Цветанка Ризова продължава без Цонев в "Лице в лице"

Предаването се свива до 30 минути от 17 март
13 мар 2014 15:32, Александър Попов
36
Цветанка Ризова продължава без Цонев в "Лице в лице"
По новата концепция Цветанка Ризова ще задава директни въпроси. Снимка: Булфото

Предаването "Лице в лице" тръгва с нов час и концепция от 17 март, съобщиха от bTV. Публицистичната рубрика от час и половина ще се свие до 30 минути, с начален час 18.30 часа.

Водещ ще бъде Цветанка Ризова, която ще продължи без досегашния си партньор Димитър Цонев. Според новата концепция тя ще задава директни въпроси, на които ще търси кратки и категорични отговори.

"Кратките, но силно информативни формати са основна характеристика на добрата съвременна журналистика. В края на седмичния ден зрителят има нужда от синтезиран начин за получаване на информация.

Сутрешният блок през седмичните дни и публицистичните предавания през почивните дни са подходящи за провеждане на по-просторни интервюта и материали, но през деня зрителят има нужда от бърза, актуална и кратка информация. Това е формат, който е наложен в най-добрите световни телевизии.

По този начин новинарският цикъл ще бъде още по-пълноценен за зрителя", коментира Венелин Петков, директор "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Media Group.

Също от 17 март тръгва хърватският сериал "Изборът на Лара", който ще замени турската продукция "Ангели пазители" в 13.30 часа.

С нов час на излъчване ще бъдат и кулинарните рубрики "Бон Апети" и "Кухнята на Звездев". От средата на март кулинарните рецепти на Лора и Стоян ще започват в 11.30 часа, а в 16.30 зад печката ще застава Иван Звездев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех колко щастливи бяхме през 2014-та. Дай Боже някой ден. Поне Цвети Ризова е отново на екран.
32
1
 
0
 
! Отговори
51 преди 10 години
И двамата не стават... И двамата сами си отговаряха на въпросите.Цветето и тя слуша...., много се кланя на заплатата, а бе маните я тая нали мажои е в панделата и тя е една ХИЕНА.
31
1
 
0
 
! Отговори
vivian преди 10 години
tova beshe edinstvenoto predavane koeto gledah,mamka my,c golyam interesna kogo preshewhe ta gto rezanaha?///A na dogan da vzeme i da si napravi kanal sus vsishki maaaneta i tem podobni tyrski.ne iskam po BULGARSKA tv da glrdam turski gluposti.
30
2
 
2
 
! Отговори
pety_st преди 10 години
Към ръководството на бТВ: Колкото и малко умни и образовани хора да са останали в тази държава, тях все още ги има! За всички нас това публицистично предаване, даваше отговори. Срамно и недопустимо е да ни лишавате от правото да бъдем информирани! Моля преосмислете политиката си господин ПРОГРАМЕН ДИРЕКТОР!
29
1
 
3
 
! Отговори
Дежавю преди 10 години
Махнаха единственото публистично предаване, което гледах. За да го сменят с турски сериал! Подигравка със зрителите и със самата Цветанка Ризова. Този програмен директор има ли изобщо представа какво прави? Или изпълнява висшестоящи заповеди? Прекъсва чудесен сериал като "Изабел", но не видях да прекъсне някой турски, който повтарям по 3-4 пъти на ден. Сменям канала!
28
1
 
3
 
! Отговори
Pop_Ve4erko преди 10 години
Тия немат акъл,че и двамата говореха глупости доста често че дори и постоянно но по-добре две усмихнати кратуни от колкото турски сериал.БосфорТВ дълбае дъното вече
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе хора,не разбирате ли че всичко това е заради турския сериал?
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АМИ ДА МИТКО ЦОНЕВ БЕШЕ ГОЛЯМ ДРАЗНИТЕЛ С ТЕЗИ ОБСЛУЖВАЩИ КОМУНИСТИТЕ МАНИПУЛАЦИИ И ПРОПАГАНДНИ МНЕНИЯ ПО ТЕМИТЕ! ЛИЧЕШЕ МУ НЯКАК СОЦ. ПРИСТРАСТИЕ И ТАКА УГОДНИЧЕСКОТО МИСЛЯ ПОВЕДЕНИЕ КЪМ НДСВ! ИМАШЕ И ДОБРИ ПОПАДЕНИЯ,НО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО И ДРАЗНЕЩИ ПРОПАГАНДНИ! АМИ ГАФА С ПРОДУЦЕНТКАТА УЛЯНА ПРЪМОВА ДЕТО КРЕЩЕШЕ В СЛУШАЛКАТА?-НЕЯ СМЕНИХА ЛИ Я
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бтв си реже главата от кръста с тоя ход
24
13
 
6
 
! Отговори
Аха! преди 10 години
Браво! Най-после нещо смислено! И най-важното-махнаха този комунистически *** Цонев! Само изцепки и постоянни опити да изкара комунистите на преден план.
23
4
 
19
 
! Отговори
evani преди 10 години
Жалко за предаването, видяха му сметката.
22
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя е по-добрия журналист. Митко Цонев е склонен постоянно да прави метани на тези от властта, пък и кани често отдавна компрометирани хора, особено социолози и вече излезли от НДСВ. Поддържат и двамата Кунева.
21
4
 
6
 
! Отговори
язвичката преди 10 години
Абе + или - реално то ще се чуе това не е като интернет форум,влизаш с 5 ника ,говориш си сам ,слагаш си сам оценки-в медицината на това му се казва шизофрения:)Аз тая нахална патица не я харесвам,същата е като Кулезич,същта е и като Ани Цолова(йок нейното магаре е кобила :) и най- вероятно ще спра да я гледам -все пак от 150 програми все ще се намери нещо повече от дами каращи критическата
20
13
 
17
 
! Отговори
чупакабра преди 10 години
Истинският професионалист в предаването беше Димитър Цонев , да не забравяме че е юрист и бивш говорител на правителство. Колкото до Цветанка Ризова , тя не може да надскочи манталитета си на провинциална даскалица , има репертоар от 5-6 заучени фрази ,гарнирани със опити за хипнотизиране на интервюираните .
19
5
 
19
 
! Отговори
да, бе преди 10 години
Точно Ризова трябва да си ходи! МАНИПУЛАЦИИТЕ и бяха очеизвадни, нейното мнение го представяше за мнение на хората.За гостите,които канеха,няма да коментирам - угодни на водещите.
18
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БКП 7научи как се пише "наш'то" и тогава приказвай, ***
17
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Митко Цонев, че е ***, *** е, но няма да копа картофи. Ще му намерят друга, подходяща работа.
16
4
 
7
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Едно немога да разбера- как може да си водещ на политическо-обзорно предаване и никога да не си подготвен по темите на деня! Как може да си с тотална липса на исторически познания!?!?Как може изобщо да не разбираш от политика, да не знаеш кой, кой е в тая държава? Как може водещ да няма поглед в/у събитията и причинно следствените връзки в обществото и никога нищо да не знае? Бива ли гостите да обясняват на водещия събития от миналата седмица, за които водещия дори не е чувал?
15
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В предаването рядко се чуваше добра дума за тиквената партия, защото водещите се опитваха да отразяват действителността. Ся ако боко цъфне след като го няма Цонев - ясна работата.
14
10
 
22
 
! Отговори
Спеца преди 10 години
Изгониха свестния , за да остане тая жалка политическа помиярка - Ризова!Какво падение за БТВ!!!Както са тръгнали , със затъващия Слави , влачен към дъното от жалките си сценаристи , с бездарните турски сериали и пристрастните си коментари в новините .....до две години ще потънат като Титаник !