Признания за изнасилвания и секс за пари във Vip Brother

Трима замениха лукса със соц обстановката на общежитието
Обновена: 24 сеп 2014 14:07 | 23 сеп 2014 11:28,
117
Признания за изнасилвания и секс за пари във Vip Brother
Зорница и неверният Тачо. Снимка: Vip Brother

Трима от участниците във Vip Brother смениха лукса със соц обстановката в Трудово-възпитателното общежитие. Атанас Месечков, Иво Аръков и Зорница Линдарева събраха най-много номинации за изгонване и напуснаха къщата на Big Brother.

Черешката на вчерашния епизод на риалити предаването обаче беше мисията „Комсомолски кули“ за определяне на седмичния бюджет, в която съквартирантите трябваше да споделят свои лични тайни. За целта всеки участник взимаше куб от земята, на който беше изписано откровение и разкриваше неподозирана тайна.

От признанията в мисията стана ясно, че танцьорът Наско е бисексуален, но голямата му мечта е да има жена и деца. Историята му за това как се е преборил с рака разчувства всички съквартиранти. Жени призна, че е практикувала групов секс. Влади Въргала разкри, че се е борил с алкохолизма и в момента води битка да запази семейството си. За проблеми с алкохола призна и Камелия Тодорова.

Певицата Кали разказа, че два пъти е била жертва на изнасилване. От кулата на Албена Вулева стана ясно, че е хомосексуална и че е ходила с охрана. Камелия Воче призна за лифтинг, че е била отвличана и че дължи пари.

Зорница Линдарева, с която Тачо изневери на Жени, била компаньонка срещу сериозни суми, но не предлагала секс срещу пари. Тя призна също така за връзките си с чужди мъже. В тази връзка едно от последните кубчета на кулата на Жени беше именно името на Зорница. Бившата миска заяви, че не се чувства нито по-грозна от любовницата, нито по-глупава.

За секс, но срещу заплащане, призна Евгени Минчев. Той заяви, че един от общо 15-те му апартамента е закупен именно с пари от любовни ласки.

Най-изненадващо беше признанието на члена на Политбюро Йорданка Христова, която разкри, че дъщеря й е "различна" и защити връзката й с Камелия - бившата половинка на певицата Люси Дяковска.

Впоследствие обаче тя поиска мисията да свърши с коментара "стига с тия гейски истории, защото има и нормални хора". Това доведе до скандал с другия член на Политбюро Евгени Минчев, който я нарече "комунистическа певица" и впоследствие я номинира за изгонване.

В изповедалнята Йорданка Христова също "върна жеста" на Минчев. Лордът обиди и Big Brother, след което бюджетът на съквартирантите падна на минималните 300 лева.

Заради скандала и отнетите пари Евгени Минчев също получи сериозен брой гласове за изгонване, но заради статута му на член на Политбюро беше пощаден и в мизерията на соца се оказаха Наско, Иво и Зорница. Там те получиха специален статут на партизанска организация и придобиха правото да гледат всичко, случващо се в къщата, а и в изповедалнята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Факт е, че не съм го гледали няма да го гледам,но като видя *** мога да се изкажа за тях
66
8
 
11
 
! Отговори
Makk преди 9 години
Факта , че това е най-четената и дискутирана тема за деня означава , че макар и да отричате всички вие гледате тази боза и Аз в това число. Народа е гладен, какво ни остана освен да гледаме "зрелища" на псевдо - ВИП личности, за да избягаме от сивото ежедневие .
65
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъпо шоу за чалгари, простаци и тв воайори.
64
3
 
24
 
! Отговори
Даола преди 9 години
Колко им плащат на тези за " признанията" ?
63
1
 
37
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Калканджиева само не си каза че е сводница ,споко има време.......
62
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Хайде отначалоПе**раси, лес**ки, политици и др. подобни извратеняци...
61
2
 
25
 
! Отговори
Алеко Константинов преди 9 години
Алеко го е написал... Почти нищо НЕ се е променило и 100 години по- късно!.... "БАЙ ВИ ***" и "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА".... Да виждате голяма разлика между героите от тогава и тези сега? Аз - НЕ !.... Тогава какви искате да са така наречените 'ВИП ПЕРСОНИ" в така наречения смешно-трагичен "ВИП БРАДЪР" - освен АБСОЛЮТНО ОТРАЖЕНИЕ НА ПОЛОЖЕНИЕТО В ЦЯЛОТО ПОДОБИЕ НА 'ДЪРЖАВА" И НА ТИПИЧНАТА БЪЛГАРСКА СЪЩНОСТ ?!?!.......... Това е истината! Няма какво да се лъжем!...........
60
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Признание за насирания нямаше ли?
59
2
 
24
 
! Отговори
влад преди 9 години
А аз смятах Азис за извратен*гал,а то имало българи които са дори по-зле от него!
58
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
свлачища.........
57
2
 
4
 
! Отговори
?!? преди 9 години
До до66Т.е. това са незаконни доходи! Още по-интересно :)
56
1
 
21
 
! Отговори
до66 преди 9 години
в България проституцията все още не е узаконена така,че няма на кой да плати данъците на Минчев като ***.А вече е късно стана Лорд Бул а те не плащат вече на тях се плаща.Закъсняла загриженост!!На Кучкова може да се търсят данъци защото самата тя каза,че прави секс за пари с чужди мъже.
55
3
 
22
 
! Отговори
хехе преди 9 години
Евгени Минчев дали е плащал данъци на кинтите от въпросните услуги с които си е купил единият апартамент :) ??
54
5
 
22
 
! Отговори
дзвер преди 9 години
Ако имаше нормални участници, никой нямаше да гледа това предаване. Псуват като хамали. Искам да попитам всички отвътре: този пример ли искате да дадете на децата си, на познатите, на съседите?
53
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами явно го гледа и не някой ами всички
52
4
 
26
 
! Отговори
тролгеносен преди 9 години
До 61. Това не е каймака на обществото. Това е каймака на л*ото.
51
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя булшит кой го гледа.
50
3
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
тролгеносен,недей така!Това е каймака на обществото и то ни учи на мурафети.Как от непосредствени и прости провинциалисти да станем звезди.Те ме научиха,че секс за пари със някой богат дядо ме праща направо във висините при звездите.Много внимателно слушам и гледам какво трябва да притежавам,като човек.До тука разбрах,че трябва да правя секс за пари,да пия,да се дрогирам ,да съм нагъл нищо ,че ме плюят ще опъна чадъра ще си сложа пердето на очите все едно,че за мен не се отнася.ИНТЕЛИГЕНЦИЯ!!!!
49
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е , че търсенето определя предлагането - щом като ви интересуват подобни шитни -ще ги дават по телевизията....
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
забравиха да вземат варг вътре