Секс и алкохол: Биг Брадър за англичани в Слънчев бряг

Родители шпионират децата си у нас, шоуто вече 5-ти сезон в Англия
Обновена: 5 авг 2015 11:19 | 5 авг 2015 09:13,
102
Секс и алкохол: Биг Брадър за англичани в Слънчев бряг
Снимка: YouTube

Биг Брадър следи английски тийнейджъри, които са на море в Слънчев бряг, съобщава "Стандарт".

Риалитито върви по трети канал на Би Би Си, което се казва "Слънце, секс и недоверчиви родители" и върви вече пети сезон. В него телевизията показва приключенията на 19-годишната фигуристка Клоуи и нейната най-добра приятелка Бек, които са на ваканция у нас. Други персонажи в реалитито са 25-годишната Къртси, която е без една ръка, и нейният приятел Джеймс.

Любопитното е, че докато младите купонясват, родителите им, които също са у нас, ги наблюдават през лаптопите си. Това всъщност е капан за деца, който е направен от техните семейства.

Приключенията започват още с кацането на летището в Бургас. Клоуи и Бек не се отчайват от бурята и успяват да стигнат до хотела. И веднага си намират компания за пиене.

Кърсти и Джеймс също започват алкохолния си тур веднага щом слизат от автобуса в Слънчев бряг. По същото време в друг хотел се настаняват майката Лиз и бабата на Кърсти, както и майките на Клоуи и Бек. Вечерта замаяната от алкохола Клоуи изгубва пътя към хотела и започва да си говори с храстите и пътните знаци. Бек я търси и по чудо я намира, въпреки че също е много пияна.

Кърсти и Джеймс се забавляват, като стрелят с въздушна пушка на стрелбище, а наградата им е бутилка ракия. После продължават да обикалят всички кръчми. На сутринта махмурлукът е тежък и героите не помнят нищо от нощните си подвизи.

Най-интересната част от филма на Би Би Си е срещата между родителите и децата. Майките на Бек и Клоуи шокират своите наследници с появата си в хотела им. Опитват се да разговарят с тях, но без резултат. Майката и бабата на Кърсти са шокирани от видяното на лаптопа. Но до края на ваканцията прощават на дъщеря си.

Вижте епизод от риалити предаването:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво тука е уникално забележително
71
0
 
1
 
! Отговори
bros преди 8 години
Абе, могат да пият, мани ти... Не е случайна UK приказката "/S/He drinks his/her age in pints"... Да са живи и здрави и по-малко демидж.Инак, приложеното филмче няма общо с написаното.Филмчето е относително доста честно, за чувствителните - има разни членове и сиси... Ей, то Сонечни бйерег, аз пък питам - Защо да го нямаме? Испания ли няма Бенидорм, Ибица-ти, френските крайбрежни суинг портове, шведските такива, островите по Сава, Београд... Бах, "знанието поражда печал"// от дъ олд тестамент!
70
1
 
2
 
! Отговори
непукист преди 8 години
Тия и да пият не могат ,ако някой чака да спечели от тях си е направил погрешно сметката.Виж балконинга им се отдава особено интересно става когато се изцепят по височко тогава и до плач се стига ,но файда няма.
69
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво да търпим да се случва? Вече не е 1980 година, границите са отворени, ей я къде е Гърция. Грам сантимент нямам към нашето Мутроморие. Само щото било в България, да почивам там, айде де. Да не говорим, че не е нещо особено.
68
1
 
16
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
До СозополСамо дето презастроихте града и всичко около него. Плажовете са претъпкани, улиците също. Няма място за пешеходци и автомобили. Ресторантите на плажа са половината мутренски, качеството на храната е под всякаква критика. Само в Стария град става храната, но пък гмеча от хора си е постоянен...
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 78, ZAPADNQTZITE ILI RUSNATZITE VI NAUCIHA NA TOZI RAZVRAT? AI SIKTIR!
66
10
 
6
 
! Отговори
Созопол преди 8 години
Тази дивотия е само на Слънчев бряг. Ако искате да почивате като бели хора, идете в Созопол. Там такива неща няма.
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЕ не обиждай свинете бе . Те са много умни животни .
64
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам аз цял живот работя, а вече 10 години не мога да си позволя да отида на море. Вече загубих интерес като гледам какъв Содом и Гомор е станало. Добре ни научиха западняците. Станахме като тях извратеняци и деградета!
63
1
 
25
 
! Отговори
истината преди 8 години
Когато тъпите англичани слязат от самолета в България почват да пият!! Когато българите слязат от самолета в Англия почват да работят!!!
62
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Английски прасета!
61
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никога няма да отида на Слънчев бряг - отврат!
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Просто ***. Едни обикновени *** и нищо повече.
59
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отвратително и това на първа страница,голям пример за начин на живот,демокрация ,ех къде е Живков - дори вратите не си заключвахме а сега при заключени врати ни ограбват и пребиват,а със тая статийка какво се опитват да ни демонстрират "великите англичани"
58
4
 
6
 
! Отговори
вие това искате преди 8 години
КАКВА БЪРКОТИЯ,КАКВА МЕРЗОСТ! ЕТО ВИ ЕВРО ЦЕННОСТИ НАГЛЕДНО........
57
4
 
0
 
! Отговори
Предишния преди 8 години
А България е толкова хубава, но ......... Не знам , чудя се как се получи това на С.Б.
56
2
 
5
 
! Отговори
Офф преди 8 години
То да се чудиш сега, за кого е по-срамно: за англичаните, че са *** ли? Или за нас, че им го предлагаме това? *** и хотелиерите, да се славят, че са евтини ... няма що? Само момичетата да се пазят да не се пускат на тези мръшляци ... ако имат акъл де ...
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слънчев бряг трябваше да стане СКЪП, тих, спокоен, културен, спортен........ център на българското черноморие, а не евтина алкохолна и секс дестинация. На централната улица има само залепени дъвки, купища ***,, продавачи на панаирски дребулии, секс магазини, луда работа...... И не ми е ясно защо навсякъде се предлага и рекламира сръбска скара, туристът ще си отиде в Сърбия ако иска да опита такава, абе просто луда работа. Българите до кога ще спите ?
54
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свинете не са виновни, че са ***!Но виж този, който допуска да си правят свинщините в БГ безпроблемно, е за бой!!Ако се размаха яко тоягата ще си стоят в *** и гък няма да кажат, даже като им налагат гърбините ще питат за още!!!При това положение, в БГ по-добре да няма такова животно като "туризъм", ние *** си имаме достатъчно, не ни трябват още!
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАИСТИНА Е ОТВРАТ...ЕТО ВИ ЕВРО ЦЕННОСТИ НАГЛЕДНО...НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ...И ДО АХЕЛОЙ- ТОВА НЕ Е КУПОН А Е ГО.НАРНИК....МАЙ СКОРО ЩЕ СИ ГЛЕДАШ СКОРО И СВОЙТЕ ДЕЦА БЕЗ *** ТАМ.