Поли Генова победи в Музикална академия

Изпълнителката "На инат" взе 100 000 лв
14 дек 2013 16:00, Петя Славова
24
Поли Генова победи в Музикална академия
Снимка: Музикална академия

 Поли Генова е победителят в Музикална академия. Младата певица събра на своя страна 58,68% от зрителските гласове.

Голямото отличие от 100 000 лв. и елегантна “Веспа” й бяха връчени от изпълнителния директор на TV7 Десислава Тошева. Поли благодари на всички и искрено разцелува останалите участници в шоуто.Тя  завърши участието си в  като изпя своята песен "На инат".

Петък 13-ти не донесе голямото отличие на Кичка Бодурова и тя зае второто място. Тя се появи с чисто черна коса и сини очи. Отново представи пищна сценична хореография при изпълнението на коледната песен. Авторското си парче сама акомпанира на пиано, а за финал изпя “Хубава си моя горо”.

Третото място остана за Георги, а Дичо бе четвърти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
6
 
! Отговори
Иван преди 10 години
До АнонименТочно пък за X faktor не говори, защото там този сезон няма ни един който да може да пее. В потрес съм как журито хвърля суперлативи, а толкова фалшиво пеене не съм чувал до сега в музикално риалити. Нелина - ужасно фалшива, Анна-Мария - пее носово, изпуска всички височини, Наско - no coment...и всички изпълнения са със синбек - пълна пародия!
16
0
 
1
 
! Отговори
Monibonboni преди 10 години
То с 10 песни по желание всеки може. ;) Затова има задачи, за да пеят и извън комфортната си зона.
15
1
 
2
 
! Отговори
Васил Манолов преди 10 години
Не съм анонимен. С една акустична китара и два микрофона ще я направя за смях. То няма и кастинг. Не мога да отсъствам от дома повече от два-три дни. Но аз искам да изпея 10 песни и после хората да гласуват, а не "дай музика от филми, я сега път Лили Иванова"..., че то само кючек дето не удариха. Нали я чухте Поли как изпя "Осъдени души". Ами финала - те и двете бяха за изритване, ама нейсе.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цялото шоу прилича на Фънки ***. Толкова слаби до финала, та чак ми се реве. Язък, че Х фактор беше по-късно. Ако беше обратно щях да загасям телевизора. За Генова с две думи: НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ПЕВИЦА ОТ НЯКАКЪВ РАНГ. Да, тя е първа в нагласеното за нея щоу и другите не стават, но тя е първа в категорията "ВРЯСКАЩОТО ВРАБЧЕ". В нисък регистър я няма никаква (не да пее като бас) - няма разширен диапазон, а горе крещи а не пее. Няма обертонове в гласа си. Гласът и не е красив а вреслив.
13
3
 
3
 
! Отговори
Хамлет преди 10 години
То, каква изненада - който и да беше спечелил щеше да бъде солидно напсуван и охулен :) Да кажеш, че Поли няма сценично присъствие си е баш да кажеш на черното бяло. Не всички песни изпя перфектно, но в повечето беше безапелационна, а обикновено пееше нелесни песни. И кога точно е "крякала"? Такива височини, каквито тя демонстрираше в някои изпълнения се взимат или на фалцет и леко или с много сила, така се изгражда песен...е, не е като старите градски песни...извинете - естрадата, ама все пак.
12
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази Поли е едно недоразумение и съм сигурен ,че наградата е нагласена. Страшна тъпня е този мюзик айдъл.
11
1
 
15
 
! Отговори
светлин иванов преди 10 години
Тия двамата бастуни Иван и Андрей с каквото и да се захванат все такова едно ялово и на "Сблъсък" биещо излиза. Как за толкова години не мръднаха малко напред тия момчета? Колко формата още трябва да окепазят? И не им ли омръзна зелника дето се тъпчат години наред?
10
3
 
12
 
! Отговори
?! преди 10 години
Защо е толкова лансирана?! Нито е някакъв сериозен талант, нито е с някакво завладяващо сценично присъствие. След някои нейни изпълнения журито изпадаше в еуфория, а аз - в ступор ! Опитвах се да погледна с техните очи и да слушам с техните уши и... нищо. Жалко за Георги.
9
5
 
18
 
! Отговори
Antonim преди 10 години
Май работата пак е нагласена. И Кичка, и Жоро, и Дичо бяха по-добри от Поли Генова. Дори Прея ми харесва повече. Освен ужасната бизия с бръснатата глава, в пякаи от изпълнените песни направо крякаше.
8
8
 
20
 
! Отговори
светлин иванов преди 10 години
На Поли Генова таланта и е по-малък от зад..ка.
7
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Супер-слаба певачка,бутана и натрапвана!Пуснете си Деси Добрева да видите изпълнение на "Хубава си моя горо"
6
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво пее Поли, но Кичка беше моят фаворит!
5
29
 
7
 
! Отговори
Краси преди 10 години
Поли е супер!!!!Тя е с огромен талант и трябва да се говори за нея и извън България.Браво !!!
4
22
 
11
 
! Отговори
нина преди 10 години
Честито Поли!
3
11
 
29
 
! Отговори
Момчето от Елада преди 10 години
Бях за КИЧКА БОДУРОВА! Сигурен съм, че тя имаше повече гласове.
2
8
 
26
 
! Отговори
с преди 10 години
Абе тая отблъскваща жена кой я тика?
1
4
 
20
 
! Отговори
Нина преди 10 години
Е, бива ли да сте толкова неграмотни?!"...на Кичка Бодурова и тя зае второто място. Тя се появи с чисто черна коса и сини очи. " И коя е тя?