Митьо Крика се бори за талант номер едно с огнено шоу

Културистът се разрева в "България търси талант"
14
Митьо Крика се бори за талант номер едно с огнено шоу
Митьо Крика. Снимка: bTV

След дълго отсъствие от страната на Митьо Крика му се прииска да докаже таланта си у нас. Той излезе на сцената "България търси талант", след като преди време с неуспех участва и в английския вариант на шоуто.

Крика се представи с нещо като съчетание на огнено шоу и бойни изкуства. "Дошъл съм да направя шоу. Имам най-малък процент талант, всичко друго е работа", призна Крика. Той допълни, че няколко пъти е горял лицето и врата си, докато е подготвял номера. 

Първи го подкрепи Ники Илиев, който хареса пърформанса на Митьо. Той обаче се заигра с Илияна Беновска с думите "Искам ти да ме оцениш, защото си журналистическа акула"

Иво Сиромахов също го изчетка и заяви, че номерът му е атрактивен. За сметка на това Дарина Павлова го закова. Тя го оприличи на анимация в ресторант по Черноморието и единствена гласува с "не".

В крайна сметка Крика се класира за следващия етап с 3 на 1 гласа. На финала той дори се разрева, след като Беновска го приветства с "Добре дошъл в клуба на онези, които могат да възродят достойнството на българите".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само се чудя Ники Илиев какво прави там. Всички други са толкова неприятни, начело с началника Трифонов. Сиромахов е прос на квадрат, Павлова даже няма нужда да се коментира, мутреса в жури....тая изпаткалата журналиска е за 4-ти, посредствено предаване. То по гледаемоста си личи де.
4
1
 
6
 
! Отговори
Някой преди 9 години
некъдърен ***
3
1
 
7
 
! Отговори
AZ преди 9 години
Беще много посредствен, но това не попречи на журито, на което е познат да го пусне. Така става в България, всеки го знае от малък!! Единствено Дарина до сега е изключително обективна и точна в преценките си, не можа да премълчи и му го каза в очите!
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това предаване в българския вариянт, трябва да се казва, търси ***.
1
6
 
13
 
! Отговори
ot blitz преди 9 години
Според ООН домашния секс убива проституцията!Според вас проституцията убива ли обществото, като страничния продук е умъртвени млади момичета и безброй съсипани съдби и драми?Вземете под внимание, че *** не се става доброволно! Има схеми за въвличане със специални наркотици, с бой, с изнудване, с бедност, с отвличане, с заплахи и тн.Също според ООН над 50 000 млади момичета в България са прилъгани и разработени за *** още от училище преди да навършат 15г. После са продадени.