се случи, дори по време на вечеря. Веднага след приключване на храната и масата се раздигаше от тези две бързащи дами. Не те оставят да си кажеш нищо. Хората, освен, че ядат, обменят и информация, общуват. Обичам това. Във фитнес залата не ходих често, тъй като си ядях моите прахчета. Имаше много храна, но не за удоволствие. А храната за мен е средство да функционира тялото, както бензина за колата.

Какви са тези твои прахчета?

Безвкусни са, но носят всичко необходимо, което да се добави към системата. Споделях ги с всички, които искаха да си вземат. Даже Ели почти не е яла в предаването. Мисля, че свали 5-6 килограма. Аз свалих също 4 кила.

Говори се, че между вас с Ели е имало нещо?

Голямо нещо е маркетинга. Винаги да има нещо за любов и измама. Това продава. И аз съм използвал този подход да имам две-три красавици до мен. Да има скандални случки, за да направя впечатление. Но този път нямаше нищо. Няма как да има. Аз съм официално обвързан с жена, която двете Златки познават. Това е обявено официално.

Какво е „Киреклесира”?

Продуцентите поискаха тази задача от мен. Те знаеха, че работя над проект от девет месеца. Той се базира на създаването на система – съвкупност от хранителни добавки, билкови тинктури, екстракти, с които да повлияем върху генетичното мутиране. Установи се, че откакто напредна медицината, гените могат да се променят на база на начина на живот на отделния човек. С определени свои действия включваш определени команди в тялото. Това означава, че ти може да удължаваш живота си в зависимост от това какво правиш във всекидневието си. На метода на пробите и грешките започнах да работя с растения от най-различни краища на света – Перу, Мексико, Китай... Исках с тях да спра кафета и всякакви синтетични стимуланти. Да мога да изгарям мазнини и да тренирам. Получих страничен ефект. Косата ми, която бе побеляла, стана пак черна. Тогава се задълбах в тази област. Продължих да търся как се случват тези неща, правя експерименти върху мен и един-двама приятели. Тези билки не са евтини, защото ги събирам от много различни страни. Не са достъпни за всеки. Планирам да направя център за удължаване на младостта. Вече е готов на груб строеж. Ще го отворя тази година. Ще работя само с богаташи, защото ще е скъпо. Правя индивидуален план на всеки желаещ, който предварително ще е дал кръв. Ще му се направи генетичен анализ на кръвта в Германия. Още някои изследвания са задължителни, за да подготвя индивидуален план на база начин на живот и цели. Когато си богат, за теб не представляват проблем няколко хиляди. А ще имаш самочувствие и ще се чувстваш добре.

След предаването...

Идва един момент, в който човек се изтощава. Никога не съм си губил времето. Тази енергия ми даде сила за хобито ми, което вкарах в бизнес. Това ми донесе много пари, които успях добре да похарча като обиколя света. В един момент се почувствах слуга на бизнеса, на предметите и лукса. Оказа се, че не той слугува на мен. Тогава преоцених всекидневието си и го поорязах. Предпочитам да работя за себе си, за собственото си щастие, за залеза, за храната, да се потопя в безвремие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
ask преди 10 години
Koia e tazi smes protiv opleshiviavane
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Киро че ги пра'и бУгаташите да умиргът !
10
2
 
18
 
! Отговори
7988 преди 10 години
Тоя ми прилича на пича, който продавал машина, в която като и вкараш хартийка и печата 100$. И тая машина само *** баровец може да си я позволи и струва само 10 000$. Само сто хартийки и си връщаш инвестицията. Само че след петата хартийка спира да печата :), защото парите в кутийката свършват :). И аз със специална смес спирам оплешивяването, обаче е скъпо деева.:)
9
2
 
11
 
! Отговори
Алов преди 10 години
То за това не стана човек от него...
8
2
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Може и да успее Киро да създаде...елексира за богаташи,но преди това да се допита до мен в Кривунделово.Без кривунделски тикви,това няма да стане,а само аз знам как да се прилагат правилно.Киро,Кирооо,няма да ти взема много,само по килограм злато на...тиква;толкова ми дават дупетатите и холивудските...артисти,като идват да ги...тиквосвам по моя метод.
7
3
 
39
 
! Отговори
Тву възпитател преди 10 години
Той човечеца хубаво те е спасил от ТВУ,ама от простотията не е успял!
6
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изключително "грамотно" написана статия:безнис плановеповлияме върху генетичното мотиранегруп строеж
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече е готов на груп!!!! строеж.
4
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И боабабът живее хиляда години, но си остава дърво.Животът не се измерва с броя на вдишанията, а с...
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бе по тез "медии" само мОтанти ли работят.
2
7
 
32
 
! Отговори
Атанасов преди 10 години
и тоя се изкара борец против комунизма, не свърши ли тая мода. Киро още 300 години да живееш пак няма да има никаква полза от тебе
1
1
 
18
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
"с които да повлияме върху генетичното мотиране" - Лайк ;)