Нов скандал във Vip Brother: Тачо нарече Жени "тъпа гъска"

„Не можеш да избереш кенче бира пред жена си“, заяви Евгени Минчев
Обновена: 24 окт 2014 14:17 | 23 окт 2014 10:01,
79
Нов скандал във Vip Brother: Тачо нарече Жени "тъпа гъска"
Снимка: Vip Brother

Жени и Тачо отново се превърнаха в центъра на поредния скандал в къщата на Vip Brother. Повод за разменените изключително грозни реплики беше новата мисия на съквартирантите, наречена „Демокрация“.

Според правилата на мисията Жени е тази, която трябва да определи как да се разпредели седмичният бюджет на съквартирантите. При сумата от 870 лв. миската реши, че да вземе по 2 бири на ден за всички съквартиранти, а това вбеси любителя на напитката Тачо. „Ти проста ли си?! Как може да поръчаш по две бири на ден, бе?!“, избухна Тачо. Той нарече още благоверната си „тъпа гъска“.

"Това е тъпунгер, всеки божи ден се говори за бира и тя взима 2 бири на ден! Тя е малоумна бе!", вилня още Тачо и се закани, че ще саботира мисията.

В скандала се намеси рапърът Wosh MC, който се опита да потуши страстите, но опитът му беше безуспешен. Разбира се, в спора се намеси новият съквартирант Людмила Захаджиева, която заяви, че Тачо е „изпуснат от дете“.

„Не можеш да избереш кенче бира пред жена си“, каза Евгени Минчев, с което си спечели общите аплодисменти в студиото.

Именно този скандал стана повод Жени да върне пръстена, който Тачо й подари при завръщането си в къщата.

Що се отнася до новата мисия, съквартирантите вярват, че именно те чрез тайно гласуване определят важни за къщата неща. Въпреки това истината ще се окаже друга – Албена Вулева е единствената, чийто глас ще тежи и само нейната воля ще бъде чута от Vip Brother. Именно това е тайната мисия тази седмица.

След зрелищния скандал между Жени и Тачо последваха елиминации. Съквартирантите застанаха очи в очи и посочиха новите номинирани. Това са Жени и Тачо, Албена, Камелия Воче, Камелия Тодорова и Ели Гигова. Ще има и още един номиниран, но той ще бъде избран от зрителите чрез „харесване“ на снимки в официалната Facebook страница на предаването.

Първа своите номинации направи Албена Вулева, която чрез изказа си ни припомни годините на предаването „Сигнално жълто“. „Номинирам Жени и Тачо основно заради Тачо. Той е абсолютен простак, тъп е! Във вреда е на цялата група, търпим му пиянските изпълнения всеки ден! Позволи си да залее леглото ми с огромно количество вода и сега е неизползваемо, храчил ми е на възглавниците, трябва да бъде позорно изхвърлен от Къщата“, заяви Вулева.

Именно скандалите, пиянството и агресията бяха основните аргументи и на останалите съквартиранти, номирали семейство Манови.

Албена Вулева пък беше упрекната заради ниската си хигиена и...невъзпитаната си майка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
1
 
! Отговори
Ели преди 9 години
Аз симпатизирам на Ели Гигова. Много ми харесва
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кои па бяха тия тачо и жени и к'во ме интересува как се маричат?????
52
2
 
4
 
! Отговори
Сеирджия преди 9 години
Тачо е ***,Ше му се праэним на клепачо!На Тачо съм тъпкачо,И го пълним кат гаспачо!
51
1
 
3
 
! Отговори
Reni преди 9 години
Po dobre Jeni da si nameri edin normalen maj otkolkoto toq skapanqk.Kak smee da psuva i obijda jeni.Mnogo padna nisko toq Eacho.
50
1
 
2
 
! Отговори
Ani преди 9 години
Tozi Tcho e otvrat~Jeni e kade kade pred nego.Toi ne q zaslujava!
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** много неморално е *** гъсок да обижда *** гъска.А има хора които живеят в недоимък.
48
1
 
28
 
! Отговори
Нели преди 9 години
Евгения К. няма ното акъл, нито достойнство. Ако беше умна, никога нямаше да се ожени за тоя пияница и неудачник. Очевидно и пари няма, щом се е докарала до "Вип брадър"
47
1
 
17
 
! Отговори
това е ужасно! преди 9 години
Това е ужасно, че Тачо е нарекъл Жени "*** гъска". Можеше и по-нежно. "*** крава", например, или "ти си *** като ***"?
46
3
 
20
 
! Отговори
гост преди 9 години
всичко е сценарий бе хора, ттези вътре разиграват театро за много пари
45
2
 
30
 
! Отговори
Nqkoi преди 9 години
Не е нормално да се дава утайката на обществото. Един *** пияница, платена к.рва и т.н. Какво трябва да последва от това предаване, какво смислено се показа. Тези хора трябва да се забранят да се дават в национален ефир.
44
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега взима по 1000 лева за плющене и отива да копува бира на Тачо !
43
1
 
19
 
! Отговори
БатКо преди 9 години
Тази Жени сега колко взима на час, някой знае ли от сигурен източник? Съвсем сериозно питам. Преди време, когато е била вървежна, е било 2-3000 в БГ валута за час плющене.
42
6
 
29
 
! Отговори
марин преди 9 години
на мен Евгени Минчев ми идва в повече.Защо му дават да прави коментари?Разбра се какъв интригант е.Признава си ,че е гей.До тук добре, но защо непрекъснато топи Иво Яръков и Месичков?.Прилича ми на онези простаци от близкото минало , които казваха:"Аз съм бил с тази или онази. Тя е такава или онакава."Дори да има нещо такова , не е той човека , който ще лепи етикети на хората.Явно е хвърлил око и на двамата и понеже не му се случва случка се опитва да ги злепостави.Много е противен .
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ауууууууу. Ужааааааас :((((
40
4
 
23
 
! Отговори
Симо преди 9 години
Нов стил, хигиена нулева....все едно съм бил с Албена Вулева :)
39
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това семейство /ако въобще е семейство/, е пълно ПРОПАДАЛИЩЕ!
38
2
 
23
 
! Отговори
666-та преди 9 години
И тая била 666-та - в света ли? Едно време толкова ли не е имало красиви?!Горката, що се тика все по Талавизоро да я дават?! Не може ли да си живее скромно и хората да я мислят за умна, вместо да се навира да показва обратното...
37
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Следващият път да я нарече умна гъска.
36
5
 
17
 
! Отговори
... преди 9 години
Доста е модерно вече фразата "Има ли изобщот някой да го гледа тва" "Вие луди ли сте да го гледате" , звучите като някакви ултра натоварени хора , които постоянно следят акциите на световните борси , а ако не правят това мислят на някоя нерешена математическа задача от 16 век. Защо пък да не го гледам като съм вкъщи и няма какво да правя? Не казвам да си някъв "фен" на предаването , а просто да го гледаш когато имаш как. Вие половината сте изкуствени във форум , представям си там кви ще сте!
35
1
 
3
 
! Отговори
42 преди 9 години
ИЛИАДА, приятелю, от древното име на Троя - Илион,