bTV пуска нов турски сериал

"Завръщането" стартира в ефира на 9 февруари
Обновена: 2 фев 2015 14:01 | 2 фев 2015 14:01, Александър Попов
88
bTV пуска нов турски сериал
Снимка: bTV

След края на сериала „Милост” bTV отново ще заложи на заглавие от Турция за своя праймтайм.

От 9 февруари от 20 часа своя дебют ще направи сериала "Завръщането", който проследява драматичната история на главната героиня Съла.

На тригодишна възраст Съла е дадена за отглеждане срещу пари на богато семейство в Истанбул с уговорката, че биологичните й родители ще могат да се срещат с нея, когато поискат. Истинските родители на момичето живеят на Изток, където господстващите нрави са по-различни от тези на Запада.

Биологичният брат на Съла – Азад, и сестрата на ага Боран – Нарин, са влюбени един в друг, но традицията повелява, че за да се даде момиче, трябва да се вземе момиче. Това означава, че за да вземе за жена своята любима, Азад трябва да даде за жена в семейството на агите една от сестрите си – Съла или малката Дилян, която още не е навършила дванадесет години.

Майката Бедер е крайно разочарована и това кара Азад, и баща му Джелил да се свържат с изпратената в Истанбул Съла и да я дадат за жена на Боран.

Омаяна от чистотата и красотата на Изтока, Съла пада в техния капан и решава да остане на гости на биологичните си родители, за да ги опознае по-добре. Когато разбира за намерението на близките й да я омъжат за агата, тя започва да крои множество планове за бягство, които завършват с неуспех. 

Постепенно обаче без да осъзнае, Съла започва да се влюбва в мъжа, за когото е омъжена насила – агата Боран.

"Завръщането" ще се излъчва всеки делничен ден от 20 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: Завръщането
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аман от тези турски и индийски сериали. Докога, да не им дават пет за лев?
69
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужас и безумие!
68
3
 
8
 
! Отговори
ужас преди 9 години
Ужас!
67
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Записки по българските въстания... Трябва да се чете във всички класове... Само така ще бъде усмирена тази протурска пропаганда!
66
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ужас, не знам някъде в Европа да пускат такива сериали по цял ден по всички канали, поне да бяха само по един...
65
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки казва че мрази турските сериали,а вески ги гледа,най много рейтин те имат как става тази работа незнам
64
10
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Сериала е супер, гледала съм го няколко пъти ,първите два от които, само заради агата ..Чок ама чок татлъ е тоя Боран ага ,направо да завидиш на булката, нищо че я ожениха насила.
63
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Филмът е хубав. И ще е интересно да се знаят културните традиции и обичаи навътре в Турция. Това не е Истанбул. Бих предпочела да гледам "Game of Thrones" разбира се, но ще почакам. А агата Боран е божествено красив.... :) :)
62
0
 
14
 
! Отговори
Борислав преди 9 години
И защо ни занимавате с тия глупости? Или просто рекламата е платена и трябва да се хвърли за консумация...
61
7
 
1
 
! Отговори
ААА преди 9 години
значи от 9 февруари казвам на шефа че излизам в отпуск :D :D :D haha
60
10
 
4
 
! Отговори
* преди 9 години
Турските филми е хубаво да се гледат в оригинал . Като минат през БТВредакция и стават точно за нищо ...Или поне след всяка серия трябва да има обяснение : Защо ... Това е друг свят , ако и да са ни най-близките съседи , много неща не ги знаем...
59
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е тези прекалиха.............. То бива бива ама както е казал народа много хубаво не е на хубаво. Добре ще има пак да гледа поредният сериал мисля че поне от 5 години те друго освен турски сериали не са давали. Това някак си е вече досадно дори не ядосва а хората просто сменят канала... Не вярвам да има друга телевизия по света(изключая някоя турска) която толкова години да дава само турски сериали и поне веднъж да не смени ей така за разнообразие.
58
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъпня на кубик
57
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е за учудване,защото след 1989 год.,американският посланик в България,съобщава на българската /ХА-ХА/администрация,че ние сме определени /познайте от кого/за турски протекторат.
56
3
 
26
 
! Отговори
1 преди 9 години
Че кой е гледа тази телевизия? Те освен турски сериали друго май не дават....
55
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОСФОР ТВ Е ТУРСКА ТВ. НЕ Е НА БЪЛГАРИТЕ.
54
2
 
11
 
! Отговори
малкия Иванчо преди 9 години
Логично-колкото повече бедствия ни опустошават и държавата показва отново пълно безхаберие...тогава идват сълзивите и протяжни сериали.Нищо ново под слънцето...навремето,докато валяха "Чернобилските" дъждове,партийната върхушка ни пускаше "17 мига от пролетта" и простолюдието мааше радиоактивни марули и си пииваше заразена водица.
53
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЛОШО МИ ЕЕЕ....ама не ми и дреме...БайТуркишВоайор отдавна негледам ...направо да го пускат на турски и да не се мъчат да ги превеждат тея сериали дори. То тма освен нвини и турски сериали няма.
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ауууу подайте АСПИРИНА бързооооо
51
11
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
До отговорТова означава ли, че като гледаме американски филми и сериали, ни се насажда американската култура ,щото аз пък нея не харесвам. Ами тогава най-добре е да си гледаме само наши, та да не ни се насажда нищо чуждо.Обаче наши няма ,не правят ,какво да правим тогава