Фънки подкара Преслава, тя в небрано лозе

Врачански и Орлин Павлов най-добри в "Капките"
15 мар 2016 11:30, Александър Попов
38

Прея като Шакира. Снимка: Нова тв

Димитър Ковачев-Фънки си набеляза като жертва Преслава в новия сезон на "Като две капки вода". За втора поредна седмица тя е в дъното на неговата класация и не пропуска да я заяде за английския й.

Въпреки очакванията, Преслава се оказва една от най-зле представящите се, на моменти преиграва, а снощи и гримьорите я бяха преобразили на... Преслава. С малко по-тъмен тен. Тя трябваше да бъде като Риана, но бе далеч от най-добрите. За втори път тя не успява да впечатли и само приличната зрителска подкрепа я държат в средата на класирането.

Определено това бе вечерта на Калин Врачански и Орлин Павлов, които се появиха на сцената като Емил Димитров и Мадона. В крайна сметка с победата се поздрави актьорът.

"Ти си гениален!", бяха думите на Хилда Казасян към Калин Врачански минути преди да го прегърне и да му връчи наградата от 1000 лв. Калин ще я дари на нуждаещ се от лечение.

Сред гвоздеите на вечерта беше изпълнението на Орлин Павлов на едно от култовите парчета на Мадона.

"Нямаше секунда, в която да не си мисля, че си Мадона. Беше непоклатим", категорично беше журито. С изключение на Фънки, който определи изпълнението като "Благовест Аргиров пее песен на Емил Димитров".

Орлин остана на второ място, а трета се нареди Поли Генова, която се чувстваше в свои води като малкия Майкъл Джексън.

Първата победителка - Прея, се представи като Шакира, като стилистите определено трябва да се замислят как изглеждат участниците и да не ги представят в нелеп вид.

Геро пък продължава да се представя добре, този път като фронтмен на Gipsy Kings. Горещи сцени имаше и по време на изпълнението на Джулия Бочева в образа на Свилен от "Остава", в което се преплетоха и целувки в хореографията.

"Пя по-добре от самия Свилен. Радвам се, че не пропусна и характерното нервно трептене в крака", пошегува се Дони в присъствието на Свилен, който беше специален гост в залата.

Новата Джуджи този път е представена от дуета Жоро Низамов и Светльо. Те се превърнаха в Лайди Гага и Бионсе, но изпълнението им мина по-скоро в графа пародия. Фънки обаче ги оцени високо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
17
 
! Отговори
ДО 12 преди 8 години
Употребяваш думи на които не знаеш значението!Какво точно е самозванец и кой е той в случая?
14
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Таяда намерила правилния чичко с който да си ляга за да и плаща албумите и изявите в чалготеките
13
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТаяАми да. Народът си е "чалгосан". Все на големи патриоти се правят, и все към турско и ги влече.
12
5
 
25
 
! Отговори
*** преди 8 години
хахаха подкарал я надали е паднал толкова ниско яе да се заяжда толкова евтино с една самозванка
11
30
 
23
 
! Отговори
Тая преди 8 години
торба с лой може да е организатор,но хал хабер си няма от пеене!Няма какво да плюете по Преслава.Една лека справка си направете колко албума е издала и колко фенове има!Чалгаджийка,такава, онакава но си е намерила ниша и хората я харесват!Пък нали някога някой е казал нещо за гласа народен и гласа Божи!Така,че хейтърчета-пас!
10
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
леле или чалгарките не са си лягали още или клиентите имвидя се и на концертите им ако спре тока колко могат да пеят на живо друго си на плейбек
9
8
 
38
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До 7:Тоя "Шрек" достатъчно хора са чували за него. Да не говорим, че той и една Амеба са организатори на повечето големи концерти у нас последните 20 години.
8
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бе тоязащо да се заяжда ами то от космоса личи че не може да пее ако не е на плейбек тя е само за буфосинхрониада
7
33
 
26
 
! Отговори
Бе тоя преди 8 години
Шрек дето почти никой не е чувал за него,тръгнал с Преслава да се заяжда!Ми като има сексуални проблеми заради дебелината си,да отиде на лекар!Аман от мегаломани!
6
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По мое мнение това предаване е за актьори,които могат да пеят.Само те влизат в образи,които ме радват.При певците рядко се получава интересен и близък до образа ,който имитират
5
12
 
21
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
а защото сега ,когато има фънки и още двама-трима видиш ли пречат по някакъв начин на чалгата - или само се заяждат щото друго и без това не умеят
4
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фънки е напълно прав в преценкте си.Само Преслава си вярва,че може да пее.
3
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много интересно в всеки сезон така наречените ни поп фолк звевди се излагат все повече и чак крещи неумението им да пеят на живо.Та Преслава не е в не брано лозе толкова си може.ПОЗДРАВЛЕНИЯ отново за артистите те си го могат.
2
11
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, ама ако не е Фънки и още двама-трима, България ще си остане обетована земя за чалгата.
1
33
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и защо да е в небрано лозе... все пак хората харесващи Преслава ВИНАГИ ще са повече от "почитателите "на т.н. фънки