Лили Акцента с престилка в MasterChef

Квестор от парламента се изложи с "детско ястие"
Обновена: 2 мар 2016 10:41 | 2 мар 2016 10:00, Александър Попов
13
Лили Акцента с престилка в MasterChef
Снимка: bTV

Лили от Big Brother, която се изявяваше и с рубрика в таблоида "Папараци", успя да впечатли журито в MasterChef и получи престилка. Известната с диалекта си екс репортерка на Николета Лозанова приготви телешко с гъши дроб, а Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев го определиха като перфектно.

Квестор от Народното събрание пък се изложи и сам призна, че мястото му не е зад печката, след като представи яйца във формата на лодки. Оценяващите определиха чинията му като детска.

Напред продължава Виктор, който миналия сезон отпадна на ранен етап, но се завърна амбициран и представи едно от най-добрите ястия. Майка от Сливен, която е живяла дълги години в Испания, и разделена с детето си, трогна тримата мастери в кухнята и също ще показва уменията си в следващия етап на MasterChef.

С престилка се сдоби и съпруга на политик, която се похвали, че лично е отстреляла осем глигана за година.

Във втория ден от кастингите тази вечер журито на MasterChef ще се срещне с втората порция хоби-готвачи, претенденти за титлата и голямата награда от 100 000 лв. 

Млад софиянец с дипломи за IT, рейки и екскурзовод, произвежда сам овчето сирене, с което ще опита да заслужи престилката на MasterChef. 23-годишна запалена кулинарка ще премери сили с шеф Токев в състезание по лицеви опори, а шеф Ангелов ще даде урок по филетиране на риба и ще изпита участник като извънредно предизвикателство по пътя към професионалната кухня.

Домакиня, която се готви за 42-киломентровия маратон по бягане в Ню Йорк, ще се опита да "отвее" експертите със скъпи продукти и ще се съревновава с представител на траурно-обредния бранш, който се успокоява с приготвянето на рецепти за дълголетие.

Ловджия-хирург ще покаже умения с хладно оръжие пред Виктор, Андре и Петър, които пък, от своя страна, ще пробват от киселото зеле на Мисис България.

В кухнята на MasterChef ще бъдат приготвени и много традиционни български ястия – дърпана баница, пиле по Копривщенски, сърми и пататник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
@Александър Попов - "Сармите (често погрешно изписвани сърми, от тур. Sarma dolma) ..."
10
3
 
2
 
! Отговори
йаБ йуХ преди 8 години
Не го знам туй Лили, ама вие какво точно разбрахте от предаването? Лумкаха само някви тъпани и на 20 секунда ги отсвирих... И онези двамата, дето оценяват, изглеждат нечистоплътни, мязат на клошари... Другия с омачкания костюм, поне от далеч изглежда прилично...
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проста кифла, ама готина! Готина, готина, ама много проста, бе!
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам, ама е заприличала на поничка, а каква мадама беше.
7
2
 
10
 
! Отговори
Koko преди 8 години
Ах Лили, Лили а г...а си изми ли?
6
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много способна излезе тази Лили!Всичко може ,момичето.Остана да я видим и в ролята на хирург в някоя болница и вече може и паметник да и издигнем.
5
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дали Лилито ще разкаже как Диневи я пускаха на Стивън Сегал и как Лилито беше като парахосмукачка измуквайки белия прашец на бара
4
0
 
24
 
! Отговори
не син преди 8 години
За нищо не става ! Тотална щета !
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой знай как и мирише фунията на развалена риба
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чарпаците ще загарят манджите бре
1
5
 
30
 
! Отговори
ценителка преди 8 години
Лили диалекта, не акцента, а на мастърите от журито им потекоха лигите, но не по ястието й, а по-скоро по нея, ха ха ха. Това е добре, значи пичовете са мъжкари не педа.и.