Марта Вачкова с ново предаване по БНТ

"Шоуто на Марта" тръгва на 1 март
26 фев 2014 16:36, Александър Попов
14
Марта Вачкова с ново предаване по БНТ
Снимка: БНТ

На 1 март стартира новото предаване на БНТ – "Шоуто на Марта". Всяка съботна вечер водещата Марта Вачкова ще надниква в живота на родните знаменитости. Тя ще провокира своите гости да правят на сцената на шоуто неща, които самите те не подозират, че могат.

"Марта цял живот прави шоу и това е едно завръщане към мен самата. "Шоуто на Марта" съм аз. Животът не е само новини. Искаме всеки, който ни гледа, да почувства радостта от това да сме заедно", казва Вачкова.

В първия епизод гости на предаването ще бъдат поп певецът Миро, актрисата Луиза Григорова, Катя Евро и актьорът от "Под прикритие" Ивайло Захариев. 

Предаването ще върви час преди новините - от 19:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: бнтМарта Вачкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
12
 
! Отговори
Винкэл преди 10 години
Да и честито! Обаче... По какъв критерии, все едни и същи лица са там...Толкоз ли те са най-креативни!? Не разбирам тез критерии, дето ми се пробутват все едни и същи богопомазини люде и то с с моите пари, с Вашите пари...Май, по-добре да не гледаме БГ тв..
9
9
 
7
 
! Отговори
ОнЯ преди 10 години
*** народ! Докато не се спре с гледането на телевизия и четенето на тъпоумни и манипулиращи вестници, тая държава до никъде няма да стигне. Я, всеки да вземе да спре телевизията за 1 седмица само и да ми каже, че се чувства зле ... аз лично ще го шибна по малоумната тиква.Някой въобще пробвал ли е?
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В БГ всичко е се предава по наследство както комунизма така и професията :)
7
11
 
4
 
! Отговори
varg преди 10 години
Ами що гледате телевизия бре.Престанете да ги гледате те сами ще си отидат.Хем ще поумнеете така хем ще имате трезва преценка за нещата,която сами сте си изградили.Оставете ги без хляб.Те не го заслужават.
6
2
 
19
 
! Отговори
111 преди 10 години
едни и същи маймуни се въртят по всички телевизии ,по всички програми,канят си се на гости взаимно,нарочват си се за звезди ,,,аман от тия хора
5
11
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Марта Вачкова ще й...върви по вода новото ТВ шоу защото;певецът Миро е харесван от жени и от...мъже,Катето Евро е на всяка...манджа мерудия,Ивайло Захариев вече не е под...прикритие,аактрисата Луиза Григорова сигурно е неотразимо...красива,иначе защо...ще е Луиза.
4
3
 
25
 
! Отговори
Херцог Трън преди 10 години
баси свинята
3
1
 
29
 
! Отговори
Тодор преди 10 години
О Боже, бидоня се завръща. Може в порвите предавания да кани невероятните актьори от "Шоуто на канала"
2
2
 
34
 
! Отговори
кк преди 10 години
"Всяка съботна вечер водещата Марта Вачкова ще надниква в живота на родните знаменитости".... Всяка телевизия се е оградила с по 20-30 души и както и да кръщаваме новите предавания, те ни показват едни и същи, до скука противни личности. Те ни учат на изкуство, на готвене, на политика.... Ние, Народа, сме пълни недоносчета, на които въпросните личности показват азбуката на живота и ни показват пръст, ако сбъркаме някъде.
1
2
 
35
 
! Отговори
бай онзи преди 10 години
Едни и същи бездарници десетки години стоят в ефир и взимат нашите пари...Абе я направете една статистика колко гледат предавания на Кит Вачкова? Едва ли ще има и 400 души ...