От богат плейбой до беден полицай в "Роден със сребърна лъжичка"

Сериалът от 16 октомври по телевизия Bulgaria ON AIR
9 окт 2017 21:42, Петя Славова
6

Снимка: Bulgaria ON AIR

Преходът на богат плейбой, оставен без стотинка от родителите си и принуден да си изкарва прехраната като полицай проследява сериалът "Роден със сребърна лъжичка"(Мажор).

Богатият наследник Игор Соколовски има всичко, за което някой би мечтал – радва се на охолен живот с неограничени средства, а женската компания никога не му е липсвала... Докато баща му не решава да му даде урок и да спре саморазрушителния му начин на живот. Бизнесменът спира кредитните карти на сина си и го записва в стажантската програма на неугледно полицейско управление в Москва.

Младият мъж е принуден да работи, вместо да се радва на живота... да дава нощни дежурства и да разследва случаи вместо да ходи на партита... Без достъп до парите на семейството си, Игор няма друг избор освен да се предаде и да приеме предизвикателството на баща си.

Младият полицай започва стажа си и още в самото начало се сблъсква с реалността… парите вече не могат да решат всички проблеми. Новите му колеги превръщат живота му в истински ад, но той не се отказва. Игор трябва да разчита единствено на себе си, за да оцелее в суровата среда - и успява. Бързо разбира, че има талант за полицай.

Ролите са поверени на Павел Прилучни, Карина Разумовска, Дмитрий Шевченко, Денис Шведов и др. Криминалната драма е първият руски сериал, купен от Netflix и е режисиран от Константин Статски.

Междувременно се заформя и семейна трагедия, чиято мистерия трябва самият Игор да разплете... Възходът и падението на богатия наследник в "Роден със сребърна лъжичка" от 16 октомври, всеки делник в 19,50 часа по Bulgaria ON AIR.
 


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Е в този час не мога да гледам сериала поне да бяхте го повтаряли и сутринта
5
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 1 година
Отъ богат нищо правещ, към беден (поне в началото) нищо правещ.
4
0
 
4
 
! Отговори
Васо преди 1 година
До Анонимен това е 10 последен сезон на Полицески войни ,
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А филмът за Шилов ще има ли продължение?
2
1
 
3
 
! Отговори
??? преди 1 година
Това не е ли онзи сериал, който в оригинал се нарича "Мажор" (така в Русия наричат единственото, глезено дете).
1
0
 
5
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Серияла е читав но в момента снимат трети сезон....