Сашо Кадиев "ще работи" до момче

Когато видях бебето, видях отвъдното, заяви таткото
23 мар 2015 11:45, Александър Попов
33
Сашо Кадиев "ще работи" до момче
Снимка: Булфото, архив

Сашо Кадиев е баща на дъщеричка само от три дни, но признава, че вълнението е голямо и усеща всичко около себе си по нов начин.

"Много се вълнувам. Още от първите мигове нещата се усложниха, но смисълът вече е друг. Мисълта започва да бъде за други хора", сподели той в ефира на bTV и призна, че емоцията трудно може да се опише.

"В първия момент, когато видях дъщеря си и тя ме погледна, което не е характерно за бебетата. Фиксира ме, сякаш знаеше всичко. Замлъкнахме с майка ми и видях отвъдното, видях, че животът е широк и голям и не е само на Земята", разказа таткото.

Първите думи, които казал на Таня е: "Обичам те".

"Майката се чувства добре и се възстановява след операцията, родихме секцио", обясни Кадиев. Той е доволен, че дъщеричката му Катерина е много ящна.

"Като види гърда, отваря голяма уста. Метнало се е на баща си", пошегува се Сашо.

Той очаква майката и бебето да се завърнат у дома след болничния престой и заяви, че е готов с всички необходими неща. Сашо Кадиев вече демонстрира на живо как сменя памперса на дъщеря си и смята, че не е никак трудно. Още му е трудно обаче да мисли каква иска да стане Катерина.

"Човек мисли в бъдещето, но не могат да се правят планове. Иска ми се детето да е умно и добро. То новото поколение всички са умни. Най-важното е да е здраво", каза още Кадиев.

Той призна, че още като тийнейджър е искал, когато някога има дете да бъде кръстено на майка му - актрисата Катерина Евро.

"Искам да има на Катето Евро свободния дух, да бъде усмихната", надява се таткото.

Кадиев иска още деца и дори вече обсъждал това с любимата си Таня.

"Иска ми се да имам още деца. Още догодина започваме "да работим" за момче. Ако пак е дъщеря - докато проплаче син. Искам много деца", допълни умиленият Сашо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жули Сондо, жули яко и прави кифлЕта да има кво да челастрат моите пергиши!
19
2
 
6
 
! Отговори
реалист преди 9 години
изгледайте и репортажа с думите му 1:1, преди да се хващате да пишете за това колко досадно било говоренето в множествено число и други подобни дреболии. бъдете малко по-позитивни, хора. усмихнете се, затворете сайта и излезте да се усмихнете на някого отвън, въпреки всичко, иначе сме наникъде.
18
4
 
15
 
! Отговори
Илиян преди 9 години
Този е най-бездарният актьор и водещ. Толкова е противен и мамин,че просто се чудя как го търпят още... Само,защото майка му е била някаква измислена актриса и го набута с егати връзките
17
3
 
17
 
! Отговори
!!! преди 9 години
20, някои хора правят деца с любов. Други хора само "е?ът" и затова се раждат толкова много селски бековци. За съжаление.
16
6
 
17
 
! Отговори
селски бек преди 9 години
Не знаех, че и за дете трябвало да се работи. Аз си мислих, че е нужно само да е*еш
15
2
 
29
 
! Отговори
тТт преди 9 години
Не, че нещо, ама с какво е известен този субект? Че е син на Катето Евро, която пък е известна с това, че от 100 години има само една известна роля в киното и нито една за още толкова години в театъра.
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е пък ако толкова напира за момче, мога да му започна.
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой пък тоя.Пука ми само за себе си.
12
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Госсподи каква новина !!!
11
17
 
10
 
! Отговори
евала преди 9 години
Сашо Кадиев е голям пич, браво за дъщеричката, да му е жива и здрава:) И разбира се, че трябват много деца, иначе бай *** си ни превзема со курез и край с нас!
10
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Видял отвъдното ? Яки наркотици брат!
9
2
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
чекай чекай да ти кажа, добре... привече събличаш мацката гола, отвараш едина бира нощното шкафче, палиш свещи оставяш леко прикрехната вратата, излизаш и ме викаш мене !
8
2
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
ееее адаш, ша намина другата седмица да ти покажа как стават тия работи
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми да помагаме ако требва :)
6
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ни занимават с този ***? Катето си съдра г... да уреди посредствения артист в телевизията. Сега и в нета .... На времето жената само на на едни голи любеници разчитеше!
5
2
 
9
 
! Отговори
от опит преди 9 години
Сега като писне бебето и прекараш два безсънни месеца друга песен ще запееш мамин Сашко. Иначе жива и здрава да е малката.
4
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"родихме секцио"-kak дразни това говорене в множествено число..
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя па очилат помочко за къв се мисли !?!?Само ти имаш дете страшна новина . А па може и да не е твое .
2
5
 
4
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Не стига, че идваш овързан с душите на някакви, които ти се явяват роднини, майка, баща и тем подобни, ами и ще се нахакваш допълнително с нечии несъвършенства, защото като му лепнеш име на роднина то не взема само свободния дух на бабчето Евро, ами взема всичките и изцепки... Даже и онези, които ти, като син, обичащ мама, не знаеш, че са съществували, просто защото не си бил роден тогава. Но всеки луд с името си. Па това на бащата да се кръщава сина...леле малееее....набутвация пълна!
1
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То пък само на него се е родило дете. Като почнат да се превъзнасят.