Елена и Симеон с меню за 100 000 лв. в MasterChef

Най-близките ще ги подкрепят на финала довечера
14
Елена и Симеон с меню за 100 000 лв. в MasterChef
Снимка: bTV

Тази вечер предстои финалната битка в първото издание на българския MasterChef. Елена и Симеон ще кръстосат кулинарни шпаги за голямата награда от 100 000 лева, а техните близки ще им стискат палци за победата.

Титлата и парите ще отидат при този, който поднесе най-впечатляващото тристепенно меню на журито - Петър Михалчев, Виктор Ангелов и Андре Токев.

Двамата ще имат свободата да изберат продуктите и рецептите, с които да изградят хармонично и класно меню, за да спечелят състезанието. В първия кръг готвачите ще се борят с шампионски предястия - маринована сьомга в цвекло с треска и папая срещу рол от авокадо със снежен рак и манго.

Елена и Симеон ще поднесат като второ ястия телешко с гъши дроб и френско ризото и агнешко с манатарки и кускус. А за десерт Виктор, Петър и Андре ще опитат лимоново сабайонено парфе с лешникови пури и шоколадов кекс с вишни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
ккк преди 8 години
Симеон размаза кльощавата и злобна ***.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Eй дано НЕ е иЛЕНА...ТАЯ 40 КИЛОГРАМОВА ЗЛОБАРКА!!!
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно на продуцентите им се свиди да дадат 100 000 - те хиляди, затова ще "спечели" Елена. И тя доволна, и те - доволни. На кого му пука за зрителите?
7
0
 
9
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 8 години
Само *** би си дал парите за да напълни бездънната арменска гуша на продуцентите.Тези манджи никой не ги яде в нашата обрулена държава.Защо не кажат колко струва едно хранене при тези "шефове"?А колко хора могат да си позволят такава храна?Да не говорим ,че на изхода всички манджи са еднакви.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Елена НЕ заслужава да спечели.Далече съм от твърдението,че тя не може да готви,може,но...не на такова ниво,каквото има Симеон,Стефан,Мариела Нордел,Каролина,странното беше,че започнаха да махат най-силните играчи ,за да може явно тя да докрета до финал,не знам,мое лично мнение,че не заслужава.Аз съм за СИМЕОН.
5
0
 
22
 
! Отговори
monk преди 8 години
Защо не го направиха на живо,*** вярвай,че не е нагласено.
4
1
 
12
 
! Отговори
Пацу преди 8 години
Сега на Слави ли е последно този формат или не? Щото много по славишки се развива фабулата като в лорд ъф дъ шефс ;)
3
2
 
5
 
! Отговори
Georgi umniq преди 8 години
Споко, Симеон печели. Таз кощръмба я държат за полова разнообразие :D
2
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
стига с тия перверзни предавания.
1
6
 
40
 
! Отговори
NoName преди 8 години
Още в самото начало на предаването чух, че Елена го печели. Тогава се изсмях. Сега седя и се чудя ... тя ли ще го спечели или някой ще й го спечели?Личното ми мнение е че тя няма уменията да бъде 1 в този формат.Друго мое мнение е че ако го спечели, ще вземе 100 хил. лв точно толкова, колкото и Здравко от BigBrother взе 100 хил. лв