bTV хвърля "Детска Евровизия" срещу Big Brother

Слави Трифонов и Маестрото са жури в конкурса
19
bTV хвърля "Детска Евровизия" срещу Big Brother
Снимка: Булфото, архив

bTV реши да хвърли в битката за рейтинг срещу Big Brother "Детската Евровизия", на която тази година сме домакин. И двете предавания тръгват на 17 август.

bTV ще покаже предварителния кастинг, полуфиналите и финала на националната селекция в серия от епизоди и концерти в праймтайма. Първите няколко предавания ще покажат на зрителите най-доброто от предварителната селекция измежду стотици деца-таланти.

След това 24 деца ще преминат в полуфиналния етап, където ще трябва да докажат таланта си пред жури, излъчено от bTV, БНТ и продуцентската компания на Слави Трифонов. Самият Слави, както и Емил Димитров-Маестрото, ще бъдат част от оценяващите.

В полуфиналната фаза на конкурса в избора ще се включат и българските зрители, които чрез гласуване в интернет и чрез sms ще избeрат четирима от общо 12-те финалисти.

"Мечтата ми да представя своята песен "Планетата на децата" пред света вече се сбъдна. Време е мечтите и на други талантливи български деца на станат реалност. Искам цяла Европа да види, че България има с какво да се гордее", сподели малката Крисия в навечерието на надпреварата.

България получи домакинството на фестивала именно на доброто представяне на Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим, които се класираха втори. След отказа на Италия страната ни получи правото да организира международния конкурс.

Той ще се проведе на 21 ноември в зала "Арена Армеец" в София и ще се излъчи на живо по БНТ. Мотото на тазгодишното издание на "Детската Евровизия" е #discover.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще гледаш Криси и пушек ще се вдига и ще я гледаш докато ти влезе малко акъл в празната тиква!! Макар че , за такива като теб ще трябват и повторения на предаванията за да успееш да зацепиш!!До Анонимен
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много груби грешки по статиите бе, направо срам за вас!!Все по-пошли статии и все по-неграмотно написани!
8
1
 
7
 
! Отговори
,, преди 8 години
До Анонимен"Маестрото" не се ли казваше Евгени ?
7
2
 
6
 
! Отговори
Александър преди 8 години
"Емил Димитров - Маестрото" - Ко каза ко?Ето малко помагам аС!https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%B2%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B8_%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2_%E2%80%93_%D0%9C%D0%B0%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BE"Евгени Димитров под прякор Маестрото е български музикант и продуцент."Не може бездарно глупавите ви репортери да допускат такива грешки.Майка му стара поне четете тъпите си статии!!! Не може само Copy --> Paste
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не феноменална, а ОТЧАЙВАЩА простотия!
5
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Задължително няма да го гледам. Пак ще ни натрапват това досадно Криси
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Btv отчаяно се опитва да изплува от батака където е влязла но уви няма да и се получи.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евровизията е най-тъпия музикален конкурс
2
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Маестрото се казва Евгени Димитров. Емил Димитров вече не е сред нас...
1
4
 
16
 
! Отговори
bros преди 8 години
Мале, ше падне бой за дистанцЬонното. Малките кифли ше реват да си видят мечтите на тиливизора, татките ше гледат страшно след 5-а рикия и ше чекат да скиват некоя сиса по брадъра. А мамите... Е, за тях гепи-то си бачка денонощно ;)