Сашо Кадиев ще редува Деси Стоянова с Мария Силвестър

Става водещ в "България търси талант"
42
Сашо Кадиев ще редува Деси Стоянова с Мария Силвестър
Снимка: bTV

Мария Силвестър няма да бъде "уан мен шоу" и през новия сезон ще си има партньр на сцената на "България търси талант". Това ще бъде актьорът и водещ на сутрешния блок "Преди обед" по bTV Сашо Кадиев. Синът на Катето Евро ще дебютира в четвъртия сезон на шоуто, като през следващите три месеца ще има трудната задача да съчетава телевизията и театъра.

На 12 февруари започват снимките на същинските кастинги в "България търси талант".

Мария Силвестър е позната на феновете на „България търси талант” от предишния сезон на шоуто, когато в качеството си на единствен водещ споделяше радостите и сълзите на участниците, влизаше в различни роли и бе част от изпълненията на някои от талантите.

"Предишният сезон беше много емоционален за мен. Както казах и тогава, аз съм много „емоционално подкупна”. Срещнах се с много и различни хора, съпреживявах с тях всеки един момент и излизах на сцената заедно с тях. Страхотно е, че отново ще изпитам тази емоция, а най-хубавото е, че в този сезон ще имам и партньор до себе си, с когото ще я споделям. Мисля, че със Сашо говорим на един език и за ужас на сценаристите твърде вероятно е да окупираме сцената със нашето присъствие", споделя Мария Силвестър.

"Гледал съм "България търси талант" с голямо любопитство. Винаги съм се възхищавал на хората с талант. И нещо повече, вдъхновява ме грижата, честността и отдадеността на тези хора. Техният стремеж да усъвършенстват живота си и този на другите. Именно затова, се чувствам голям късметлия, че ще имам възможност да бъда част от тази магия, от това вълнуващо риалити. Досега съм си партнирал с моята "вечна" Десислава Стоянова. Все в сутрешните часове. А сега ще бъда с артистичната, изобретателна и остроумна Мария Силвестър. Нямам търпение. И понеже съм нощна птица, вечерният прайм тайм на телевизията е най-подходящият час за нашите изяви", каза от своя страна Кадиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е как да да гледам тва предаване? журето и сашко, ей богу!
24
1
 
1
 
! Отговори
ДС преди 9 години
Мамино детенце.
23
2
 
2
 
! Отговори
галя преди 9 години
Това същество ми е толкова противно, че само като му видя физиономията сменям програмата. Нахален, ***, самовлюбен-по-противност задмина дори алкохоличката мама.
22
0
 
3
 
! Отговори
гого преди 9 години
НЯМАТ ЛИ КРАЙ ТЕЗИ ВРЪЗКИ
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Недейте го кара да ги редува и двете, ще се изтощи момчето на мама, ако поискат и да ги завтори, направо ще го уморят :)
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г Н Ъ С
19
0
 
12
 
! Отговори
Разбирач преди 9 години
Аман и от майка му, и от него. Навсякъде се натрисат. Байгън.
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мамин лигльо
17
2
 
9
 
! Отговори
денди преди 9 години
много е женствен
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И това природно недоразумение ми било актьор и водещ.Ужас .Срам и позор.
15
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той и Сашо Диков години наред се опитва да набута "талантливата" си дъщеря в телевизията, най-накрая му се получи... не я бива девойката, ама при такъв баща няма как да не успее. Същата работа и с този младеж. Натрисат ни ги всякакви бездарници и даже ни убеждават, че са невероятни водещи, артисти, певци и т.н.
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може би харесвате лигавата Мария, кой знае защо Силвестър? Бившият й съпруг се кзва Силвестров.Търсят й работа, защо задължително в телевизия?Няма да забравя първото й появяване-абсолютно неадекватно с голи рамене в *** махала между десетки ***-мъже.Не допусках какво може да й липсва, все пак ми продъниха ушите, че са и вегетарианци.Не ми допада стила хахаха на собствените си глупости, наричани импровизации.
13
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе докога ще ни го пробутвате този Оли.гофрен .Не виждатели че не е в ред с главата ,Не виждатели че мястото му е в лудницата а не на екрана.
12
5
 
17
 
! Отговори
antonio преди 9 години
*ати гейчето
11
1
 
14
 
! Отговори
мп преди 9 години
Гледала съм го в,,Лодка в гората''.Там е страшен!Но защо се държи като *** в,,Преди обед''?Деси Стоянова как го понася-незнам.В началото тя бе като,,гръмната'' от гафовете му.То бива лигавщина,ама той просто простее яката понякога.Скоро скачаше като Спайдърмен-луда работа!Понякога заради него минавам на друг канал.Деси е чудесна-мисълта и тече гладко,има визия..но Сашето ,е гола вода.Нямали,кой да му каже от БТВ
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето за това скоро няма да прогледам отново българска телевизия,хора още ли ва занимават със подобни ? Жалка картина ,и това недоносче го бутат и ви го праскат за звезда,сеедно не ви стигат мизерията и турската култура
9
18
 
6
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Много рядко гледам сутрешното предаване(на работа съм), но като актъор много ми харесава и ми е много забавен..А и България Търси Талант, не е политическо шоу, така че предполагам ще се справи. Успех
8
0
 
16
 
! Отговори
киото преди 9 години
дбре, че майка му го орежда , няма лошо .....като водещ се държи махленски , все едно е на пейката в парка сас съученици.....хлапе...
7
1
 
12
 
! Отговори
zzzz преди 9 години
А ще носили сините си обувки
6
8
 
43
 
! Отговори
Ай сиктир! преди 9 години
Заради това нагло албанче не гледам и предаването им.Отвращава ме просташкото му поведение и огромното му самочувствие,че е някакъв фактор в нашата култура.Същият *** като майка си.