Кои са любимите ястия на Меркел и Machine Head?

Готвачите в MasterChef ще готвят авторски ястия за известни хора
11 апр 2016 11:22, Александър Попов
4
Кои са любимите ястия на Меркел и Machine Head?
Снимка: bTV

Тази вечер новите изпитания в кухнята на MasterChef по bTV ще предизвикат психиката и любовта към животните на единайсетте хоби готвачи с живи раци. Атлантическите морски твари дават възможността да се постигнат изключителни вкусове, но деликатното им месо ще се комбинира с нежеланието за отнемане на живот и чувството за вина.

Участниците ще предприемат различни стратегии за "борба" с гостите от океана – ще ги "разтървават", ще се пазят от щипките им, ще ги приспиват бавно, а някои дори ще се опитат да спасят живота им.

Темата на теста за креативност е V.I.P., а изборът на победителя в кутията на MasterChef варира между изисканите авторски рецепти на Виктор, Андре и Петър, поднасяни на личности от ранга на Пиърс Броснън, Ангела Меркел и Machine Head.

Филе "Уелингтън", халибут с грах и пяна от мента или свинско в бамбукови листа и соево маслен-сос ще "подхлъзнат" по-силните играчи.

Но журито е подготвило още една изненада за кулинарите – победата на един от тях ще бъде служебно отнета преди дегустацията на чинията му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Меркел любимото ядене е мигрантски колбаси. Колкото по-тъмни, толкова по-добре.
1
0
 
2
 
! Отговори
Бичето преди 8 години
И какво ядът пичовете от Machine Head, че ми стана интересно?