Васил Найденов призна: Загубих пари, заради КТБ

Певецът допълни, че това не са всичките му спестявания
21 дек 2015 08:06, Петя Славова
17
Васил Найденов призна: Загубих пари, заради КТБ
Снимка: архив, Булфото

 Около 700 хиляди лева е изгубил Васил Найденов, заради аферата КТБ. Това сподели той пред Нова тв.

Певецът разказа как и Вежди Рашидов трудно преживял загубата. Бил с висока захар на рождения ден на певицата Богдана Карадочева.
 
Все пак това не са всичките спестявания на Найденов, който дори разказа как по време на едно негово участие, докато хората се забавлявали и танцували, на сцената излязъл мъж и изкрещял на микрофона „Сбогом, твои пари”.
 
Все пак подобни прояви не могат да сломят певеца.  Васил Найденов си спомни, че по време на негово участие е танцувал самият Тодор Живков. Обичал бавните песни.
 
Иначе наивитетът е нещото, което му липсва от социализма. „Тогава репетирахме почти денонощно, а сега младите бързо се уморяват и казват, че всичко си знаят и нямат нужда от повече упражнение”, разказа още поп звездата.
 
Той бе категоричен, че не иска да чете досието си, за да не се разочарова от хора, които обича. Не искам да разбера, че някого, когото обичам, ме е докладвал”, заяви Найденов.
 
Също така сподели радостта си, че доста млади хора го харесват, а причината за това е глобалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Румяна Славкова преди 5 години
Повечето коментари са толкова злостни ;че не бих искала да ги коментирам Отвратена съм от някой хорица;които пишат толкова гнусни неща и по този начин замърсяват въздуха и околната среда .Нека да открият поне една доза самоуважение в себе си и да престанат да злословят по адрес на най-обичаният от всички поколения артист и музикант!Не им прави чест !Колко жалко !А аз си мислих ;че сме нация със завиден интелектуален потенциал !
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С това си плаща греха, че пя на предизборен митинг на ДПС в Пловдив. Точно тогава мина шествието в памет на жертвите от Катуница и го освиркахме гръмовно. Може да си голям талант, но има и по-големи неща!
13
1
 
6
 
! Отговори
факт преди 8 години
Загубил парите си заради шайката пладнешки разбойници начело с Прасето и майка му, Цацата ,Искров ,Орешарски ,Плебню и сие.Защо не публикувахте експертизата на разследващата организация, ЧЕ НЯМА ИЗНЕСЕНИ МИЛИОНИ ОТ К.Т.Б.Ясно е и за слепите, че е умишлен фалит предизвикан от медийната истерия и отстраняване на главните акционери,с цел разграбване активите на банката.Скоро ще излезе и решението на съда и БГ ще плаща много на акционерите
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо да е загубил - просто са го облекчили да не мисли за тия пари!
11
2
 
28
 
! Отговори
Плавно преди 8 години
Васил Найденов е може би най-земният от всички естрадни певци в България (а за новите поп и рап звезди да не говорим). Лично го познавам. Винаги е учтив и усмихнат. Всеки може да се подлъже по високата лихва. В България населението е с много ниска финансова култура и това не изключва известните хора.
10
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне той си е спечелил парите с честен труд, за разлика от много новозабогатяли мошеници!
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
голема работа, един загубил, друг спечелил, като се въртят пари е така! Кой няма е спокоен за мизерията си...
8
5
 
24
 
! Отговори
Ай сиктир преди 8 години
Много е смешно, когато разни хора, които НЯМАТ пари, се присмиват на такива, които са ги изкарали и загубили. Всъщност, геният от 1-ви пост, щеше да изгори също толкова безславно, стига някога да бе виждал 700 бона на куп. Изобщо, тежък е живота на завистливите :)
7
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Артисти от ранга на В. Найденов, ако бяха в Гърция например, щеще да имат десетки милиони! В България известните хора, даже изкарват малко.
6
1
 
14
 
! Отговори
vdch преди 8 години
Защо тук няма нищо за Орешарски?
5
2
 
22
 
! Отговори
До Анонимен 5 преди 8 години
Човека е спестявал. От музика в България трудно се печели, но ако музиканта е известен той винаги взема висок хонорар. В България много трудно може да се изкара милион от музика и само шепа артисти може да са изкарали толкова през цялата си кариера.
4
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя от началото на демокрацията е издал една две песни! От къде има толко пари!?
3
7
 
20
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
А, ти от къде си мислиш, че ги има, ***?
2
26
 
16
 
! Отговори
Да преди 8 години
От къде ли има толкова пари?
1
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С 8% лихвичка ли те излъга Цветанчо Василев, бе Кец? Охаааа викаш си на 700 бона това прави 56 бона лихвичка на година. Че за к'во си ходил да пееш през това време, баце?