Зрителите изгониха Мика от Dancing Stars

В решителния двубой загубиха от Нели и Наско Месечков
Обновена: 7 апр 2014 14:06 | 4 апр 2014 09:15, Александър Попов
13
Зрителите изгониха Мика от Dancing Stars
Снимка: Dancing Stars

В седмицата, която минава под мотото на смеха, усмивките на Мика Стоичков и Тодор помръкнаха. Те станаха поредната двойка, която напусна Dancing Stars заради най-малка зрителска подкрепа.

В началото на елиминациите стана ясно, че за своето място трябва да се борят Мика и Тодор, Сани Жекова и Симеон, Албена Михова и Петьо и Нели Атанасова и Наско. Сноубордистката и нейният партньор бяха първите спасени и не им се наложи да излизат на дансинга.

Албена Михова и Петьо получиха солидна подкрепа от продуцента Маги Халваджиян и певицата Хилда Казасян, а изпълнението си посветиха на новородения син на Зуека. Танцът им допадна най-много на публиката и те ги спасиха. Така Албена и Петьо ще участват и следващата седмица, която ще мине под знака на киното.

В решителния двубой на сцената излязоха Нели Атанасова и Наско Месечков и Мика и Тодор, но първите бяха далеч по-убедителни и спечелиха симпатиите на гласувалите, а и на журито. Любопитен факт е, че Мика и Тодор бяха част от всички елиминации досега, но в крайна сметка "стомната се счупи" на четвъртия път.

Самата Мика благодари на организаторите и заяви, че се е забавлявала от сърце.

На снощните елиминации публиката стана свидетел на таланта на световно известната хип-хоп танцьорка Ендрия Бър, която е работила с Риана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Dancing StarsМика Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
6
 
! Отговори
ВЪН преди 10 години
ДА Я ИЗГОНИМ ОТ БЪЛГАРИЯ !
8
10
 
5
 
! Отговори
VALIANT преди 10 години
Албена Михова - тази дебелана. Аз на нейно място бих си признал "вота на зрителите" за нереален. М. Стоичкова може да не е перфектна танцьорка, но поне изглежда много, много по-добре от тази "бъчва" Михова.А какво да кажа за другата танцова двойка? И тя заради "бъчвата" отиде на елиминации, а действително бяха по-добри...и продължават!?! Но до кога ли? До като има звезди на небето, платени SMS-си и "ТЕЛЕВИЗИОННИ ФОРМАТИ" за *** и хора без всякаква естетическа култура...
7
0
 
13
 
! Отговори
opi преди 10 години
Едно време възрастен мъдрец ми беше казал: Момче, не обръщай внимание на селските пръчки. Тази може да ходи да прекопае една леха, вместо да занимава хоратас нейната простовата особа.
6
9
 
14
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Михаела Стоичкова, или Мика Стоичков?Не успя да стане водещ и журналист, моден шивач, не и тръгна бизнеса във Щатите, но явно ще и върви в любовта.Не е тъпо селско момиче, каквито виждаме много, поради което и пожелавам големи успехи.
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това пък кой го гледа? /не съм чел статията/
4
7
 
8
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
Името й е Михаела бе, Мика й викат на галено.
3
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кво е това селско име Мика.отива много по-скоро на някоя коза или овца
2
1
 
15
 
! Отговори
салса преди 10 години
Жалко, че форматът трябва да се спазва точно и да отпадат участници. Така само намаляват танците и се увеличава безмисленото говорене. Всички танцуващи са ми симпатични - работят много, стараят се, носят положителни емоции. Не трябваше да говорят постоянно за гаджето на Мика - хората искат да гледат любов вътре в двойката, в танците им. Няма значение кой ще спечели - важно е да има повече танци и прекрасна музика.
1
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мика снощи каза една голяма истина,а именно че е очаквала това да е състезание между неможещи,сиреч хора които не са се занимавали с танци или близки до танците спортове!За това гласувах тя да остане,тъй като ми е писнало от псевдо и вечно уредени представления на "таланти".Е ако на някое бивше спортно величие му доставя кеф от това да му се гъделичка егото,става,но на мен ми става тъпо.