Братя мечоци в човешкия свят - селфита, звезди в нета...

Анимационната поредица тръгва в понеделник по Cartoon Network
13 ное 2015 11:30, Александър Попов
0
Братя мечоци в човешкия свят - селфита, звезди в нета...
Снимка: Cartoon Network

Да се приобщиш към човешкото общество не е лека задача, особено ако си мечок. "Ние, мечоците" проследява приключенията на братята Гризли, Панда и Белия – трима очарователни мечоци – в опитите им да се социализират с хората.

Новата оригинална анимационна поредица на Cartoon Network започва в понеделник, 16 ноември, от 18:35 часа.

Гризли (озвучен от Ерик Еделщайн), Панда (озвучен от Боби Мойниън) и Белия (озвучен от Деметри Мартин) са "в крак" със съвременния начин на живот – те са повелители на селфи снимките, обичат храната, продавана по улиците на града и се грижат популярността им в интернет да не спира да расте. Въпреки това, има още много да учат за хората, живеещи в съседство на тяхната бърлога.

Гризли, най-големият брат води групата с нестихващ оптимизъм, но всичките му начинания неизменно се сгромолясват. Любимият начин на придвижване на братята из града е #МечаПирамида, в която Гризли е на върха, Панда е в средата, а Белия е основа, понасяща ги натам, накъдето пожелаят. Често, техни спътници са най-добрият им приятел от човешкия вид – Клои, къпещата се в медийна слава коала Ном Ном и техният съсед – Чарли.

Стартът на поредицата в САЩ и Великобритания бе изключително успешен. В САЩ, за 2015 г, "Ние, мечоците" е премиерна анимациона поредица №1 сред аудитория във възрастови групи 2-11 г. и 6-11 г. и №1 ТВ поредица сред момчетата във възрастова група 2-11 г. и 6-11 г.

Във Великобритания първият сезон на "Ние, мечоците" има също блестяща старт. Поредицата е номер 1 сред платените предавания за септември сред децата (общо) и момчетата. В премиерния си ден е детско предаване номер 1 в Pay TV kids universe и номер 1 по гледаемост сред останалите предавания на Cartoon Network за този ден. От деня на своята премиера, предаването е било 12 пъти най-гледаната програма на деня на Kids Pay TV.

Създадена от носителя на Annie Award – Даниел Чонг (Toy Story of Terror!), поредицата "Ние, мечоците" е произведена като част от многократно награждаваната програма на Cartoon Network Studios за кратки форми.

През 2014 г. първоначалната минатюра на предаването печели “Young Amsterdam Audience Award” на престижната трибуна на KLIK! Amsterdam Animation Festival. Поредицата става част от плеядата успешни нови хитови предавания на Cartoon Network – "Стивън Вселенски", "Чичо Дядко", "Кларънс" и отличеното с "Еми" - "Парк шоу".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: НиеCartoon Networkмечоците
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари