Къци Вапцаров мечтае за образ с дълги мигли и крака

Бившият тв водещ влиза в "Като две капки вода"
Обновена: 24 фев 2014 09:52 | 24 фев 2014 09:52, Александър Попов
3
Къци Вапцаров мечтае за образ с дълги мигли и крака
Снимка: Като две капки вода

Къци Вапцаров е поредният участник, който приема предизвикателството да се преобразява в шоуто "Като две капки вода". Това за него е поредно участие в риалити, след като се пробва и за голямата награда в Big Brother.

Тук обаче той ще плува в собствени води и със сигурност няма да бъде запомнен с мерене на кръвното налягане. Къци ще може да практикува своята любима професия – актьорското майсторство. Вапцаров завършва НАТФИЗ през 1998 г., специалност "Kукли", а 20 години по-късно вече е дипломиран кинорежисьор.

"За мен "Като две капки вода" е ново предизвикателство, което с удоволствие приемам. Смятам, че ще се забавлявам много”, сподели той.

Мечтаната роля на Къци е с големи мигли и очи и да има дълги хубави крака. Най-голямото му притеснение е продуцентът Маги Халваджиян да не покани в журито Фънки, Слави Трифонов и Златка Димитрова. Засега са известни само двама - Маги и Хилда Казасян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
И 3-тият участник от журито е известен, и това е Милица Гладнишка, която получи това право, като награда за 2-рото си място в предишното издание на "Като две капки вода"
1
1
 
11
 
! Отговори
Години години преди 10 години
20 години след 1998 е след има няма 4 години. Автора е избързал малко със статията :)