"Дикoff" - OFF от ефира на Нова тв

Рубриката на Люба Кулезич също аут от септември
Обновена: 3 авг 2015 21:09 | 3 авг 2015 20:12, Александър Попов
43
 "Дикoff" - OFF от ефира на Нова тв
Снимка: Булфото, архив

Сериозни промени предстоят в ефира на Нова тв от началото на септември. Публицистичните предавания на Сашо Диков и на Люба Кулезич падат от програмната схема, съобщиха от медията, цитирани от "24 часа".

"Дикoff" и "На светло с Люба Кулезич" стават жертва на новата политика на телевизията - да прави публицистиката си само със собствени продукции. А двете предавания са външни продукции.

Вече е ясно, че по времето на Сашо Диков ще върви токшоуто "Комбина" с водещи Лора Крумова и Галя Щърбева. Засега не е ясно с какво ще се замени неделната рубрика на Кулезич.

Вариантът Сашо Диков и Люба Кулезич да продължат кариерите си в Нова тв е да подпишат трудови договори и да станат автори или водещи на нови предавания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предаването на Лора Крумова и Галя Щърбева успешно конкурира по простотия т.нар. НиЛо - а едно време първата се славеше като много умна и проницателна. Диков поне разпалва страстите и поддържа полемиката, ами тея двете - кво? - *** въпроси, постоянно прекъсване на госта и нелепи подмятания и шегички в опит да изглеждат оригинално. Жалко за Дикоff.
3
2
 
30
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
някой даде едни пари..........да запуши едни усти...........#КОЙ????
2
0
 
18
 
! Отговори
Желев преди 8 години
Тия не трябва да ги мислим. И там е като МВР. Имаш чичо владика,ставаш поп. Мама е К.Евро, нищо не си,но получаваш ЕВРО.
1
6
 
21
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Бих наел Кулезич на минимална заплата,при условие,че продължи да величае БББ /Бог Бойко борисов/.Сектормоз е изключен.