Таткото Боян свали завинаги престилката в MasterChef

Трима останаха в готварската битка за 100 000 лева
Обновена: 1 юни 2015 14:02 | 28 май 2015 08:37, Александър Попов
66
Таткото Боян свали завинаги престилката в MasterChef
Боян се нареди на четвърто място в кулинарната надпревара. Снимка: bTV

Боян, който преди дни стана баща, не успя да осъществи мечтата си да стане първият победител в българското издание на MasterChef.

Заедно с Елена, Симеон и Аврам той се впусна в поредното кулинарно предизвикателство. Под специалната кутия журито бе подготвило екзотика и малко хазарт. В чиниите си те получиха опашка от крокодил и стекове от кенгуру, бизон и газела, което предизвика нервен смях. Най-честият въпрос бе "Как се готви това?". Шеф Ангелов ги предупреди, че тези меса струват над 100 лева и не трябва да се похабяват.

Хазартната нотка се изрази в томбола, която да реши кой какво да приготвя. Боян се сдоби със стек от кенгуру, Аврам със стек от бизон, Елена трябваше да приготви желания от него крокодил, а за Симеон остана стек от газела. Журито заяви, че ще оценява предимно приготовлението на екзотичните меса, а гарнитурата трябваше само да завърши ястията.

Аврам се справи блестящо с бизонското, Боян получи забележка, че не всеки е суровоядец, Симеон също получи ласкави оценки за стека от газела. Чинията с крокодила на Елена бе отново бе оценена високо, но в крайна сметка изборът на продукти за теста за креативност бе поверен на най-добрия в тази надпревара - Аврам.

Темата на теста бе "три в едно", а Аврам избра телешки котлети с гъби и къри пред патешко магре с лук и джинджифил и свински ребра с моркови и карамфил.

и четиримата готвачи преживяха тежки моменти, Елена стигна дори до сълзи след като разбра, че готви соса си с оризов оцет, а не с вино. ВБоян бе доволен от избора, но в крайна сметка именно неговата чиния бе оценена най-ниско.

Той свали престилката завинаги на крачка от призовата тройка и преди полуфинала тази вечер. В битката за 100 000 лева останаха Елена, Симеон и Аврам.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: MasterChefБоян Павлов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бща й е не по-малко противен от нея ,ето на това аз им казвам тотални селяни,откъде са,,,,,Хаджи кое ??? Ама се взели насериозно,сигурно не си мият ***,ама със самочувствие на големи готвачи и собственици хаха пл'нки гнусни,колко хора прецака само тая анорексична грозотия в предаването,ако я видя ще я пребия наистина,тая направи ли си ресторант ще го запаля,казвам го честно и открито.
29
2
 
16
 
! Отговори
информация преди 8 години
това,че са обеднели като мишки,не им дава право да играят мръсни игри,за да спечели тя.Има и имаще по - добри от нея,казвам го като човек,който малко ги знае отвътре нещата,тя знае задачите предварително хора,не го гледайте,не си хабете нервите,тя печели,защото има взимане даване със човек от журито ,той й казва всичко,спокойно,България обича к**вите и подмазвачите,свестните хора нямат шанс в такъв формат.
28
1
 
5
 
! Отговори
непукист преди 8 години
гледам много народ твърди, че знае кой е победител. Нормално, това не е биг брадър, и шоуто е на запис. Възможно и да има изтичане на информация. Само се чудя, тези които смятат, че е Елена (а преди това също толкова убедено твърдяха същото за Нордел) дали ще имат достойнство, поне пред себе си, да признаят, че не са чак такива всезнайковци.
27
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нордел е завела дело срещу елена и баща й,защото са я причакали пред мястото ,където снимат предаването и баща й започнал да обижда Мариела и да я заплашва,дори е щял да я пребие,но със Мариела бил Стефан и мъжа й,които са се намесили.Правете си сметка елиенчету какво семейство има и какви хора са,та те са виновни тя да е болна от анорексия,на бас,че те са я подтикнали,отвратително мръсно човече,вижте й само погледа,на външен вид на нищо не прилича,ама ще е победителка и жалко за нея,никой няма
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя Елена е любовница на онзи татуирания,още ли не го разбирате,хахахахахах само да не ги хване жена му,че анорексичката е заминала.Симеон е най - добрия от тях.
25
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Милионерската щерка Илиенчиту ще спечели. На татко миличката анорексичка, златна тя!
24
1
 
30
 
! Отговори
ЗРИТЕЛ преди 8 години
Защо нито веднъж до сега не дадоха задача да се сготвят ястия от различните райони на България?Турска, сръбска, гръцка кухня-а къде е българската?Аман от чуждоземски ястия.Направата на една истинска българска баница напр.си е цял майсторлък.Десерти почти нямаше.Явно готвачите не са силни в сладкарството.А Андре като фашист се провиква с ужасен тон и физиономия-остават ви 10 мин.Отстрани изглежда много стряскащо.Айде дайте малко настроение,а не само злобни физиономии.
23
0
 
29
 
! Отговори
Бургас преди 8 години
Честито на татко Боян.Да е жив и здрав и със вкусни гозби да отгледа малката си рожба.
22
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И според мен Стефан трябваше да спечели и Мариела е по-добра от Елена, но Елена наистина може да готви, креативна е, с много знания и чиниите и винаги са много красиви /за мен най-красивите/. А и до сега не е имала грешна стъпка.Иначе тази четворка + Каролина са изключително равностойни.
21
1
 
30
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
Щом Елнена не я изгониха и след оцетеният и сос значи нещата са ясни. Кофти за тези дето могат повече от нея и вече отпаднаха (Стефан и Нордел).ПС: Тук се оценява готвенето а не кой как се държи, а Стефан и Нордел определено показаха че могат да готвят!
20
1
 
9
 
! Отговори
do 21 преди 8 години
Не е Слави продуцент на това шоу , стига си сялa дезинформация
19
0
 
24
 
! Отговори
гледах предаването преди 8 години
Има нещо сбъркано в критериите.Когато Стефан отпадна-каза,че щом е казал че ще сложи този продукт на шефа,значи трябва.Но при Елена това правило не важи.Направи ми впечатление,че това не е шоу,а израз на злоба,завист,подмолни действия.Вижте само някои от изказванията на участниците,вижте физиономиите им-това не са благородни хора. Още със започването си,за всяко шоу се знае победителя-това е характерно за България.После жълтите вестници им били виновни.Най-накрая да сготвят истинско бълг.ястие.
18
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде сега Елена щяла да бъде. Аз пък чух, че щял да стане Симеон. Мисля, че всички до момента се справят добре. Не ми се искаше да напусне Боян, но от време на време и той си прави по някоя издънка. Собствения му коментар е - супер съм, страхотно го направих, най-доброто - като се стигне до журито и казват - това не е както трябва, онова може по-добре и т.н. Като цяло който и да победи все е на късмет. Всеки от тях може да се издъни сериозно с нещо.
17
11
 
6
 
! Отговори
Жужа преди 8 години
Където бутне Слави все едно и също става. Нагласяй си ги бе човек ама с малко финес. Съвсем просташката пипа Дългия, за да нагласи тоя дето си е платил.
16
0
 
10
 
! Отговори
Иван преди 8 години
До АнонименЧак сега ли ти намирисва?Че то си мирише от самото начало.
15
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕЛЕНА ВЪН!!!
14
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слуховете за Елена победител тръгнаха още в самото начало на предаването.Което ме навежда на мисълта, че:- или е легнала с когото трябва;- или има уговорка за наградата,което пък е друг слух, че на тези предавания, наградите не се печелят, като спечелилият взема малък комисион, за да си затваря устата.
13
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Финалистите изглеждат достойни, който и дяя спечели мисля, че ще е заслужено. Единствено не ми допадаше поведението на Стефан - нищо общо с готвенето, просто липсват малко обноски и възпитание. Гледах подобно предаване, но действието е в Португалия - не можете да си представите как в участниците там липсва каквато и да е злоба и неприязън един към друг - винаги се прегръщат и се радват на победителя. Това, за съжаление, в България липсва.
12
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора, вие сякаш падате от небето. Щоуто било нагласено? Кое шоу през последните 25 години не е било нагалсено? Естествено, че всички са нагласени без изключение. Гледах само една серия от това предаване и ми стана ясно. Онзи Стефан ли беше, може да готви всичко, а не може плескавица, нещо да ви намирисва? Дадоха му някой лев и по живо по здраво, както е според подписания договор преди шоуто.
11
4
 
49
 
! Отговори
до 7 преди 8 години
Не зная на кой бог се молиш, но специално за Елена..отвратително, злобно същество. Пример: Когато "простият" Стефан се бореше за оцеляване, тя започна от балкона да прави сцени че е изтървал хляб на земята. Дори и да е така, човекът се бори за оцеляване , а тя му губи от времето и го разсейва, като не препусна всички да забележат колко цени продуктите и как ги пази...То не бяха стойки, юмруци, правежи...Така ,че гледай обективно!