Първата официална фермерка: Eлен Колева

Актрисата се записала в шоуто заради адреналина
16
Първата официална фермерка: Eлен Колева
Снимка: bTV

Една от популярните млади български актриси – Елен Колева, ще започне новия театрален сезон не на сцената на любимия си театър, а във "Фермата".

Тя ще бъде едно от популярните родни лица, което ще участва във втория сезон на формата. Заедно с други известни и неизвестни българи, тя ще се върне години назад във времето, ще се срещне с бита на нашите предци, които са живяли в близост до Земята, спазвали са българските традиции и са се занимавали с различни занаяти.

Според упоритите слухове, компания вшоуто ще й прави поетът Калин Терзийски, с когото през последните месеци имат и любовна връзка. Покрай това лав стори Елен дори представи и собствена стихосбирка.

"Приех да участвам във "Фермата", защото харесвам посланията и мисията на предаването. За разлика от други риалити формати, шоуто ще покаже важни за всички нас неща - бита, културата, традициите и занаятите на българина, както и неговите ценности. В личен план се надявам това приключение да ми донесе здравословна доза адреналин. Целият ми живот до тук е едно приключение, съпроводено от много рискове и адреналин.

"Фермата" ще бъде проверка за моята издръжливост и способността ми да оцелявам сред непознати хора, и среда, различна от моята собствена. Ще опитам максимално да науча, да участвам пълноценно във всичко и да се забавлявам", разкри Елен част от мотивите си да участва във втория сезон на шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ФерматаЕлен Колева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
през лятото театрите са във ваканция,но нали пак трябва да се яде. особено,ако си скъсал с богато гадже...
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Звездите участват в риалитита заради парите, адреналина хич не ги интересува....и никой не вярва на подобни приказки. Най-често имат кредити.
10
0
 
11
 
! Отговори
цитирам ядосано преди 7 години
"покрай това лав стори..." абре авторе, засрами се бре!
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все едно някой ви задължава да го гледате това. Стига сте се жалвали и мрънкали. Не ви харесва не го гледате. Толкова е просто и елементарно, но не трябва да се драматизира със всичко.
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В период на разпад на обществото целенасоченовижте занимават публиката с простотии. Просташки предавания от този сорт, в които уж "вип" се излагат на воля. Занимания от рода изтрий и спечели са завладяле цялата страна. Всички трият билетчета и се надяват да имат късмет. До тука докараха народа за 26 години. Само че забравят, че тук-там са останали мислещи хора, които не са удовлетворени. Но до 10 години и тях няма да ги има. Тогава наволя с простотитите и дивотиите, всички ще са щастливи.
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не, благодаря!
6
0
 
13
 
! Отговори
Навсякъде звезди преди 7 години
И в Биг Брадър се отрекоха от обикновения човек както и в политиката!Въобще София се обособява само за тези , които ни доят!
5
0
 
25
 
! Отговори
"Хайлайф": преди 7 години
Тези реалита вече им са професия на "хайлайфа"! Едни и същи смучат пари от тези предавания поради липса на ангажименти!Ето сега пак гладни " звезди" ще налазят Брадъра! Е така си живеят някои , цял живот по тъча и на гърба на народа , защото тези пари по един или друг начин ги взимат от нас!
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТрЕбва да захлеби!
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От това аз разбирам, че вторият сезон на Фермата ще бъде с популярни лица. Хубавото на първия беше, че участваха хора от народа, сега това реалити ще се превърне във втори Биг Брадър! Май няма да се гледа.
2
0
 
28
 
! Отговори
boko bi преди 7 години
Записала са тя заради адреналина.Хахахаааа. Там е с надеждата отново да я забележи някой чичко паричко и изгодно да се самопласира. Стига с тия шантонерки.
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Записала се е заради адреналина или заради паричките, които ще и платят за участието. Ефирните ни телевизии са заприличали на най-евтините кабеларки в САЩ.