Когато враговете ти са във властта в "Полицейски войни"

Сериалът - всеки делник по телевизия Bulgaria ON AIR
14 авг 2017 08:23, Петя Славова
1
Когато враговете ти са във властта в "Полицейски войни"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Никой не знае откъде следовател Роман Шилов черпи сила и смелост, за да се противопоставя на бандитите. За тази работата се изисква желязна воля и във всеки епизод Шилов доказва на престъпниците, че е направен от стомана и не подлежи на унищожение.

Това, разбира се, успокоява жителите на поверения му град, но местния криминален контингент е готов на всичко, за да го премахне от пътя си.

В епизодите на "Полицейски войни" от 14 до 18 август може да видим, че в Министерството на вътрешните работи започва надпреварата за министерското кресло.

А основните претенденти за поста от Санкт Петербург са старите врагове на Шилов - Демидов и Ковальов. Всичко започва с неуспешния опит за убийство на Демидов, но вместо него, смъртта си намира килърът.

След това идва ред на Ковальов, чийто дом е обран от двама маскирани посред бял ден пред очите на жена му и сина му. От сейфа на семейството са откраднати 20 милиона рубли, сто хиляди евро и бижутата на Ковальова. От преживяния стрес, детето започва да заеква и с майка му заминават за Финландия, а самият Ковальов попада в болница. 

Дали и как Шилов и колегите му ще се справят с двата случая ще разберете от премиерните епизоди на "Полицейски войни". Може да ги гледате всеки делник по телевизия Bulgaria ON AIR


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Много десен преди 3 години
Но не мога да не призная - голяма страна, големи бандити, огромни суми в трилиони. Има много за присвояване и преразпределяне.Ние във всяко отношение сме като лилипутчета пред тях, такава е и мафията ни, и милиардчетата, с които тя разполага. От индустрията, която имахме, само една част беше печеливша. Ние успешно и това унищожихме, а руснаците успяха да съхранят работеща промишленост.И техни млади отиват в чужбина, но пак им остава огромен човешки ресурс.Тъжна съпоставка, много тъжна.