Полицайка от ГДБОП и Мис Бикини готвят в MasterChef

Вторият сезон на кулинарното шоу тръгва на 1 март
Обновена: 25 фев 2016 11:43 | 25 фев 2016 10:44, Александър Попов
9
Полицайка от ГДБОП и Мис Бикини готвят в MasterChef
Познатото жури отново ще напътства кулинарната битка. Снимка: bTV

Кулинарен талант, който ще взриви всички сетива. Това очаква зрителите на новия сезон на MasterChef, който тръгва на 1 март в ефира на bTV.

Познатото жури - шеф Виктор Ангелов, шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев признаха, че тази година участниците са далеч по-подготвени.

"При първото издание имаше много хора, които ги водеше любопитството. Сега има много участници на високо ниво, които демонстрират професионализъм достоен за всяка добра кухня", заяви шеф Ангелов, който се появи с нова прическа, дело на Аврам.

Тримата, заедно с миналогодишните участници - победителят Симеон Червенков, Елена Петрелийска и Аврам Големечков, изненадаха медии и партньори с гурме обяд, мечта за всяко небце. Менюто включваше картофено пюре, риба тон с бекон и шоколад с хайвер.

Полицайка от ГДБОП и Мис Бикини готвят в MasterChef

И докато всеки се наслаждаваше на шедьоврите на мастата, Симеон, Елена и Аврам разкриха какви участници ще видим през новия сезон. Те вече са срещали с тях и потвърдиха думите на журито, че ни очакват истински кулинарни изненади.

"Тази година, освен умения зад печката, зрителите ще видят и впечатляващи лични истории", загатна шеф Токев.

Сред най-колоритните участници са действаща полицайка от ГДБОП, която ще захвърли униформата в името на рецептите. Учител по география, вдъхновен за изкуството на кулинарията от своите ученици-готвачи, носителка на титлата Мис Бикини, успешен модел в Италия, както и 23-годишна ромка, която идва с цял оркестър за подкрепа са сред любопитните персонажи.

Ред зад печките се очаква да внесе и квестор от Народното събрание. Бивш "заложник" на хазарта също ще демонстрира своя талант и може да се превърне в пример как кунята може да те измъкне и от най-тежката житейска ситуация.

"Участниците във втория сезон на MasterChef ще задоволят не само глада на зрителите, но също така и тяхното любопитство, естетични нужди и емпатия. Богатата политра от житейски истории и пъстри персонажи, гарнирани с огромна доза кулинарен талант, ще взривят сетивата", категорични са Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев.

Танцът между печките стартира в 21:30 часа на 1 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българите гледат такива предавания заради сеира. Ако ми кажете поне една рецепта която сте запомнили от предното предаване, тогава ще ви повярвам че го гледате заради кулинарията.
7
0
 
2
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Не вярвам за полицайката от ГДБОП .... Информацията е конфиденциална . Не случайно са с маски .... Може да работи нещо по администрацията . Това повече ми се вярва .
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радвам се, че започва втори сезон на едно от малкото предавания, които човек гледа с удоволствие и докато си почива научава интересни неща.
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много си е хубаво предаването.Верно,че не е пълно с агресия,нито е индийски сериал ,но се забавляваме и научаваме нови неща в областта на кулинарията.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Боб с наденицаПредполагам си чудо на природата, което не се храни. Аз обаче съм обикновен човек, който уважава кулинарното изкуство. Предпочитам телевизионнен формат в който хора се състезават с позитивните си умения, отколкото такъв който по цял ден лежат пиянстват и се занимават с просташки интриги.
3
6
 
1
 
! Отговори
гдбоп преди 8 години
До спонсор на МВРМного си *** бе Саше !!!!!!
2
11
 
12
 
! Отговори
Боб с наденица преди 8 години
Налагат на българина ценностната му система да опира до едното ядене.
1
7
 
19
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 8 години
Докато полицайка от ГДБОП за удоволствие заджурква сосове за манджи, на Околовръстното мутрите бият мирните граждани. Заради удоволствието от побоя!